Horoscop Minerva 2021 toate zodiile. Previziuni complete pentru anul nou

Horoscop Minerva 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile. Află horoscopul anual pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

a

Deci, cum va fi anul 2021?

Planetele prezic un an 2021 destul de pașnic ca și cum ar fi vrut să ne lase să ne recuperăm de tumultul evenimentelor neplăcute din 2020, cauzate de pandemie. Mulți dintre noi citim horoscopul zilnic pentru a descoperi ce ne rezervă astrele în următoarele zile, dar fiecare dintre noi ar dori să știe ce ne rezervă viitorul în 2021.

Anul 2021 dezvăluie multe surprize pentru fiecare zodiac semnele, economia globală se va recupera în noi termeni de valoare și judecată iar sănătatea tuturor ar trebui să fie mai bună, având în vedere că mulți dintre noi vom petrece mai mult timp în mijlocul naturii decât anul trecut.

Semne zodiacale norocoase pentru 2021 În anul următor, unele semne zodiacale vor fi mai norocoase decât altele. Aproape toate semnele se vor bucura de un an abundent, plin de multe evenimente, dar care va sublinia stabilitatea financiară dobândită prin eforturi mari. Cu toate acestea, astrologii susțin că nu ar trebui să trecem de la o extremă la alta, așa că nu este recomandat să nu ne gândim prea mult la un profit mai mare deoarece, în aceste condiții, nu va ieși nimic din asta. Trebuie să avem în vedere că anul 2021 este un an pentru economisire, moderarea fiind cuvântul de ordine.

Horoscop Minerva 2021 – Favoriții anului

Taur, Scorpion, Vărsător, Pești și Berbec

Astfel, cei născuți sub semnul Taurului vor fi mai motivați să lucreze în beneficiul lor și chiar să înceapă o afacere bună care să le aducă câștiguri într-un timp scurt.

Scorpionul este al doilea semn zodiacal care va avea multe avantaje personale și profesionale anul acesta. De asemenea, vor avea șansa să obțină promovările așteptate și funcții mai bine plătite, datorită naturii lor ambițioase și muncitoare.

În ce privește relațiile, nativii Taur și Scorpion vor avea și noroc dar și ghinion în dragoste. Mai exact, dacă în prima parte a anului, lucrurile nu vor fi deloc minunate pentru ei în viața lor sentimentală, începând din septembrie, au toate șansele să se căsătorească, dacă sunt implicați într-o relație sau să găsească iubirea vieții lor, dacă nu au încă partener.

Peștii este al treilea semn astrologic al horoscopului tropical care va avea șanse mari să câștige bani și să se dezvolte profesional dacă știu să-și lase mândria deoparte și să abordeze totul cu diplomație. În dragoste și în carieră, Peștii vor avea succes dacă vor învăța să aibă răbdare și să profite de momentele favorabile.

Cel de-al patrulea semn favorizat este Vărsătorul deoarece Jupiter dă o mână de ajutor, așa că multe surprize frumoase le sunt rezervate celor născuți sub acest semn pe tot parcursul anului.

Pentru cei care sunt implicați într-o relație frumoasă sau chiar într-o căsătorie, anul 2021 va aduce multe realizări pe care le vor avea împreună cu partenerii lor de viață, își vor prețui relația și tot ceea ce au reușit să realizeze în viața de cuplu. Totul poate fi încununat de venirea pe lume a unui copil. Cei care sunt singuri își vor găsi sufletul pereche în a doua parte a anului și vor decide să se gândească la un viitor comun, luând în considerare beneficiile emoționale pe care le aduce 2021.

În sfârșit, pentru cel de-al cincilea semn, Berbec, visele, idealurile și conexiunile personale vor fi foarte importante. 2021 vine cu o energie specială pentru ei, iar optimismul lor este la apogeu. Nativii Berbec vor avea mai multă încredere în ei înșiși, dar și în ceilalți, ceea ce este un element esențial în îndeplinirea planurilor personale. La fel, 2021 aduce mai multă energie și nativilor Scorpion ceea ce va facilita comunicarea cu familia și prietenii. Și ce este mai important, vor avea mai mult curaj să viseze și să-și împlinească visele.

2021 îi va ajuta pe cei născuți în Vărsător să găsească răspunsurile la cele mai personale și profunde întrebări. Dorințele lor se vor împlini la momentul când vor avea cel mai mult nevoie de ele. Cei care se nasc sub semnul Vărsător vor fi un sprijin de încredere pentru prietenii lor și îi vor inspira chiar și cei din jur. Poate vă întrebați ce semne zodiacale vor atinge jackpotul în toate domeniile vieții anul acesta.

Se pare că 2021 aduce vești excelente pentru încă cel puțin trei semne. Femeile născute în Berbec, Gemeni și Săgetător vor avea succes în tot ceea ce intenționează să realizeze.

Observația care vreau să o punctez este faptul că pe 8 martie, peste axa Nodurilor Lunare din tema natală a României se suprapune Axa Nodurilor Lunare în trazit. Nodul Nord peste Nodul sud și invers, ca și cum România are o mare decizie de luat, definitivă și irevocabilă și care trebuia luată acum 18 ani. Posibil ca României să I se ceară să precizeze ce drum alege, la stânga sau la dreapta.

Cu Soarele în semn mutabil, în Săgetător, virajul ar trebui să fie unul evolutiv spre ceea ce înseamnă progres. Dar Ascendentul în Vărsător, semn fix, va da mari bătăi de cap populației cu privire la acceptare. Deși auspiciile vorbesc despre o mobilitate dinamică, vor fi și din aceia care se vor opune.

Horoscop Minerva 2021 – Planetele retrograde în 2021

Voi începe cu Mercur, care în 2021 va retrograda de trei ori, în semne de aer. Ce trebuie să reținem? Că pe tot parcursul anului, aproape fiecare planetă retrogradează. Singurele care nu o fac sun Soarele și Luna. Mercur retrogradează de mai multe ori pe an, aproximativ 20 de zile, în timp ce Pluto stă în retrogradare aproximativ 200 de zile. Sintetic ar fi cam așa:

1. Uranus, Neptun și Pluto, cunoscute sub numele de planete transpersonale sunt retrograde cam jumătate de an.

2. Jupiter o face aproximativ 4 luni pe an, aproape cât o face și Saturn.

3. Mercurul este retrograd de 3 – 4 ori pe an.

4. Venus mai mult sau mai puțin, intră în retrogradare la câte un an și jumătate, adică 18 luni, la trecerea dintre 2021 la 2022, va retrograda 11 zile, o ciudățenie de reglare pe care o presupune mecanica cerescă.

5. Mars retrogradează odată la 2 ani.

1.Prima retrogradare va avea loc în Vărsător și va dura 22 de zile.

• Ciclul retrogradării va începe pe 14 ianuarie.

• Retrogradarea propriu-zisă: 30 ianuarie – 21 februarie.

• Ciclul se încheie pe 12 martie.

Retrogradarea lui Mercur în semnul Vărsătorului, sugerează mai multă atenție asupra manifestărilor de independență și libertate individuală, decât ceea ce este necesar.

Ordinea socială ar putea fi supusă unei mari încercări. Oamenii vor fi mai fermi din punctul lor de vedere, ceea ce va provoca fricțiuni grave în relațiile sociale, personale și profesionale.
Apar conflictele intelectuale. Cei din spectrul politic ar trebui să fie atenți la mișcările pe care le fac.

Tulburările nervoase și durerile musculare sunt în creștere în această fază, după cum o arată buletinele medicale analizate pe o perioadă lungă de timp.

Pentru Româia Mercur va retrograda în Vărsător la nivelul Casei 1, casa identității naționale, peste Uranus natal și în opoziție cu Saturn natal. Relațiile sociale vor ajunge la un punct, la o răscruce. Cum spuneam mai sus, politicienii să fie atenți ce decizii iau. Este ca și cum România stă pe un butoi de pulbere.

Pe 8 februarie va reveni în Casa a 12-a a sacrificiilor impuse națiunii, a pensionarilor și a dificultăților făcând loc dezamăgirilor, neînțelegerilor și flagelurilor. Nu cummva să asistăm din nou la o explozie de îmbolnăviri datorită opoziției cu Neptun din Casa a 6-a, a bolilor, dar și stăpânul virușilor și a luptei contra acestora. La fel de bine putem vorbi, în sfârșit despre un vaccin Anti-Covid, iar pe 7 martie revine în Casa 1, amplificând iar conflictele sociale.

2. A doua retrogradare va avea loc în Gemeni și va dura 24 de zile:

• Ciclul retrogradării va începe pe 14 mai.

• Retrogradarea propriu-zisă: 29 mai – 21 iunie.

• Ciclul se încheie pe 2 iulie.

Gemenii reprezintă comunicarea. Când Mercur devine retrograd în acest semn, se ajunge la un fel de situație fluidă, în care drumul către iad este pavat cu bune intenții care se pierd în problemele de comunicare. Toate judecățile făcute în acest timp vor fi vagi și neclare.

Frustrările se strecoară pe măsură ce ambițiile și planurile concrete nu au nicio finalitate sau sunt lăsate în așteptare. Cei care au de suferit sunt cei care au de-a face în mod direct cu oamenii cum sunt vânzătorii, avocații, consilierii și consultanții.

În această perioadă este bine să luați o mică vacanță ca să vă menajați sistemul nervos sau pentru a urma câteva ședințe de masaj ori pentru a vă relaxa cu prietenii.

Pentru România vorbim despre Casa a 4-a a familie, tradițional, dar mundan aici avem afacerile de brokeraj imobiliar, imobiliare, locuințe, agricultura, extracția de minereuri, democrația și partidele din opoziție. Poate fi vorba și de găsirea unor soluții în ce privește pe cei cu credite neachitate în pericol să-și piardă casele sau apartamentele. Spun asta că îl văd foarte implicat pe Chiron, ca și cum se vindecă niște răni sociale. Trebuie să ne ascultăm intuiția și să facem ce ne spune vocea interioară. Posibile soluții pentru industria minieră și agricultură.

3. Ultima retrogradare va avea loc în Balanță și va dura 21 de zile.

• Ciclul retrogradării va începe pe 6 septembrie.

• Retrogradarea propriu-zisă: 27 septembrie – 18 octombrie.

• Ciclul se încheie pe 2 noiembrie.

Când Mercur devine retrograd în semnul Balanței, problemele care se impun în forță sunt cele de legalitate, cele care au atingere cu lega, acordurile de parteneriat și căsătorie, tot ceea ce are de a face cu ideea de parteneri, parteneriat sau afaceri.

Dacă ai aplecare spre artă, poți participa la câteva activități artistice în această perioadă. Vei observa că mulți oameni considerați puternici se clatină și se clatină în gândurile și acțiunile lor. Emoțiile trebuie să fie controlate și este nevoie de o revigorare mentală.

În ceea ce privește sănătatea, este probabil ca rinichii să dea unele bătăi de cap, prin urmare bea multă apă și evită alimentele acide.

Pentru România retrogradarea are loc la nivelul Casei a 8-a, casa marilor investiții. Trigolul cu Jupiter care trece peste Uranus poate aduce o bunăstare neașteptată. Pe 12 octombrie va trece în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel, fiind focarul unui trigon minor între Neptun și Nodul Nord natale. Posibil să se anunțe că prin colaborare internațională s-a descoperit vaccinul care va pune capăt pandemiei sau sunt stinse ultimele focare de boală. Pe 24 octombrie revine în Casa a 8-a, în aspecte benefice, semn că veniturile oamenilor parcă, parcă își mai revin la normal.

Cea de-a doua planetă personală care va retrograda în 2021, va fi Venus în Capricorn. Interesant la această retrogradare este că e va dura doar 13 zile în loc de 40 – 41 cât are de obicei.

• Ciclul retrogradării începe pe 17 noiembrie.

• Retrogradarea propriu-zisă va avea loc în Capricorn: 19 decembrie (26 gr 07) – 1 ianuarie 2022 (23 gr 48).

• Ciclul retrogradării se va încheia pe 2 februarie 2022.

Venus este planeta care arată ceea ce ne place și ce prețuim. Pe perioada retrogradării, Venus ne permite să ne gândim la o ocazie socială, mai degrabă, decât la un flux rapid de trafic. Imaginați-vă că un restaurant popular este de două ori mai ocupat. Pasiunile se ridică și bucătăria se încălzește – mai ales cu Venus în Scorpion! Toată lumea devine puțin consumatoare, mai ales că nu văd chelnerul ci crăpăturile din pereți, care încep să se arate. Acesta este Venus retrograd. Nu este vorba despre comunicare, care este în dezavantaj – ci este despre natura noastră senzuală și sociabilă. Ceea ce prețuim se află sub control și oamenii contemplă, reflectând și revizuind ce și cât iubesc, cum arată afecțiunea, flirtează în ideea de a atrage un partener.

Retrogradarea lui Venus va avea loc în Casa a 12-a. Conjuncția cu Pluto tranzit sugerează transformări profunde legate de conceptul economic de bani, sub toate formele sale, de recluziunea la care ne-a forțat această pandemie iar sextilul cu Chiron, la fel, sugerează rezolvări.

CITEȘTE INTEGRAL Horoscop Minerva 2021 pe huff.ro.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com