Horoscop Minerva 10-16 august 2020

În primul rând intrarea în retrogradare a lui Uranus, care va ține cu sufletele la gură pe mulți dintre noi. Uranus va intra în retrogradare la 15 august 2020, de la 10 ° 41 ′ Taur și aparent va merge înapoi până pe 14 ianuarie 2021, oprindu-se la 6 ° 43 ′ Taur. Dar despre aceasta vom discuta într-un material dedicat retrogradării lui.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020

În al doilea rând, își continuă retrogradarea Jupiter, Saturn, Pluto, Neptun și Chiron. Răni mai vechi sau mai noi vor reactiva sectoarele identității naționale, cele financiare și mai ales va face să asistăm la circul campaniei electorale în plină criză, care zic eu, a venit ca o mănușă actualului Guvern.

Faptul că luările de poziție sunt contradictorii, că oamenii nu mai cred în ce li se spune, poate face ca rezultatul alegerilor locale să fie unul surprinzător sau poate nu atât de surprinzător pe cât ar părea.

Din ce în ce mai susținute vor fi semnele de pământ Capricorn și Fecioară. Cele mai favorizate din punct de vedere financiar rămân Taur, Vărsător și Gemeni. Cele care vor începe să dea socoteală destinului vor fi Scorpionul, Gemenii și într-o oarecare măsură Racii și Berbecii.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com