AD

HOROSCOP

Horoscop Neti Sandu 9 octombrie 2018. Zodia care trebuie să se preocupe mai mult de sănătate

todayoctombrie 9, 2018

Background
share close
AD
AD

Horoscop Neti Sandu 9 octombrie 2018. Lună nouă cu succes. Ne dorim stabilitate în cuplu, în familie, la serviciu, să nu apară situaţii pe care să nu le putem controla. E momentul să punem punctul pe i acolo unde e cazul.

Vibraţia zilei este 9 şi încheiem un ciclu şi-ncepem un altul.

BERBEC
O persoană din trecutul sentimental insistă să mai încercaţi pentru c-aţi învăţat din greşelile trecutului. Întrevedere cu cineva care vine cu oferte de lucru şi poate zăriţi ceva care să fie în stilul vostru să vă suplimenteze veniturile c-aveţi multe de făcut în perioada asta.

TAUR
E momentul să aflaţi un diagnostic şi să vi se spună şi ce e de făcut ca să vă recăpătaţi forţele, să fiţi în formă. Poate vi se aprobă o mărire de salariu, nişte bani în avans, o să faceţi progrese pe mai multe planuri, scăpaţi de nişte greutăţi şi o să rezolvaţi o sumedenie de lucruri.

GEMENI
Poate va bate gândul să vă reprofilaţi, să studiaţi şi altceva care să vă stârnească interesul, să fie o relansare. E posibil să vă trimită şeful pe undeva în deplasare, şi să ciupiţi şi o zi, două de minivacanţă, să vizitaţi împrejurimile, să vedeţi locuri noi.

RAC
Un drum la bancă v-ar arăta care e evidenţa financiară şi ce-ar fi de făcut în continuare cu economiile – poate faceţi vreo investiţie. Se poate să fi tot amânat mersul la doctor, dar ar fi cazul să vă faceţi timp, să depistaţi ce e disfuncţional şi să vă meargă bine, să nu daţi de bucluc.

LEU
Vi se dă mâna liberă să lucraţi la un proiect în care credeţi şi o să primiţi şi banii la care visaţi – e momentul vostru. Vă puteţi prezenta la un interviu şi să vizaţi un post de calibru şi chiar să fiţi pregătiţi pentru aşa ceva, să treceţi cu succes de probă eliminatorie.

FECIOARĂ
Poate reactualizaţi nişte acte, legitimaţii, carduri, paşaport, buletin şi o să vă asiguraţi uşi deschise peste tot. O să le reamintiţi celor din conducere că v-au promis nişte bani pe care nu i-aţi primit – încă, şi e de văzut dacă mai au de gând să-i vireze odată în contul vostru.

BALANŢA
Se poate să primiţi nişte bani, poate semnaţi şi un contract de colaborare, ca să vă asiguraţi mărunţişul de buzunar. Vă puneţi o dorinţă şi lucraţi la ea să se-mplinească, să faceţi în aşa fel încât lucrurile bune să vină spre voi, să vi se întâmple cele mai neaşteptate lucruri.

SCORPION
Se poate s-aveţi treaba pe-acasă şi să plătiţi o firmă care să repare, să reamenajeze, sau să vă mute în altă parte. Se poate să-nţelegeţi în sfârşit, care e adevărul din spatele unei chestiuni care v-a dat de furcă şi să puteţi corecta, din mers, ce se poate, să vă redresaţi.

SĂGETĂTOR
Poate vă alăturaţi unui grup care desfăşoară o activitate care vi se potriveşte şi o să vă menţineţi în formă şi fizică şi psihică. Poate vă ocupaţi de reparaţia maşinii şi dacă nu se mai poate face nimic poate vă interesaţi la banca de un credit să vă luaţi alta, să fiţi în siguranţă.

CAPRICORN
Se-anunţa o apariţie în public, şi vă combinaţi poate, cu nişte parteneri de afaceri, sponsori, care să vă susţină proiectele, să le puteţi dezvolta. Vi se recunosc nişte merite în cadru public, şi vă combinaţi poate, cu nişte parteneri de afaceri, sponsori, care să vă susţină proiectele, să le puteţi dezvolta.

VĂRSĂTOR
E cineva care vă cheamă să petreceţi câteva zile la ţara sau în străinătate şi poate şi pe cheltuiala acelei persoane. O să puteţi semna nişte acte şi să avansaţi cu demersurile pentru o angajare, ca să vindeţi, să cumpăraţi ceva, să va-nscrieti la nişte cursuri.

PEŞTI
O să vă puteţi reface o relaţie sentimentală, o căsnicie şi să aveţi şi voi un rost, să scăpaţi de sentimentul de însingurare. E posibil să vi se aprobe un împrumut bancar, să vă puteţi lua casa, maşina, să plătiţi nişte cursuri, să vă pregătiţi de nuntă, de botez, şi sunt cu cheltuiala.

Sursa: stirileprotv.ro.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com