Horoscop pentru 25 - 31 decembrie 2017. Ce zodie are cel mai bun sfarsit de an - RADIO FX NET

Horoscop pentru 25 – 31 decembrie 2017. Ce zodie are cel mai bun sfarsit de an

Iata ce va rezerva astrele pana la sfarsitul acestui an:

Berbec

O săptămână dinamică, în care ești preocupat numai de îndatoririle tale personale. Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta, dar mai întâi ai nevoie de un plan bine pus la punct. Selectează prioritățile și ocupă-te numai de ele. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că relațiile sunt deficitare. Controlează-ți reacțiile și vorbele! Intervin cheltuieli necesare traiului cotidian, dar pe de altă parte sunt șanse să primești bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Investițiile majore sunt nerecomandate în aceste zile. Prudență la fiecare cheltuială!

Taur

Ai nevoie de reorientarea forțelor spre tine însuți. Rezervă momente de liniște și singurătate, detașează-te de forfota cotidiană și gândește-te pe îndelete la situațiile în care ești implicat. Se pot evidenția afecțiuni ale segmentelor capului, de aceea fii prudent și evită eforturile prea mari. Informațiile obținute pe căi neconvenționale vor fi uimitoare și de reținut. Relațiile parteneriale sunt deficitare, deci acordă-le atenție. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Trasează planuri personale și profesionale noi.

Gemeni

Ești înconjurat de multă lume în primele zile ale săptămânii, iar invitațiile la diverse reuniuni sunt abundente. Selectează ceea ce te atrage la prima vedere, utilizându-ți totodată și intuiția. Provocările din partea celorlalți au rolul de a scoate la iveală neajunsurile lăuntrice și de a le lămuri odată pentru totdeauna. Evită să povestești despre tine și planurile tale de viitor! Unii sunt foarte atenți la gesturile și vorbele tale, luându-te drept model de urmat. Spre finalul săptămânii ai nevoie de odihnă, discreție, compania celor dragi. Ține cont de semnalele organismului tău!

Rac

O perioadă foarte solicitantă, pentru că ești căutat de multă lume, atât din planul personal, cât și din planul profesional. Se conturează întâlniri importante, discuții de anvergură și asumarea unor responsabilități pe termen lung. Este bine să analizezi pe îndelete fiecare ofertă și fiecare sarcină de lucru în care ești implicat sau dorești să te implici. Mulți doresc să te aibă alături, fie ca prieten, susținător, fie ca persoană de încredere la locul de muncă. Situații bulversante în plan socio-profesional, schimbare de imagine publică și de statut social.

Leu

Apropierea de domeniile spirituale, relațiile cu persoane erudite, participarea la diverse reuniuni cu teme filozofice reprezintă activitățile principale din această săptămână. Pe de altă parte se pot ivi călătorii pe distanțe lungi și propuneri de a colabora cu străinătatea sau de a lucra efectiv într-o altă țară. Niscai piedici întâmpini din partea membrilor familiei sau a rudelor. Totuși ține cont și de părerile celorlați, deoarece vei obține informații utile. Se recomandă prudență la discuțiile cu șefii și autoritățile. Intervin sarcini de lucru noi și de anvergură.

Fecioara

Apar cheltuieli majore pe taxe, facturi, datorii de orice fel. Chestiunile financiare comune cu alții, printre altele moștenirile și partajele, reprezintă o temă importantă în această săptămână. Fii prudent la fiecare investiție și la fiecare document financiar. Este posibilă descoperirea unor detalii neplăcute privitoare la intențiile celor alături de care ești implicat. Evită să cheltuiești tu pe mofturile celorlalți. Relații interesante cu persoanele aflate în străinătate, planuri de călătorii, dar și de studii, oferte de a participa la evenimente de sezon. Bucură-te de tot și toate!

Balanta

Se evidențiază relațiile parteneriale, atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile de afaceri sau de colaborare profesională. Sunt posibile situații surprinzătoare. Discuții aprinse privitoare la bani și la sursele tale de venit. Se pot relua unele secvențe vechi sau aspecte care au mai fost discutate undeva, cândva și care au rămas cumva nefinalizate sau nelămurite. Se conturează cheltuieli comune cu alții pe taxe, facturi, servicii folosite în comun. Planuri financiare de anvergură, bazate mai ales pe veniturile tale obținute din munca proprie.

Scorpion

Relațiile cu ceilalți depind foarte mult de felul în care reacționezi. Ești dinamic, pus pe fapte mari, însă nimeni i nimic nu îți intră în voie. Detașează-te de ceilalți, ocupă-te numai de treburile tale și evită a te transforma într-o tolbă cu săgeți. Se conturează activitate intensă, atât la locul de muncă, cât și acasă pentru rutina zilnică. Dozează-ți eforturile, deoarece organismul tău este obosit. Fii prudent la afecțiunile specifice segmentelor capului și sistemului uro-genital. Planuri medicale de consultatii, analize medicale sau intervenții chirugicale.

Sagetator

Foarte interesante sunt relațiile sentimentale. Atât relația cu persoana iubită, cât și relația cu copiii te solicită mult în prima parte a săptămânii prin discuții și activități de anvergură. Comunicarea este înlesnită, deci spune tot ce ai de spus, dar și ascultă opiniile celorlalți. Schimbul de informații este benefic tuturor. Intervin chestiuni profesionale urgente, însă și sănătatea îți poate crea neplăceri. Selectează-ți prioritățile și la nevoie apelează la ajutorul colegilor de încredere. Relațiile parteneriale sunt active în ultima parte a săptămânii.

Capricorn

Este nevoie să te ocupi de segmentul domestic. Se conturează discuții importante cu membrii familiei și cu neamurile, treburi gospodărești, aspecte privitoare la moșteniri și la vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale. Se recomandă răbdare și prudență, deoarece foarte ușor se poate ajunge la neînțelegeri de tot felul. Cineva din aturajul prietenilor sau din segmentul profesional în care activezi îți poate oferi soluții viabile privitoare la rezolvarea chestiunilor familiale. Activități recreative alături de cei dragi, dar și mult de lucru la serviciu.

Varsator

Reuniuni cu persoanele din anturajul apropiat. Prieteni, rude, simple cunoștințe vin în preajma ta pentru a schimba informații, pentru a-ți cere sfatul sau pur și simplu pentru a tăifăsui cu tine pe subiecte de larg interes. Mai ales temele profesionale vor fi în prim-plan, dar și subiectele socio-economice ale vremurilor actuale. Prudență și discernământ! Sunt șanse de a se declanșa conflicte de la te miri ce. În plan domestic se conturează treburi gospodărești, discuții cu membrii familiei și cu neamurile, rezolvări patrimoniale. Activități distractive și hobby-uri!

Pesti

Aspectele financiare din segmentul profesional reprezintă o temă importantă în această săptămână. Sunt posibile informații deosebite privitoare la salarizarea ta din următoarele luni de zile și la modificarea condițiilor de lucru. Fii circumspect vizavi de tot de afli, pentru că se strecoară și detalii nesemnificative. Întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Unii îți doresc sfaturile, alții vor să le asculți pățaniile, iar alții pur și simplu vor să se bucure de energia pe care o emani în această perioadă. Casa și membrii familiei te bucură din plin.

 

 

sursa: astrocafe.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com