Horoscop Minerva săptămânal 6-12 aprilie 2020 – Val de schimbări

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Berbec

Săptămâna trăiești acum dorința de a ieșii, de a fi afară, dar limitările impuse de starea de fapt din țară, te pot ține acasă. Poate aștepți să primești ceva sau un apel telefonic care să te surprindă cu idei originale. Acest lucru ar putea fi plictisitor și destul de obositor pentru tine. Găsește ceva de făcut care să nu te încurce, chiar dacă este vorba doar despre citirea sau întocmirea unor documente.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Taur

Așteaptă-te la un ritm mai alert săptămâna aceasta. Este posibil ca unii dintre colegii tăi să fi întârziat cu o lucrare și să t roafe să îl ajuți. Nu este nimic frustrant în a ți se cere ajutorul. Există motive pentru care nu au făcut-o și pe care tu nu le cunoști. Fă tot posibilul și ajută-l cum poți.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Gemeni

Pe tine te irită faptul că ai vrea să ieși dar nu poți, mai mult ai fost nevoit să renunți la o călătorie și asta te deranjează. S-ar putea să primești vești că nu este totul pierdut și că vei face călătoria atunci când se vor liniști lucrurile, ceea ce pentru tine este dezamăgitor. Cu toate acestea, reține că este vorba doar despre o întârziere și nu o aulare.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Rac

O reuniune propusă cu un interes anume trebuie amânată pentru cine știe când și asta te deranjează cel mai tare. Acest lucru te-ar putea face un pic irascibil, în schimb, nesiguranța ta ar putea să se îmbunătățească. Prietenii ar vrea să vă întâlniți dar nu se poate. Încearcă să nu cazi în acest tip de gândire. Acceptă că există un motiv pentru care mute sunt limitate sau restricționate și mergi cu fluxul. Te vei bucura cu atât mai mult pentru întârziere.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Leu

Te aștepți ca un prieten apropiat sau un partener să te viziteze? Aștepți degeaba, nu riscă nimeni lucruri ilegale. Chiar dacă circulația este fluidă, limitările impuse de lege fac ca multe lucruri să se anuleze. Cum sunt de pildă, intâlnirile tale. Un apel telefonic de ultimă oră te anunță că e o coadă kilometrică la supermarket sau la farmacie. Perioada este o lecție a răbdării. Trebuie să înveți să aștepți, în primul rând.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Fecioară

Un apel telefonic cu impact emoțional foarte puternic, ar putea veni de la un prieten apropiat sau de la partenerul de viață, săptămâna aceasta. Această persoană are o mulțime de griji și este pregătită să vorbească despre ele dacă o lași și ai răbdare să o asculți. Nu vei dori să renunți la tot ceea ce ai planificat să faci. Spune-i partenerei/lui că ar trebui să te discutați despre acest lucru la cină sau la o pauză de cafea, apoi finalizează sarcinile cât mai repede.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Balanță

Munca ar putea merge foarte bine dacă schimbările intensede la locul de muncă nu ar face să te simți stresat. Întârzierile în începerea noilor proiecte se pot dovedi frustrante mai ales atunci când există date limită. Nu cădea în capcana de a gândi că aceasta este o tendință. De toate ar trebui să ții cont deoarece factorii sociali și politici s-au schimbat. Sfatul meu ar fi să încerci să faci puțină mișcare, chiar dacă ești în casă, câteva exerciții de gimnastică, ieșitul în balcon, ar fi o soluție și să îți rezolvi frustrările. Dimineață vei avea o altă stare de spirit.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Scorpion

Ai planificat o vacanță într-un loc îndepărtat dar acum nu stai decât să visezi în fața calculatorului, despre cum va fi. Situația neașteptată, descurajantă ar putea interfera cu planurile tale, ceea ce te-ar putea determina într-un final să anulezi toate planurile. S-ar putea să fii tentat să pui mâna pe telefonul și să o faci. Nu lua încă, aceste măsuri. Întreaga situație s-ar putea calma până la sfârșitul lunii și să aștepți din nou să faci călătoria visată. Fii concentrat și nu face nimic impulsiv.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Săgetător

Problemele cu banii te-ar putea face să cazi în capcana neputinței și a depresiei. Aparent vei trăi acut senzația că nu vei putea tria niciodată documentele pe care le primești pe mail de la seriviciu, dar mobilizează-te și fă-o. Nu renunța. Rămâi concentrat pe ceea ce ai de făcut și vei face un pas important.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Capricorn

S-ar putea să te domine un tip de înțelept care nu este în măsură să te facă să iei lucrurile în serios, săptămâna aceasta. Indiferent de situație, poți lua totul în glumă până la o anumită limită. Umorul tău probabil ridică moralul celor din jurul tău. Totuși, ai grijă să nu duci acest lucru prea departe, adică să nu sari calul. S-ar putea să fie unii care să se simtă incomodați cu glumele tale. Convinge-i că ai și o latură serioasă.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Vărsător

Ai putea ieși din starea proastă de spirit. De câteva zile ai văzut doar partea goală a paharului. Ai impresia că te învârți în cerc. Oricum, s-ar putea să te întrebi ce te blochează și nu te lasă să treci dincolo de lucruri, așa cum se întâmplă deobicei. Poate încă nu ești pregătit, la asta te-ai gândit?

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Pești

S-ar putea să fii mult mai conștient de tine decât de obicei și în alertă pentru fiecare mișcare pe care o faci săptămâna aceasta, în special dacă lucrezi de acasă. Te simți conștient de sine, de impactul cuvintelor pe care le spui și ai putea să te întrebi în permanență dacă spui ceea ce este potrivit persoanei potrivite și la momentul potrivit.

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com