AD

ACTUALITATE

Horoscop Minerva luna aprilie 2020 – Lună plină din Balanță marchează zodiile

todayaprilie 3, 2020 5

Background
share close
AD
AD

Horoscop luna aprilie realizat de Astrologul Minerva în exclusivitate pentru HUFF.ro. Citește mai jos previziunile astrale pentru luna aprilie 2020 pentru fiecare zodie. Acceseaza link-ul de sub rezumatul zodiei tale pentru a citi integral previziunile.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Berbec

Saturn în sectorul carierei, din decembrie 2017, marchează o perioadă în care lucrezi din greu, îți construiești cariera și te stabilizezi. O situație profesională se încălzește în această lună, aducând oportunități majore.

Te-ai gândit la cea mai bună cale de a merge înainte, iar pe 8 aprilie, Luna plină are loc în Balanță, marcând sfârșitul unui ciclu al muncii, o șansă de a repara o prietenie și poate să întâlnești oportunități de vis.

Pe măsură ce îți clarifici viziunea, ambițiile pentru creșterea și misiunea sufletului, te împinge să faci un plan și pașii necesari. De asemenea, amintește-ți lecțiile din ultimii ani pe măsură ce accesezi o poziție profesională și îți asumi responsabilități mai mari.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Taur

Saturn a tranzitat Capricornul în ultimii doi ani și jumătate, purtându-te într-o călătorie fascinantă spre descoperirea unui scop. Indiferent dacă ai călătorit sau nu fizic, la un alt nivel, ai făcut o călătorie spirituală. Din experiență știi că nu este suficient să cunoști calea ci că trebuie să mergi pe ea. Uneori, angajamentul față de un adevărul superior poate părea inutil și fără speranță în lumea profană. 

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Gemeni.

Din decembrie 2017 Saturn a tranzitat Capricornul și Casa a 8-a evidențiind cele mai profunde legături, căsătorie, divorț, parteneriate financiare și sexuale, impozite, moarte și moșteniri. A trebuit să te descurci cu luptele pentru putere și cu dinamica puterii, care îți solicitau să sapi mai adânc în jurul valorii de angajament și să afli importanța limitelor. Acum este în Vărsător. Creativitat, motivație și călătorii.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Rac

Relațiile suferă o transformare puternică în această lună, trecând dincolo de punctul de întoarcere. În ultimii doi ani și jumătate, Saturn a trecut prin Casa a 7-a, sectorul relațional consolidând anumite conexiuni și închizând ușa altora. A trebuit să ai discernământ, să trasezi granițe în anumite momente, în timp ce ai fost nevoit să cobori garda în altele.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Leu

Responsabilitatea și autoritatea ta sunt calități apreciabile acum, făcând din aceasta o perioadă încurajatoare în ansamblu pentru abordarea celor cu o poziție mai înaltă decât ta, precum și pentru activități sociale pe care le poți desfășura de acasă. Ești cel mai carismatic și bine primit. Ești sociabil, iar succesul poate apărea prin calitățile manageriale bune sau cu o formă de talent artistic ori, indirect, prin intermediul partenerului de viață. Oamenii care te fac atent sunt cei care sunt la fel de competenți.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Fecioară

Când intri în aprilie, stăpânul tău planetar, Mercur este în Berbec, ceea ce sugerează că ai putea fi în plin proces de reevaluare a vieții, a muncii, a sănătății și a rutinelor tale. Pe 8 aprilie, luna plină din Balanță, te-ar putea aduce în centrul atenției. Nu mai ești cine ai fost, iar aceasta este șansa pentru a te vindeca și a-ți reprioritiza viața, astfel încât să reflecte ființa ta interioară.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Balanță

Saturn a fost în în Casa a 4-a a familiei din decembrie 2017, aducând în prim-plan aspecte legate de securitate, casă, familie, imobiliare, tată sau de rădăcini. Ai pus bazele unei vieți noi, în unele cazuri luînd-o de la început, dar acest lucru a însemnat și închiderea conștientă a unui capitol din trecut pentru a face loc vieții pe care încerci să o construiești. Acum transformi toate acestea într-un sentiment de securitate – financiar și emoțional.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Scorpion

Saturn a fost în domiciliu, în Capricorn, din decembrie 2017, evidențiindu-ți mintea, comunicarea, exaltându-ți percepțiile și ai circulat foarte multt pe distanțe scurte cu sau la frați, printre altele. Ai învățat că puterea minții tale stă în a-ți crea realitatea, indiferent dacă este cerul sau iadul. Acum, Saturn se află în Vărsător, într-un semn rebel, și își aduce mesajul că acasă ai nevoie de o mai mare conștientizare de sine și onestitate cu tine însuți/însăți. Există șanse uriașe care pot aduce alegeri care îți pot schimba viața, marcând o intersecție de drumuri iar tu va trebui să alegi conștient, în ce direcție să o iei.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Săgetător

Saturn a tranzitat semnul Capricornului din decembrie 2017, cerându-ți să săpi mai adânc în tot ceea ce înseamnă valorile proprii, stima de sine și demnitatea. Acesta este, de asemenea, segmentul vieții tale care reglementează veniturile, posesiunile, angajamentele și obligațiunile cele mai apropiate. Ai avut sub o presiune considerabilă asupra Casei a 2-a, dar, sper că ai învățat ceva despre valoarea ta și cât ai de oferit. Generozitatea, integritatea, bunătatea, valorile și abilitățile tale sunt adevărata avere. Luna nouă din taur, aduce un mesaj clar în acest sens, în timp ce Marte se deplasează prin Capricorn, iar Saturn face o primă vizită în Vărsător până pe 1 iulie.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Capricorn

Saturn a traversat Capricornul din decembrie 2017, marcând o perioadă de formare în viața ta. A trebuit să te ridici mult pentru a răspunde cu mai multă responsabilitate, să muncești serios și să pleci capul ca să poți învăța și crește. Acum, Saturn a trecut în Vărsător, vechiul său domeniu de  control.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Vărsător

Din decembrie 2017, Saturn a fost în Capricorn, în Casa a 12-a, cea mai subtilă casă a temei tale natale. Acest lucru te-a dus la adevărate săpături în subconștientul tău. Te-ai confruntat cu demonii și blocajele tale inconștiente, în special în ceea ce privește succesul, eșecul și intimitatea.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 Pești

În ultimii doi ani și jumătate, Saturn a fost în Capricorn, deschizând și închizând ușile într-o situație socială, comunitate, prietenii și aspirațiile tale. Din decembrie, cercul tău social s-a lărgit, conectându-te cu oportunități și cu alții care te pot ajuta să îți manifeste visele pe măsură ce dai drumul celor pe care le-ai depășit. Acest proces se încălzește în aprilie, ajungând la masa critică. Dacă nu ești sigur în cine poți avea încredere, deplasează-te încet și cu răbdare, deoarece vei descoperi mai multe.

sursa : huff.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com