Horoscop Minerva pentru luna aprilie 2021. Ce zodii au noroc

Horoscop aprilie 2021 realizat de astrologul Minerva. Ce se întâmplă cu zodiile în această lună de primăvară!

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Berbec

Pe măsură ce începi Noul An astrologic, simți nevoia să te odihnești ca să îți reîncărci bateriile. Această perioadă a anului te ajută să reflectezi asupra locului în care ești și unde ai dori să fii anul viitor, odată ce Soarele a trecut prin echinocțiul de primăvară pentru a inaugura sezonul renașterii.

La începutul lunii, Marte conjunct cu Nodul Nord, în Casa a 3-a a comunicării, face un trigon cu Saturn din Casa a 11-a a prietenilor. Acest lucru te va concentra pe proiecte legate de scris, de vorbire sau de media în săptămânile următoare.

Lună Nouă din casa a 1 a personalității, din 12 aprilie te va ajuta să faci un pas înapoi ca să ai imagine de ansamblu la ceea ce ai dori să îți arate viața în 2021. Simte-te liber să visezi cu ochii deschiși, să ai o grămadă de idei și să lucrezi din culise.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Taur

Folosește puterea lui Jupiter și a lui Saturn, din Vărsător în trigon cu Nodul Nord din Gemeni. Ai economisit acest combustibil de aproape două luni și probabil ai avut nevoie de mult curaj și determinare pentru a-ți atinge obiectivele personale și profesionale. Nu ratați această ultimă șansă de a prelua conducerea.

Pe 23 aprilie, Marte se mută în Rac, în sectorul comunicării și a durmurilor scurte în comunitatea în care locuiești. Acest lucru îți va crește semnificativ cheltuielile, așa că fii cu luare aminte la cheltuieli. Cu toate acestea, acest lucru vă poate oferi, de asemenea, impulsul de a câștiga mai mulți bani, mai ales dacă sunteți gata să percepeți un loc de muncă mai bine plătit sau mai mulți clienți dacă lucrați independent.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Lună Nouă de pe 12 aprilie are loc în Casa a 12-a a abilităților psihice dar și evenimenelor care lucrează în ascuns, îți oferă ocazia să te conectezi la o comunitate mai mare în care lucrezi, precum și să te reconectezi cu prietenii. Ai putea fi invitat la un eveniment important unde găsești oportunități atât personale, cât și profesionale. Acum poți dizolva granița dintre tine și mai multe surse de venit, discutând cu șeful pentru a-ți descoperi opțiunile. Dacă ți se spune că o majorare de salariu este imposibilă, ar putea fi un semn că este timpul să-ți pregătești CV-ul și să cauți altceva.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Gemeni

Pregătește-te de adrenalină! Marte este în semnul tău până pe 23 aprilie. Nu ai mai simțit atât de multă energie și entuziasm de mult. Ai șansa rară de a aduce toate lucrurile în favoarea ta, atâta timp cât ești dispus să domini și să iei inițiativa.

Luna nouă din Berbec, de pe 12 aprilie, are loc în sectorul carierei. Posibil să trăiești senzația că există schimbări care ar putea să se petreacă în instituție sau firmă și care să îți influențeze poziția. Este bine să ai o discuție cu șeful de serviciu pentru a vedea cum va fi afectat departamentul tău. Pe de altă parte poate aduce vești despre o promovare, un proiect nou sau recunoaștere socială. Dacă nu lucrezi, nu pierde acest moment ci aplică rapid. Succesul profesional se manifestă în fața ochilor tăi.

Soarele intră în Taur pe 20 aprilie. Ar fi bine să folosești tehnologia în avantajul tău, cum ar fi încercarea unei noi aplicații care ar trebui să sporească productivitatea. Cea potrivită îți poate oferi feedback pozitiv și te poate încuraja să rămâi pe poziție, mult timp.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Rac

Începi luna aprilie cu Marte în Casa a 12-a a abilităților psihice. Probabil că vei fi foarte ocupat să lucrezi din umbră la unele proiecte în săptămânile viitoare. Pe de o parte, este posibil să fii dornic să dezvolți ceva foarte important. Însă va dura ceva timp până când acesta va funcționa corect. Deci este foarte probabil să îl lansezi mai târziu, în cursul anului. De asemenea, te-ai putea simți obosit din cauza acestei energii primăvăratice, așa că, mai presus de toate, nu uita să-ți asculți corpul altfel vei avea de suferit.

Luna Nouă din 12 aprilie are loc în Berbec în sectorul carierei și a imaginii publice. Probabil deschide o ușă către mai multă înțelepciune și expansiune pentru tine. Ai putea face un efort academic să dai un examen în zilele următoare. Indiferent ce e, vei fi foarte concentrat pe abandonarea zonei de confort pentru a îmbrățișa o perspectivă cu totul nouă asupra lumii.

Soarele intră în Taur pe 20 aprilie. Este puternic în casa prietenilor unde ești văzut de către ceilalți. Ai putea posta CV-ul online. Consultă site-urile de ocupare a forței de muncă și conectează-te cu liderii de echipă care caută resurse noi. În următoarele patru săptămâni, îți va fi mai ușor să găsești un loc de muncă.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Leu

Pregătește-te de distracție, aventură și emoție cu Marte în Casa a 11-a a prietenilor. Acest lucru te face foarte social și auzi de la mulți prieteni, plini de viață, ca și tine, asta. S-ar putea chiar să realizezi că un obiectiv sentimental este acum la îndemână, nu trebuie decât să treci linia de sosire!

O altă temă în aprilie este intimitatea, mai ales când Luna Nouă are loc pe 12 aprilie în sectorul intimității.  În zilele viitoare, vei simți cu siguranță dorința de apropiere. Acest lucru ar putea însemna că ești tot mai aproape de un partener sau te gândești să treceți mai departe cu relația voastră. Această lună nouă ar putea însemna, acolo unde lucrurile nu mai merg, părăsirea partenerului, mai ales dacă ai mai trecut printr-un alt divorț.

Soarele intră în Taur pe 20 aprilie. Ar putea exista o dispunere în favoarea ta a unui proces. Energia din jurul unor pretenții se va soluționa în favoarea ta. Este un moment bun pentru a lucra cu consiliul profesional cu drept de a da licențe sau chiar de a lua în considerare să devii membru în consiliului de administrație.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Fecioară

Marte este conjunct cu Nodul Nord în Casa a 10-a a carierei și a imaginii. Vei fi dornic să urci noi trepte ierarhice. Acest lucru poate indica un accent major pe abordarea unui nou master, pe proiecte legate de mass-media, dar și pe obiective de imigrare sau călătorii. Indiferent de modul în care se manifestă, vei fi nerăbdători să faci progrese acum mai degrabă, decât să stagnezi. Pari să fii destul de ocupat în această lună, deoarece Soarele alunecă prin a Casa a 8-a a resurselor de la alții.

Luna Nouă are loc în același sector pe 12 aprilie. Acest lucru poate aduce mai multe responsabilități și proiecte pe biroul tău, clienți noi sau chiar o ofertă de noi locuri de muncă. 

Atenția îți este atrasă de persoana de lângă tine. Să găsești pe cineva care să fie compatibil cu tine va fi de cea mai mare importanță pentru tine. Dacă ești singur ai putea avea noroc să găsești pe cineva cu profunzime și chimie extraordinară.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Balanță

Pregătește-te pentru un impuls profesional major. Încă de pe 1 aprilie, puternicul Marte îți energizează Casa a 9-a a spiritualității, a drumurilor lungi și a metafizicii, pentru câteva săptămâni bune. Acest lucru îți va oferi puterea și efortul major pentru a aborda toate proiectele ambițioase și eforturile legate de muncă. Folosește acest timp pentru a nu-ți distruge obiectivele. Cu toate acestea, dacă ești șomer, aș spune că este un moment excelent să te grăbești să găsești locul de muncă potrivit pentru tine.

Luna Nouă are loc pe 12 aprilie, punând accentul pe Casa a 7-a a a parteneriatelor. În zilele următoare, cu o tactică personală poți aborda planuri importante împreună cu partenerul sau cu persoana specială care te ține captiv în capacana iubirii. Angajamentele de toate formele și felurile sunt favorizate, iar unii dintre voi ar putea decide că este timpul să vă mutați împreună, să vă logodiți sau chiar să vă căsătoriți. Dacă ești singur te-ai putea conecta cu cineva care are potențial de cursă lungă.

Venus va trece în Taur pe 15 aprilie iar conjuncția Soare – Mercur pe 20 aprilie. Vei simți nevoia să abordezi relația ca pe un dar și căsătoaria ca pe un debut într-un nou antimp. Îți va fi dor să fii în cea mai bună relație și să te apropii mai mult ca oricând de persoana iubită.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Scorpion

Pe măsură ce Marte face legea în casa intimității, devii extrem de concentrat pe nevoile proprii într-o relație. În săptămânile următoare, te-ai putea apropia mult mai mult de celălalt, explorând cel mai profund raport emoțional și sexual. Cu toate acestea, dacă te-ai despărțit recent de un partener, ai putea lupta pentru a finaliza divorțul cât mai repede.

În ciuda acestui fapt, aprilie vine cu multă energie la pachet. Este cea mai bună perioadă a anului pentru ca cei singuri să își găsească sufletul pereche. Creativitatea și fertilitatea sunt, deopotrivă, favorizate acum, deci, indiferent dacă vrei să creezi o capodoperă sau să concepi un copil, acest moment îți aduce noroc.

Cu toate acestea, la sfârșit de lună, vei simți nevoia să îți tragi sufletul, să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile și la care te ajută Luna Plină, din semnul tău, pe 27 aprilie. Ascultă ritmurile corpului și ale spiritului tău și nu acționa prea mult în acel moment. Ascultă-te pe tine!

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Săgetător

A venit un puternic moment de cotitură în relația ta. Marte, puternic și dinamic, este în Gemeni, în conjuncție cu Nodul Nord și în Casaa 7-a a partenriatelor de orice fel. Vei avea imboldul major de a lucra cu cineva care este de partea ta. Parteneriatul va deveni cea mai importantă pentru voi. Acă ești într-o relație angajată ai putea descoperi că ești deosebit de ocupat cu celălalt de în afaceri. Munca în echipă și cooperarea sunt priorități de top acum, deoarece veți merge mult mai departe în cuplu decât ca atunci când erai singur. Dacă ești singur vei fi dornic să-ți găsești perechea perfectă. 

În aprilie ești concentrat pe casă și familie. Când Luna Nouă are loc în Casa a 4-a a familiei, pe 12 aprilie, s-ar putea să decizi că este timpul să te muți, să îți rearanjezi spațiul de locuit sau să întinzi mâna pentru a fi mai aproape de rude. Indiferent de ce, este un moment pentru a găsi ușurare. Simți dorința de a te exprima și de a urmări problemele inimii. Folosește săptămânile viitoare pentru a condimenta relația sau pentru a atrage aventura și creativitatea în viața ta.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Capricorn

Organizeaă-ți calendarul, pentru că programul tău este pe cale să se umple cu multe priorități. Marte în sectorul muncii sugerează că jonglezi cu multe responsabilități zilnice, în afară și la locul de muncă. Dacă nu mai lucrezi, întinde-ți antenele și poți găsi locul de muncă perfect. Arată-le celor din comisia de anhajare că ai impulsul necesar pentru a pune umărul la activitatea lor.

Luna Nouă de pe 12 aprilie, atrage atenția asupra Casei a 4-a a familiei. Ți s-ar putea cere să semnezi un contract important. Alții se pot concentra pe scris, oratorie, marketing sau servicii digitale. Ai putea descoperi că este timpul să renovezi sau să decorezi spațiul de locuit sau să te ocupi de anumite situații care apar în legătură cu rudele tale.

Luna Plină din 27 aprilie pune reflectorul asupra ta și a ambițiilor tale. Ai putea avea parte de promovarea vieții tale. Te vei ridica în domeniul în care lucrezi și vei arăta că ai abilități de conducere și îți prezenți talentele într-o altă lumină. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Vărsător

Dinamismul lui Marte, planeta pasiunii, a sexului și a impulsivității, promite o mulțime de condimente și de arome sălbatice! Fă din romantism, creativitate și plăcere, prioritățile tale principale. Dacă ești singur ai șansa unei noi iubiri, în timp ce dacă ești într-o vombinație faci totul pentru a readuce fluturii în relația voastră. Creativitatea ta va avea de câștigat de pe urma acestei energii, deoarece acum îți poți valorifica muza. 

În ciuda tuturor acestor lucruri, mintea ta va fi, la problemele financiare ți luna asta. Luna Nouă din 12 aprilie are loc în casa comunicării, aducându-ți șansa de a adăuga mai multă prosperitate vieții tale. Poți găsi un nou loc de muncă. 

Pe 12 aprilie, are loc Luna Nouă în Berbec și în casa comunicării, aducându-ți o posibilă răsplată sau o sursă suplimentară de venit în funcție de ceea ce discuți. Dar acest lucru ar putea fi tranzitoriu și ar fi înțelept să iei unele măsuri pentru a asigura că aceste fonduri sunt o sursă regulată de venit.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Pești

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Pești Sănătate

Soarele stăpânul Leului și al sectorului sănătății stă în Berbec până pe 20 aprilie, ceea ce te poate ajuta să te simți mult mai energic și vital. Cu toate acestea, fiind un semn cu mai multe calități spirituale, te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ și să pui limite ferme care vă pot ajuta să te menții în siguranță în următoarele săptămâni. Dacă ai acces la o saună sigură, folosirea acesteia, în mod regulat, poate fi un mod extraordinar de detoxifiere și de stimulare a sistemului imunitar. Același lucru se poate spune pentru orice formă de exercițiu care te face să transpiri.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com