Horoscop Mihai Voropchievici 26 februarie – 4 martie 2018. Schimbări mari pentru unii nativi

Mihai Voropchievici a făcut previziunile pentru săptămâna 26 februarie – 04 martie 2018. Iată ce se va întâmpla cu fiecare zodie, conform runelor.

a

BERBEC: Berbecul este într-o săptămână în care are protecţie divină din toate punctele de vedere.

TAUR: Este încă atenţia persoanei iubite sau a persoanelor iubit pentru că va trimite tot felul de bonusuri şi mici cadouri.

GEMENI: Gemenii sunt nerăbdători in permanenta. Ei primesc un sfat pentru săptămâna viitoare: să fie răbdători şi să nu se mai arunce cu capul înainte.

RAC: Racii au o săptămână de vis, să lase fricile şi problemele şi să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună.

LEU: Leul este pregătit să înceapă o viaţă nouă aşa că îi uram succes.

FECIOARĂ: Să se pregătească de o săptămână de călătorii, să nu deschidă bagajele, eventual să mai adauge haine şi să fie pregătiţi, daca e nevoie.

BALANȚĂ: E rândul lor acum şi urmează un salt important în viaţa lor. Să se pregătească şi ei pentru o perioadă mai bună.

SCORPION: Scorpionii îţi doresc multă dragoste. Noutăţi în viaţa scorpionului pe plan sentimental., pe linia amoroasă.

SĂGETĂTOR: Săptămâna adevărului. Vor afla multe lucruri, lucruri foarte importante care le vor schimba puţin starea de spirit.

CAPRICORN: Capricornii au o săptămână în care li se pun la încercare forţele, reyistenţa, tăria mentală. E o săptămână de probe.

VĂRSĂTOR: Are multe secrete în cap, nu ştiu de să facă dar vine forţa divină si Dumnezeu le călăuzeşte drumul în reuşite sau acolo unde au de învăţat ceva.

PEȘTI: Peştii au o săptămână în care vor avea parte de tensiuni, se ceartă şi încearcă ei să rezolve ceva cu dualismul lor.

Previziunile au fost făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

sursa: antena3.ro

 

 

6 Lecții pe care Marii Maeştri spirituali au încercat să ne înveţe

În toate tradițiile spirituale din întreaga lume găsim maeştri care și-au dedicat întreaga viață luminând oamenii prin învățăturile lor, cu intenția de a transforma lumea într-un loc mai bun, în care oamenii trăiesc cu iubire și în pace între ei și cu natura.

Aici vreau să vă prezint șase dintre cele mai puternice lecții pe care toți marii maeștri spirituali atât din Orient cât și din Vest pe parcursul istoriei au dorit să ne înveţe:

Separarea este o iluzie. Tot ceea ce există este legat de orice altceva. Nimic nu există independent sau izolat de mediu. Toată dualitatea nu este altceva decât o iluzie și, dacă nu ne eliberăm de ea, nu vom putea niciodată să trăim în armonie cu noi înșine și cu lumea.

Simplitatea este esențială. A trăi modest este modalitatea de a găsi focalizare și claritate. Cei care îşi complică viața tind să aibă o stare de spirit confuză și să își piardă timpul și energia angajați în lucruri care nu contribuie la dezvoltarea lor. O persoană înțeleaptă aruncă ceea ce este neesențial și păstrează în inima sa numai ceea ce are o importanță reală.

Atașamentul aduce suferință. Tot ceea ce există și pe care îl posedăm va dispărea într-o zi. Cu alte cuvinte, totul este temporar, inclusiv prezența noastră în această lume. Prin urmare, cu cât suntem mai atașați, indiferent dacă avem oameni, posesii sau circumstanțe, cu atât mai mult suntem obligați să suferim, deoarece mai devreme sau mai târziu, toți aceștia vor dispărea.

Durerea este un mesager. Oamenii se tem de durere și fac totul pentru a evita ascultarea. Adevărul este însă că durerea este acolo pentru a ne învăța ceva important și dacă nu îi acordăm o atenție deosebită, nu vom putea niciodată să învățăm și să creștem. Durerea ne arată în modul cel mai intens că există ceva în neregulă cu viețile noastre și că trebuie să luăm măsuri pentru a o corecta.

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com