Horoscop, luni, 1 mai 2017. Nu îți mai place ceea ce trăiești. Care sunt zodiile care pot schimba totul în bine

Horoscop 1 mai 2017. Nu îți mai place ceea ce trăiești. Care sunt zodiile care pot schimba totul în bine

Horoscop 1 mai 2017 – Berbec

a

Te pot cuprinde gândurile negre, din cauza unor evenimente trecute, pe care probabil nici nu te-ai gândit că va trebui să le repari vreodată.

Horoscop 1 mai 2017 – Taur

Există riscul unor conflicte care pornesc de la simple discuții cu cei din anturaj. Este esențial să îți dai seama de la ce încep și ce poți face pentru a le domoli.

Horoscop 1 mai 2017 – Gemeni

S-ar putea să ajungi la concluzii pesimiste, fără bază, doar pentru că anumite lucruri nu merg în acest moment. Ai nevoie de o atitudine constructivă.

Horoscop 1 mai 2017 – Rac

Din fierberea ta interioară pot să transpară în cuvinte tot felul de tensiuni. Va trebui să le identifici, ca să știi ce se petrece și de ce se supără unii apropiați.

Horoscop 1 mai 2017 – Leu

Atmosfera de la serviciu s-ar putea modifica într-un sens nedorit. Cauza principală este faptul că nimeni nu vrea să fie atent la ceea ce propagă în jur, cu ce îi molipsește pe ceilalți.

Horoscop 1 mai 2017 – Fecioară

Ești tentat să adopți o anumită asprime în atitudine, pentru că simți nevoia să te aperi. Întrebarea este de ce simți că ar trebui să te aperi, ce anume îți inspiră teamă.

Horoscop 1 mai 2017 – Balanță

Poți trece prin momente ceva mai dificile, când povara pe care ți-ai asumat-o în familie și la serviciu să ți se pară prea grea. E doar o impresie trecătoare.

Horoscop 1 mai 2017 – Scorpion

Ești foarte subiectiv în aprecieri, interpretezi imediat orice cuvânt care îți este adresat și nu o faci într-un sens pozitiv. Ar fi o mare pierdere să continui pe acest drum.

Horoscop 1 mai 2017 – Săgetător

Te vezi pus în situația de a renunța la ceva în beneficiul celor din familie. Poate fi un bun, o sumă de bani sau alte resurse.

Horoscop 1 mai 2017 – Capricorn

Nu îți mai place ceea ce trăiești. Asta poate deveni motorul unor schimbări esențiale, dacă începi cu tine, ori sursa unei serii de probleme, dacă începi cu alții.

Horoscop 1 mai 2017 – Vărsător

Munca nu îți oferă satisfacțiile pe care le așteptai, ba chiar te stresează mai mult decât ai fi vrut. Ai soluții, dar nu sunt nici acestea pe placul tău, așa că trebuie să cauți în continuare…

Horoscop 1 mai 2017 – Pești

Îți sunt neclare sentimentele, poate și din cauză că ai pus un filtru des între tine și cei dragi. Ai de ales între o abordare pozitivă și cea negativă, pe care o cunoști

sursa:libertatea.rodeja.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com