Horoscop lunar Minerva mai 2018. Viața acestei zodii se schimbă radical

Horoscop lunar Minerva mai 2018. Astrologul Minerva a făcut previziunile pentru ultima lună de primăvară. Apar oportunități unice de schimbare în bine pentru jumătate dintre zodii.

a

BERBEC: Din punct de vedere financiar, luna mai va fi cu siguranță un succes pentru tine. Întrebarea este dacă vei putea accesa și folosi singur toate fondurile oferite, deoarece, chiar și în cele mai favorabile circumstanțe, factorul personal rămâne dominant, iar aici rezultatul va depinde de alegera ta

TAUR: În această lună, emoțiile vor exercita o anumită presiune asupra ta și tu eşti cel care va decide cum vei fi afectat de aceasta, cum o vei percepe și ce viitor vei vedea pentru tine și pentru oamenii din jurul tău.

GEMENI: De obicei, Gemenii nu suferă de conservatorism excesiv. Acum schimbările care se petrec în jurul lor pot fi cu adevărat semnificative, iar unele dintre ele chiar te pot surprinde, nu neapărat neplăcut.

RAC: Racul este un semn extrem de instabil. Asta face posibil să ai șapte vineri într-o săptămână. Asta nu înseamnă că nu te poți concentra sau nu poți face lucrurile cum vrei.

LEU: Dar nu se vor bucura numai ajutorul tradițional al lui, Pluto, ci și de Uranus, care de obicei tinde să fie împotriva lui Leilor.

Nu înseamnă că în luna mai, toate circumstanțele vor fi de partea ta, dar avantajele acestei perioade sunt evidente.
La începutul perioadei va trebui să găsești un echilibru între sfera personale și viața profesională; între dorința celor de la conducere și aspirațiile tale; între dilemele familiale și liniștea ta spirituală. Dar, trebuie să te asiguri că nu te deranjează echilibrul dacă nu vrei să obții altceva.

În luna mai, într-adevăr va trebui să iei o serie de decizii ferme, dar nu va fi la fel de dificil așa cum pare din afară.

FECIOARĂ: Din punct de vedere financiar, luna mai, îți poate afecta deciziile legate de bani, în modul cel mai surprinzător. Dintr-o dată va apărea un partener vechi. un partener pe care nu l-ai auzit de ani de zile. Iți va oferi o aventură surprinzător de apetisantă.

BALANȚĂ: Luna aceasta, liderul tău ceresc va fi Mercur, așa că încearcă să te concentrezi pe direcția muncă unde trebuie să iei câteva decizii responsabile.

SCORPION: În primul rând, Uranus este exaltat în domiciliul lor. Va ocupa o poziție deosebit de încrezătoare, iar influența sa benefică va fi incontestabilă.

SĂGETĂTOR: Indiferent cât de bună este situația, nu uita să fii atent la ce este în jurul tău. Este foarte important acum, deoarece Mercur principala planetă din opoziție, nu este suficient de puternică pentru a te ataca deschis, dar poate să vină cu niște trucuri urâte în timp ce ești ocupat cu afacerile să spunem.

CAPRICORN: În primele zile ale lunii te vei obișnui cu noua ta stare și unii Capricornii ar putea fi chiar dezamăgiți. La urma urmei, pentru cele mai multe semne această lună va fi extrem de dinamică. Pentru tine soarta a pregătit mai puține evenimente care să te surprindă.

VĂRSĂTOR: Mercur, liderul astral al elementului de aer, te va ajuta, de asemenea. De aceea, majoritatea circumstanțelor favorabile vor fi concentrate pe sfera financiară.

PEȘTI: Aspectul critic și analiza de sine vor duce doar la un anumit tip de durere, iar acum nu trebuie să fi deprimat, așa că priveşte lumea într-un mod deschis și optimist

sursa: revistateo.com

 

 

Horoscop 4 mai 2018. Va fi ziua schimbărilor pentru două zodii

Horoscop Berbec 4 mai 2018
Nu te simţi bine în mediul în care te afli azi, ci gândul tău e în cu totul altă parte. Dacă ar depinde de tine, ai fugi din acel loc în care planează boala, tristeţea, sărăcia, pentru că te influenţează negativ mult prea tare, încât îţi va strica şi ţie ziua.

Eşti o fire impresionabilă, ca atare poveştile celor din jur – care văd în tine o ureche bună de ascultat sau un umăr bun de plâns – te vor atinge rapid la coarda sensibilă. Nu ai nevoie de aşa ceva, pentru că ai şi tu propriile tale probleme, ca atare nu trebuie să accepţi să te împovăreze şi cu ale lor. Ieşi din acest mediu!

Horoscop Taur 4 mai 2018
Te simţi ciudat în pielea ta, având mereu impresia că cei din jur te privesc cu ostilitate şi nu au încredere în tine. Dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că ceea ce simţi e doar o reflectare a părerii pe care o ai despre tine însuţi în acest moment.

Nu ceilalţi îţi găsesc atâtea defecte, nu ceilalţi te judecă atât de aspru, ci tu, singur, îţi iei pe umeri o vină care nici măcar nu te reprezintă. Suferi de o uşoară manie a persecuţiei, având mereu senzaţia că cineva te pândeşte din umbră doar ca să te critice, dar nimeni nu are nimic cu tine. Eşti nemulţumit de propria ta persoană, pentru că te priveşti printr-o oglindă deformată: vezi orice punct slab ca pe un dezastru!

Horoscop Gemeni 4 mai 2018
Chiar dacă e agitaţie mare în jurul tău şi părerile vehiculate par să se bată în cap, vei descoperi într-o zi că era necesară această luptă de idei. Tocmai prin varietatea lor şi prin energia emanată de acest conflict de opinii se va ajunge mai repede la o concluzie, pentru că fiecare îşi va pune mai intens mintea la contribuţie pentru a ajunge la o soluţie.

Nu privi discuţiile cu ceilalţi ca pe un atac la persoană, ci ca pe o provocare ce are ca scop găsirea unei soluţii care să mulţumească pe toată lumea, dar trebuie să fii conştient că o vreme spiritele vor fi mai încinse!

Horoscop Rac 4 mai 2018
Merită să intri în competiţia de idei care se naşte azi, pentru că vei descoperi o mulţime de păreri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat.

Nu le considera conflicte inutile, deşi tensiunea creşte cu fiecare replică dură care este spusă de participanţi, căci vei vedea că toate aceste opinii diametral opuse se vor lega într-o direcţie comună şi constructivă. Oricare ar fi subiectul pe marginea cărora se nasc atâtea controverse, ai şi tu un cuvânt de spus peste toate, tot aşa cum ai şi ceva nou de învăţat din ce auzi.

Horoscop Leu 4 mai 2018
Tu nu ai curaj să spui stop unei situaţii care nu mai poate continua în acelaşi mod. Există altcineva alături de tine care oferă o soluţie mai bună în situaţia de faţă. Ba e chiar ceea ce aveai nevoie, dar cel mai greu, pentru orgoliul tău, e să recunoşti că e soluţia optimă.

Ceva îţi spune că e jenant pentru reputaţia ta să recunoşti că nu ştii ce trebuie făcut, dar dacă ideea sosită de la această persoană cu mai multă experienţă e bună, nu strică să o apreciezi sincer şi să o pui în practică. Nu poţi fi doar tu primul sau cel mai bun de fiecare dată; mai există şi alţii deasupra ta!

Horoscop Fecioară 4 mai 2018
Dacă vrei o zi excelentă, înconjoară-te de oameni optimişti şi tonici, conform stării tale de bine de azi! Dacă atragi aproape doar pe cei trişti, care se plâng întruna de problemele vieţii, îţi strici şi tu tot cheful.

Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile stă la baza rezultatelor excelente cu care vei fi răsplătit, ca atare luptă din răsputeri cu încercările celor din jur de a te întrista, de a te împovăra cu necazuri, de a te trage înapoi în oala suferinţelor care nici măcar nu-ţi aparţin. Păstrează-ţi zâmbetul pe buze şi încrederea în mai bine, orice ar fi!

Horoscop Balanță 4 mai 2018
Nu eşti de acord cu răspunsul pe care îl primeşti la o solicitare legală pe care ai făcut-o la o instituţie abilitată, dar unde-i lege nu-i tocmeală şi nu prea mai poţi face nimic decât să te supui ei. Asta nu înseamnă că nu vei profita de ocazie atunci când se va ivi pentru a-ţi lua revanşa şi a scoate adevărul la iveală, pentru că tu consideri că ai dreptate.

Eşti frustrat să accepţi nişte condiţii clar defavorabile ţie, dar ambiţia ta creşte şi mai mult la gândul că vei milita în continuare pentru a avea în final tot tu ultimul cuvânt. Nu abandona lupta pentru dreptate!

Horoscop Balanță 4 mai 2018
Nu eşti de acord cu răspunsul pe care îl primeşti la o solicitare legală pe care ai făcut-o la o instituţie abilitată, dar unde-i lege nu-i tocmeală şi nu prea mai poţi face nimic decât să te supui ei. Asta nu înseamnă că nu vei profita de ocazie atunci când se va ivi pentru a-ţi lua revanşa şi a scoate adevărul la iveală, pentru că tu consideri că ai dreptate.

Eşti frustrat să accepţi nişte condiţii clar defavorabile ţie, dar ambiţia ta creşte şi mai mult la gândul că vei milita în continuare pentru a avea în final tot tu ultimul cuvânt. Nu abandona lupta pentru dreptate!

Horoscop Scorpion 4 mai 2018
Ai învăţat destule din experienţele anterioare ca să ştii acum să iei măsuri înţelepte. Ceea ce nu ţi-a plăcut, nu se va repeta, pentru că acum te ghidezi după principiul paza bună trece primejdia rea. Asta da maturitate, asta da prudenţă, pentru că nu te mai arunci cu capul înainte într-o direcţie din care altădată nu ai cules cele mai pozitive roade.

Adu-ţi aminte cum ai rezolvat situaţiile similare înainte şi acum calcă mai precaut înainte. Nu trece la etapa următoare fără să analizezi situaţia în care te afli, amintindu-ţi de fiecare dată de trecut, de lecţiile deja acumulate pe această temă. Aruncă o privire peste umăr şi repetă lecţia!

Horoscop Săgetător 4 mai 2018
Înainte de a atrage atenţia asupra ta pentru o eventuală nouă iubire, ar trebui să te priveşti pe tine însuţi cu mai multă afecţiune. Acordă-ţi mai multă atenţie, ocupă-te mai mult de corpul tău sau de aspectul exterior.

E un moment bun să faci o schimbare în modul tău de a fi, deci poţi începe cu alimentaţia, cu regimul de viaţă, cu lookul, cu părul sau machiajul, pentru că de aici ar putea surveni şi o serie de schimbări în modul în care te vor vedea ceilalţi. Ai toate şansele să atragi ochii tuturor asupra ta dacă decizi chiar de azi o transformare profundă, vizibilă, uimitoare pentru ceilalţi şi chiar şi pentru tine.

Horoscop Capricorn 4 mai 2018
Învaţă să renunţi la nu, învaţă să transformi fiecare declaraţie pe care o faci în afirmaţie, pentru că energia cuvântului Da va fi fantastică. Ceea ce porneşti acum, ceea ce visezi să atingi, ceea ce se prefigurează la orizont este posibil numai dacă îmbraci fiecare gând într-o haină pozitivă, strălucitoare, încrezătoare.

Poţi orice îţi propui, nu există nici nu pot, nici nu ştiu, ci doar o singură direcţie: spre reuşită. Din momentul când vei folosi cuvântul da cu încăpăţânare, cu insistenţă, chiar şi spre iritarea tuturor, vei vedea că miracolele încep să se arate. Spune da, aşa, mai tare!

Horoscop Vărsător 4 mai 2018
Amintirile te ţin captiv într-o zonă din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic şi un pic romantic, dar întoarcerea cu gândul la vremuri de odinioară nu este neapărat benefică, mai ales dacă scoţi de la naftalină evenimente triste sau eşecuri de atunci.

Rupe-o cu trecutul odată pentru totdeauna, pentru că azi ai ocazia să închizi definitiv un capitol care nu mai are nici un rol în viaţa ta de acum înainte. Fă un efort să nu te mai întorci iar şi iar în acelaşi loc, iartă şi uită, şterge cu buretele ce a fost ca să poţi trece la etapele următoare.

Horoscop Pești 4 mai 2018
Apar atâtea nimicuri în calea ta astăzi care cer atenţie de la tine, încât ajungi epuizat acasă. Nici măcar nu sunt sarcini dificile, ca măcar să ai o scuză că ai tras tare, dar sunt multe şi mărunte şi nu le poţi ignora. Înarmează-te azi cu multă răbdare pentru a te ocupa de chestiuni de rutină, căci s-au acumulat deja prea multe şi trebuie să le iei la rând, una câte una. E ca şi cum ai tot dat la o parte azi un fleac, mâine un fleac, până când s-a creat un maldăr imens. Dacă te-ai fi ocupat de ele cât erau simple şi puţine, nu ar fi părut atât de complicate, deci învaţă din asta: să nu mai laşi pe mâine ce poţi face azi!

sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com