AD

HOROSCOP

Horoscop Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018. Urmează o săptămână plină de neprevăzut

todayianuarie 27, 2018 2

Background
share close
AD
AD

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 integral pentru fiecare zodie. În această săptămână unii dintre nativi vor avea parte de neprevăzut. Alții vor afla adevăruri care îi vor trezi la viață. Citește horoscopul pentru zodia ta!

BERBEC – Știu ce vor încă de la început de săptămână. Știu ce au nevoie. Știu cine sunt cu adevărat și mai știu și ceea ce nu sunt. Cu aceste caracteristici nu au cum să o dea în bară, deci să treacă la muncă!

TAUR – Își pun sub lupă obiectivele personale, cel puțin pe 1 și pe 2 februarie, un lucru foarte bun pentru ei. Este ceva ce le scapă printre degete și nu știu de unde să o apuce. Vor face cheltuieli pe 31 ianuarie, dar sunt niște cheltuieli programate, ca apoi zilele de 1 și 2 februarie să îi aducă într-o formă de zile mari.

GEMENI – Vor avea blocaje, cel puțin până pe 2 februarie, dar din fiecare problemă va învăța câte ceva, lucru surprinzător deoarece ei nu sunt prea atenți la asemenea detalii, ei iau lucrurile așa cum sunt, nu caută să vadă ce ase ascunde în spatele lucrurilor.

RAC – Este o perioadă benefică și pentru a se reevalua pe sine, pentru a se elibera de orgolii și de lucrurile care îi macină și garantat, luna va fi una plină de satisfacții. Să nu îi surprindă mai ales că vorbim de și despre o energie mentală neobișnuită, asta e bine pentru că mobilitatea de idei poate duce la lucruri extraordinare.

LEU – Pentru nativii Leu adaptabilitatea ar trebui să fie strategia cheie de supraviețuire săptămâna aceasta. Cu cât se îndoiesc mai mult de ceea ce pot, cu atât riscul de a distruge ce au construit până acum este mai mare, cu alte cuvinte, cu cât sunt mai rigizi cu atât se vor bloca mai rapid.

FECIOARĂ – Acești nativi nu mai simt nevoia de a critica înainte de a avea dovada că știu ce spun atunci când deschid gura. Pe 2 și 3 februarie sunt gata de orice – călătorii, experiențe noi, prietenii noi.

BALANȚĂ – Uneori lucrurile mărunte sunt cele care ne luminează viața – zâmbetul unui copil, buna dispoziție a unui bun prieten, buchetele de narcise în gălețile cu apă din fața florăriilor, sunt cum spuneam mai sus, micile lucruri care întotdeauna ne fac viața mai plăcută.

SCORPION – Nevoia de a face mai multă lumină în jurul lor pleacă de la speranța că nu doar viața le va fi mai bună, ci că vor reuși să arunce o undă de lumină și asupra unor părți întunecate ale lor.

SĂGETĂTOR – Starea lor de spirit este aceea de a sta la sporovăială, de a sta la taifas și de a discuta, îndelung, anumite lucruri, sucind problema pe toate părțile pentru a găsi argumente și explicații.

CAPRICORN – În primul rând, acești nativi vor trebui să fie atenți la bani, la orice sursă de venit. Vor cheltui mai mult decât își pot permite, pe de o parte, iar pe de alta se vor întreba surprinși dacă nu cumva au buzunarele rupte, pentru că acum au bani, acum nu au.

VĂRSĂTOR – Acestor nativi, săptămâna le aduce foarte multă energie și o altă stare de spirit, mai bună. În cuplu se petrec coincidențe fabuloase, vin vești bune, cei singuri s-ar putea îndrăgosti, sau printr-un sărut Vărsătorii ar putea să descopere o altă dimensiune a iubirii.

PEȘTI – Peștii încep săptămâna cu o mulțime de idei, dar mai ales își doresc să poată ajuta un coleg sau o colegă de serviciu care se confrună cu probleme serioase de sănătate. Pe de altă parte își doresc să retrăiească o venșică poveste de dragoste.

 

sursa: revistateo.com

 

11 Țări cu lucruri uimitoare pentru viața oamenilor

Se spune că este posibil să înveți ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Dar dacă aruncăm o privire asupra dezvoltării altor țări pentru a vedea dacă putem învăța din experiențele lor?

Faceți o călătorie virtuală în întreaga lume și uitați-vă la cele mai uimitoare legi și obiceiuri din întreaga lume. La sfârșitul articolului, există un bonus care vă așteaptă și va dovedi că viitorul este deja aici.

  1. Trenul Sky, noii ofițeri de poliție, și dormind oriunde, China

În China, o nouă gară numită Skytrain a fost construită în doar 4 luni. Un tren care arată ca un urs panda de la Chengdu se va deplasa de-a lungul celei mai rapide linii suspendate a țării. Trenul are 230 de pasageri și atinge viteza de 60 km pe oră. A fost proiectat pentru orașele mici. Construcția unei rețele agățate consumă mai puțin timp decât construcția stațiilor și a tunelurilor de metrou, deoarece durează doar 3-5 luni pentru a finaliza o linie de cale ferată suspendată.

Funcționarii din provincia Xinjiang au în vedere în mod serios acceptarea gâștelor în serviciu. Mulțumită brigăzii cu pene, a fost posibil o dată să prevină furtul unei motociclete. Un hoț a otrăvit câinii de gardă și s-a urcat peste gard, doar pentru a găsi că drumul a fost blocat de 20 de gâște care au atras atenția unui polițist la datorie cu zgomotele lor puternice. Oamenii de știință spun că aceste păsări au un potențial foarte bun deoarece au o viziune panoramică, auzul bun și devin agresive dacă simt pericolul.

Cum o fac? Abilitatea poporului chinez de a adormi oriunde este ceva care a devenit deja popular în întreaga lume. Există chiar și un site numit “Sleeping Chinese“, unde puteți găsi fotografii cu “celebrități” care dorm.

  1. O victorie absolută asupra deșeurilor, Elveția

43% din gunoi este reciclat în Zurich. Există containere pentru colectarea hârtiei, a metalului și a sticlei care pot fi găsite în tot orașul. Există chiar buncăre speciale de deșeuri supraterane. Alte tipuri de gunoi sunt aruncate în saci de plastic alb de culoare albă, cu o valoare de 1,5 euro fiecare. Folosirea diminuată a plasticului este în interesul tuturor și de aceea oamenii își sortează gunoiul foarte atent. Gunoiul este ars, iar energia din acesta este utilizată pentru încălzirea a 170 000 de case, în care fumul este curățat și părăsește conductele fără a face vreun rău.

Cenușa este scoasă din oraș, unde extrag metale, inclusiv aur, din ea. Pe containere există un mesaj care îi informează pe oameni că gunoiul “tare”, cum ar fi sticla sau metalul, poate fi aruncat de la 7 a.m. până la ora 8 dimineața. La sfârșit de săptămână, este interzis să aruncați astfel de gunoi. Aceste reguli sunt stabilite pentru a preveni deranjarea vecinilor și a oamenilor din jur.

  1. Sisteme avansate de transport și servicii, Japonia

“Trenul Glonţ” a uimit mai întâi lumea în 1964 la Jocurile Olimpice de la Tokio. Atingea viteza de 210 km pe oră. Astăzi noile trenuri Shinkansen au bătut toate înregistrările – ajungând la o viteză maximă de 600 km pe oră pe parcursul testelor. JP Central intenționează să elibereze aceste trenuri până în 2027. Va fi posibil să acoperiți distanța de 280 km în 40 de minute sau mai puțin.

Roboții au devenit deja un lucru comun pentru mulți oameni japonezi. Dimineața, un robot dintr-un restaurant poate găti clătite pentru tine sau poate oferi lenjerie de pat proaspătă într-un hotel. Cel mai uimitor lucru este însă faptul că roboții pot face ca persoanele cu dizabilități să meargă.

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com