Horoscop săptămânal Acvaria 15 – 21 octombrie. Ce se întâmplă cu Gemenii, Racii și Scorpionii

Astrologul Acvaria a realizat principalele predicții astrologice pentru săptămâna în curs. Iată ce ne așteaptă!

a

BERBEC: Parcă nu poți sta deoparte, când, în jurul tău, e asemenea agitație! Toată lumea luptă pentru ceva, se zbate pentru un scop, iar tu să stai cuminte pe margine? Nu e cazul, pentru că la concentrația de energie care se simte, orice gen de luptă poate fi de succes.

Ia-i ca exemplu pe cei care se războiesc acum pentru principii majore, pentru țeluri imense, și alege și tu un obiectiv important, pentru a-ți canaliza toată ambiția spre el.

Vei reuși să te implici trup și suflet, nu sta pasiv pe tușă, pentru că, atunci când vei vedea că încep să se vadă deja rezultatele – deși mai ai de lucru până acolo – te vei motiva să tragi și mai tare. Dacă scopul tău coincide cu al celor din jurul tău, ar merita să vă uniți forțele pentru a vâsli împreună în același sens, dar dacă aveți țeluri diametral opuse, dă și tu din coate să-ți faci loc printre ei!

TAUR: Ai lăsat, o vreme, lucrurile să se miște în voia sorții, fără să le dai tu un anumit sens, și acum îți dai seama că nu mai poți continua așa, ca o pană dusă de vânt, ca o barcă dusă de valuri, indiferent de direcție.

E vremea să iei taurul – din tine! – de coarne și să faci ceva! Să faci planuri, să vorbești despre viitor în tonuri cât se poate de clare.

Nu mai ajunge doar să spui: lasă, vom vedea… nici să accepți că există forțe mai presus de tine, pentru că, de data aceasta, stă chiar în puterea da să controlezi cursul evenimentelor.

Poți mobiliza toată familia sau toată echipa ta de lucru pentru a lupta laolaltă pentru acest vis, deocamdată îndepărtat, dar când vezi că și alții cred în visele tale și se arată dispuși să te susțină necondiționat, parcă devii din ce în ce mai sigur de reușită. Preia conducerea corabiei, n-o mai lăsa în derivă!

GEMENI: Viața e făcută din suișuri și din coborâșuri, dar uneori nu poți aprecia lucrurile bune dacă nu dai piept și de cele mai puțin plăcute. Fii sigur că hopul cu care ai acum de a face e în beneficiul tău, la urma urmei, nu-l privi nici ca pe un ghinion, nici ca pe intervenția răutăcioasă a vreunui dușman, pentru că nu se află nimic necurat în spatele acestei situații.

E doar o altă probă de încercare pentru tine, pe care viața ți-o mai oferă din când în când anume pentru a arăta că știi ce să faci, că deții toate mijloacele necesare pentru a trece peste cu capul sus.

Nu te lăsa învins de depresie, de pesimism, ne abandon, de cine știe ce emoții negative care nu-și au rostul, pentru că nu e nici prima, nici ultima piedică de acest gen din viața ta. Înveți din ele, deci și acum e o lecție de învățat și de pus acolo, la bagajul de experiențe.

RAC
Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018
Totul merge ca pe roate și încep să se adune din toate direcțiile rezultatele profitabile ale eforturilor depuse de tine anterior. Ai crezut cu tărie în succesul tău, ai investit tot ce ai avut mai bun, ai sperat la vremuri mai bune, iar acestea încep să se întrevadă din ce în ce mai clar la orizont.

Când toate îți merg bine, ar fi ideal să-ți și arăți recunoștința și bucuria pentru nivelul la care ai ajuns și să mulțumești, în felul tău, pentru tot ce ai obținut, ca atare, dacă tot ai cules laurii unei mari victorii, fii generos și oferă ceva din prea plinul tău de bucurie ori celor care au avut și ei o contribuție la succesul tău, ori celor care nu au participat cu nimic, dar s-ar bucura de semnul tău de generozitate. Oferă, dăruiește, dedică un pic din abundența ta de bucurie celor care, pentru o clipă, s-ar bucura pentru tine sau alături de tine.

LEU
Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018
Știi cum se spune: ochii văd, inima cere, conștiința nu și nu! Cam așa s-ar traduce atmosfera acestei săptămâni pentru tine, de parcă nu-ți poți permite o mulțime de lucruri pe care le dorești enorm. Ceva nu e moral, nu e corect, nu e bun în ceea ce visezi să primești, deci gândește-te de o sută de ori înainte de a accepta o provocare din care ar putea ieși un oarecare rezultat, ca nu cumva prețul plătit, în cele din urmă, pentru gustul dulce de moment să nu fie mai mare decât tot ceea ce investești tu pentru rezultatul final.

Uneori nu merită tot ce ți s-ar cere pentru succes, mai ales dacă trebuie să faci ceva împotriva conștiinței tale, ceva cu care nu poți fi de acord din punct de vedere moral, etic, deontologic, legal, deci ascultă ce-ți transmite conștiința în fața acestei provocări.

Fecioara
Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018
Nu poți fi de acord cu toată lumea, oricât de tolerant sau de amabil ai fi, ci mai trebuie să spui și nu, când trebuie. Unii îți cer să te comporți într-un anumit fel sau așteaptă de la tine să gândești ca ei, să acționezi ca ei, or nu poți fi pe aceeași lungime de undă, ci te mai și împotrivești la propunerile lor.

Poate că ei au coalizat și vâslesc aparent în aceeași direcție și cu aceleași scopuri și numai tu ești Gică Contra, dar e mai bine să rămâi ferm pe poziția ta, chiar și singur împotriva tuturor, dacă simți că ceva nu e în regulă la opinia generală. Într-o zi, din opoziție se poate naște soluția, deci dacă tu simți nevoia să spui nu, ține-o pe a ta!

Balanta

Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018
Tot ți se spune să ai încredere, să nu te răzgândești, ci să continui să mergi pe același drum, dar uneori îți mai pierzi și tu răbdarea. Ai dori rezultate mai rapide, pentru că prea se tergiversează unele lucruri, dar chiar merită să ai răbdare, să accepți evoluția lentă a situației în care te afli, pentru că nu se clădește nimic peste noapte.

Primești suficiente garanții că ești pe drumul cel bun, că, deși mai e până ajungi la capătul acestui drum, măcar calea aceasta chiar duce acolo unde ți s-a promis, și chiar dacă te-ai săturat să ți se pună încrederea la încercare, merită să investești noi și noi cantități de încredere pentru ceea ce va urma sau ce va apărea la capăt. Aruncă-te mai departe în joc convins că ești ocrotit și că promisiunile făcute cândva sunt pe cale să devină realitate.

Scorpion
Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018
Visezi la clipa când se vor așeza apele și îți vei regăsi liniștea și armonia după care tânjești. Ceva din informațiile care vin săptămâna aceasta spre tine, din discuțiile pe care le porți cu unele persoanele, din veștile care te privesc direct și care ajung la tine prin diverși mesageri, chiar au acest efect asupra psihicului tău: te scapă de stres, îți readuc liniștea în suflet, te ajută să te relaxezi, după ce, o vreme, ai fost ca un arici plin de țepi.

Calmează-te convins că totul va fi bine și primește ajutorul celor dispuși să participe, sfaturile celor care știu mai bine decât tine ceea ce trebuie făcut, darurile de bunăvoință, generozitate și prietenie ș ale acelor persoane care apar în calea ta deloc întâmplător, ci par să aibă chiar un rol cheie în rezolvarea problemelor tale. Cheamă-i cu gândul și primește-i!

Sagetator

Da, poate ești prins într-un angrenaj care funcționează la viteză maximă, poate toate merg într-un ritm infernal, peste puterile tale, poate ești în mijlocul unei vâltori de evenimente și nu mai știi cum să le așezi pe toate acolo unde trebuie, dar nu stresul sau panica sunt soluțiile în asemenea situație. Dimpotrivă: cu cât e mai agitată furtuna, cu atât mai calm trebuie să rămâi tu, deci ia-le pe rând. Fii organizat, nu te grăbi și nu da nimic peste cap, pentru că nu graba rezolvă situația!

Sigur, când ai o agendă supra-aglomerată, aproape întotdeauna mai apar vreo zece sarcini în plus, dar nu trebuie să te dai cu capul de pereți din cauza lor. Ia cele mai vechi sarcini și du-le la îndeplinire în ritmul cel mai adecvat, fără să sari peste nimic, și ai să vezi că organizarea și evoluția lentă, pas cu pas, te ajută să scapi de programul arhi-încărcat, punct cu punct. Nu zice nimeni că trebuie să le rezolvi pe toate într-o zi: e timp berechet!

Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018
Ai tot stat în banca ta și ai așteptat momentul în care să te poți ridica să-ți expui punctul de vedere și te-ai cam obișnuit să taci, crezând că nu e momentul potrivit sau că alții au mai multe de zis. Nu, alții doar au monopolizat discuția și și-au impus propriile păreri, fără să vadă că cineva, în umbră, tace. Dar tu tăceai și pregăteai ceva, iar acum e momentul cel mai potrivit să faci un pas în față și, spre stupoarea tuturor celor care se obișnuiseră că tu nu spui nimic, să începi să vorbești.

Vei vedea că efectele curajului tău vor fi miraculoase, deci nu mai aștepta, nu mai sta pe margine, dacă tot ai ceva de spus! Ideile tale ar putea oferi o viziune diferită asupra lucrurilor și ar putea oferi perspective noi către viitor, deci nu te mai lua după zicala că tăcerea e de aur. Uneori cuvântul e salvarea!

Varsator
Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018
A venit momentul să privești foarte serios și foarte detașat spre trecut, spre etapele deja parcurse, care te ajută să înțelegi mai bine situația în care te afli. Descoperi că ai făcut tot ce ți-a stat în putință în unele situații, că ai învățat enorm iar acum te poți elibera de acest trecut. Gata, ce-a fost a fost, ce-ai avut de câștigat e deja sedimentat în bagajul tău de experiențe de viață și de acum poți trece la etapa următoare.

N-are rost să tot cari acest bagaj în spate ca pe o ghiulea legată de picior și să te raportezi la trecut doar din punctul de vedere al lecțiilor primite, al greutăților la care ai fost supus, la prețul pe care l-ai plătit pentru a ajunge aici. Bravo, ai absolvit încă un nivel de pregătire la școala vieții, acum e vremea să închizi acele capitole și să te concentrezi spre altceva, spre alte lecții de viață!

Pesti

Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018
Ai cam obosit, simți că nu mai poți tolera o situație de lucruri într-o zonă în care nu se mai întâmplă nimic nou și, mai ales, care te-a demotivat, te-a sleit de puteri și de speranțe. Nu mai ai nimic de primit din acest capitol, ci e doar o zonă de platou în care totul e tern, banal, neinteresant…

Ce poți să faci când nimic nu se mai petrece? Să pleci, să părăsești acel vid care nu mai are nimic de oferit, să ieși de pe traseul care nu duce nicăieri, și să cauți alte ținte, mai atractive și mai ofertante. Fă un efort să ieși din zona de confort, pentru că cel mai mare dușman al tău e să accepți lipsa de noutăți, mergând mai departe în virtutea inerției, fără ca nimic să nu se mai întâmple. Schimbă perspectiva, sparge rutina!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com