Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 . Realitatea izbește zodiile de aer

Horoscop săptămânal realizat de Minerva pentru perioada 29 iunie – 5 iulie 2020. Astrologul a realizat previziunile ultimei săptămâni din iunie si primei din iulie. Citește mai jos rezumatul fiecărei zodii, iar integral in linkul de sub zodia ta.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Berbec. O săptămână bună pentru a adăuga o scânteie în viața ta. Dacă lucrurile au părut plictisitoare și că au stagnat în ultimul timp, este posibil să fii nevoit să infuzezi situația cu un pic de entuziasm. Adaugă fler și dinamism. Ia frâiele în propriile mâini și urmărește-ți activ obiectivele. Ai un puternic sentiment interior încotro trebuie să mergi. Ai încredere în instinctele tale și mergi în direcția care o simți, nu ezita. 

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Taur

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Taur. Încerci să aduci lucrurile la realitate. Este o săptămână bună pentru consolidare și organizare. Când vine vorba despre chestiuni sentimentale și despre romantism, încearcă să nu fii atât de viclean. S-ar putea să oferi cuiva o soluție și numai pentru a-i testa  devotamentul. Este un moment important pentru tine. Probabil va trebui să fii cu picioarele pe pământ în loc să păstrezi lucrurile atât de ușoare și ambigue.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Gemeni. Extreme este numele jocului acum, în special pentru tine. Săptămâna aceasta pune accentul pe acțiune. Tu ești cel la care trebuie să apeleze pentru a-și termina treaba. Nu aștepta nicio secundă ci ajută-i așa cum știi. Emoțiile curg și ești un izvor nesecat de forță și resurse interne. 

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Rac

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Rac. Toate continuă să meargă bine personal și profesional. Te simți puternic și viguros, dar s-ar putea să descoperi că ești cam vag săptămâna aceasta. Este posibil ca mintea ta să nu aibă acuitatea obișnuită și poți fi ușor distras. Nu este o săptămână bună pentru a începe proiecte noi. 

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Leu

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Leu. Anumite situații pot fi dificil de rezolvat astăzi, întrucât se amestecă cu partea emoțională. Ești neliniștit. Lucrurile încep fără a planificate și cu atenția necesară. Încearcă să nu îți faci griji prea mult. Propria îndoială este de natură să împiedice orice proiect. Ai încredere că lucrurile vor funcționa. Îndrăzneș-te doar. Joacă un rol activ în driblarea mingii în loc să o ții la picior.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Citeste horoscopul integral pe huff.ro.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com