Horoscop Neti Sandu – 30 octombrie 2021

Horoscop 30 octombrie 2021 SCORPION

E bine să fiți conciliabili, că unii dintre interlocutori sunt opoziționiști și n-are rost să-I contraziceți. Relax! Se poate să vă duceți altundeva, spre o altă destinație decât cea pe care o plănuiserăți, că e un program flexibil și dispoziția voastră e mai schimbătoare

a

Horoscop 30 octombrie 2021 SĂGETĂTOR

Se poate să vă scurtați vizita prin țară pe unde vă duceți că a intervenit ceva care vă cheamă acasă sau cineva. Bunele voastre intenții de a ieși la o plimbare fie cu grupul, fie în doi or să fie bine primite de către cei care vreţi să vă ţină companie și o să fie toată lumea mulțumită.

Horoscop 30 octombrie 2021 CAPRICORN

O să umblați , probabil, la banii de rezervă că să le împliniți unele dorințe alor voștri și să vă destindeți și voi cumva. Se poate să primiți o invitație la un eveniment care poate fi și online și să aibă ecouri pozitive spusele voastre, că vă bucurați de credibilitate.

Horoscop 30 octombrie 2021 VĂRSĂTOR

Cineva care v-a tot invitat la cafea revine, dar parcă tot aveți o reținere, peste care s-ar putea să treceți, totuși. Se poate s-aveți o răsturnare de situație și să programați o întâlnire, printre picături cu cineva care are nevoie de o vorbă bună, o încurajare de la voi.

Horoscop 30 octombrie 2021 PEȘTI

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care se regăsește în felul vostru de a fi și speră să vă-nțelegeți într-o relație de cuplu. V-ați putea respecta promisiunea de a-i face o vizită cuiva din alt oraș și dacă vor fi condiții bune o să mai rămâneți o zi pe-acolo, să mai faceți doi pași prin zona respectivă.

Horoscop 30 octombrie 2021 BERBEC

Aveți ceva care vă tulbură somnul și e de profitat de ocazie ca să vă confesați cuiva, poate chiar persoanei care v-a creat frământarea. O să cam fiți mână largă, ca de obicei, că vreți să vă simțiți bine și să se destindă și ai voștri, dacă tot aveți zi liberă.

Horoscop 30 octombrie 2021 TAUR

E bine să faceți o verificare a mașinii ca să n-aveți neplăceri la drum și să fiți și cu toate actele în regulă, să nu luați vreo amendă. Se poate să le-ntindeți o mână de ajutor părinților, bunicilor, vă deplasați spre o zonă îndepărtată, poate, ca să le fiți cât mai de folos.

Horoscop 30 octombrie 2021 GEMENI

V-ați putea duce și cu trenul într-o mică excursie dacă vreți să vă simțiți în siguranță, sunteți obosiți și nu vreți să vă suiți la volan. Poate v-ați propus să vă ocupați de treburile gospodărești pe care le-ați tot amânat și în a doua parte a zilei puteți da o raită pe afară, cu ai voștri.

Horoscop 30 octombrie 2021 RAC

Se poate să faceți plăți, rate, facturi și la final vedeți cu ce rămâneți ca să ieșiți la un suc, o prăjitură. E posibil să cheltuiți mai mult decât v-ați propus ca să rezolvați o serie de aspecte și să le luați, în special copiilor ce le-ați propus ca să meargă totul bine la școală.

Horoscop 30 octombrie 2021 LEU

O să treceți peste o ceartă, o supărare și o să vă puteți continua, frumos, o relație care se scurt circuitase. Se poate să-ntoarceți casa pe dos pentru curățenie și să faceți și niște reparații, și totodată să puneți în practică și o idee, să creionați un proiect.

Horoscop 30 octombrie 2021 FECIOARĂ

O preocupare de grup o să vă ocupe mare parte din timpul liber, dar veți avea și beneficii, aprecierile celor din jur. O să dispuneți de niște bani ca să faceți o plimbare prin împrejurimi chiar și cu puțină treabă, să mai faceți rost de diverse lucruri pentru casă și familie.

Horoscop 30 octombrie 2021 BALANȚĂ

Vă acordați un respiro, vă duceți la plimbare, vă luați lucruri noi de-mbrăcat, de-ncălțat, vă schimbați lookul. Revin cu un telefon niște angajatori care se țin de capul vostru să acceptați un extra job, și trebuie cântărită bine de tot situația să știți dacă e de voi sau nu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com