Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020. Dezorientare și bariere greu de ridicat pentru două zodii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020. Iată ce anunță astrologul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânal.

Urmează o săptămână  în care o nouă aliniere de planete ce se va forma în Capricorn în perioada următoare, cu trei planete grele karmice: Saturn Retrograd, Pluton Retrograd și Jupiter Retrograd.  Din acest motiv, mai multe zodii se vor lovi de probleme la nivel personal și profesional.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 BERBEC

Berbec- Anticipam de săptămâna trecută de o nouă aliniere de planete ce se va forma în Capricorn în perioada următoare, cu trei planete grele karmice: Saturn Retrograd, Pluton Retrograd și Jupiter Retrograd. Dileme și probleme care vor fi generate de cuadratura pe care aceste trei planete o vor face cu planetele din Berbec. Cum fiecare Berbec are karma lui, soluțiile nu le pot da că-s ultragenerale.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 TAUR

Taur- Cvintilul lui Uranus cu planetele din Berbec(Lilith-Kiron și Marte), pune întrebări existențiale grele tuturor Taurilor: ce au făcut cu viața lor; unde au greșit în viețile anterioare de s-au împotmolit acum sau în trecut(căci acest lucru se va reflecta și pe viitor). De aceea marchează cumpene și blocaje. Și din cei care se consideră realizați și fericiți, vă spun! Că și-au forțat norocul și nu pot ajunge în Rai.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 GEMENI

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 - 24 iulie 2020

Gemeni- Axa de Destin este la voi și Săgetător și face o cuadratură grea cu o planetă karmică, acum retrogradă Neptun. Mulți caută iertarea păcatelor la porțile cerului (și riscă să nu o primească, că de aceea karma acumulează păcatele lor, iar alții nu sunt conștienți nici că le-au făcut, nici că le fac(e adevărată previziunea și pentru Săgetător și pentru Pești). De ce? Ori pentru că nu le înțeleg, ori sunt naivi.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 RAC


Rac- Soarele va fi pe cuspida Rac-Leu în săptămâna care urmează. Prin urmare veți fi complet dezorientați. Trecerea Soarelui dintr-o zodie de apă într-una de foc și cele trei planete grele din Capricorn în cuadratură cu alte trei planete din Berbec, spun că nu veți ști nici în ce direcție să o luați(dragoste, carieră, business, sănătate, familie, copii, etc). Căi văd doar pe astrograma compexă individuală sau de cuplu.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 LEU

Leu- Revin probleme din trecut pentru a fi înțelese și rezolvate. La cei mai mulți din trecutul lor karmic, adică din viețile lor anterioare. A nu le dibui, înțelege și descifra (și singuri nu știți cum să o faceți), nu vă va ajuta să evoluați, din punct de vedere spiritual, afectiv, relațional în iubire(legat de sortiți/e, compatibilități și incompatibilități). Ce era compatibil pănă mai anii trecuți, acum e altfel(schimbări).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Disfuncții și bariere greu de ridicat, căci vedeți cum s-a schimbat total structura previzională zodiacală. Trei planete grele retrograde într-o zodie de Pământ-Capricorn(Saturn Retrograd, Pluton Retrograd, Jupiter Retrograd), în cuadratură cu alte trei planete grele din Berbec(Kiron, Lilith și Marte) vă pot crea probleme greu de soluționat în carieră,business, dragoste, familie,sănătate, evoluție.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 - 24 iulie 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 BALANȚĂ

Balanță- Dacă ați parcurs acest Horoscop, ați înțeles că este o perioadă foarte grea pentru zodiile cardinale. Nu că mi-aș dori eu să vă fac astfel de previziuni, ci pentru că avem un cadru astral mult prea dificil. Unii vor reuși să vadă adevărul acesta crud, dar alții sunt în căutare de soluții. Cum fiecare are cheile lui pe destin, abia acolo pe astrograma complexă individuală pot să văd căile lor de evoluție corectă.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 SCORPION

Scorpion- Drame se anunță și la case mari, chiar și la cei care nu cred în horoscop și cred în forța lor. Aspectul 2Malefic Kisses taxează pe nevăzute relații de căsătorie și iubire pe care le considerați perfecte, de nezdruncinat(vedeți Clejanii și fiica lor). Domnul este Scorpion și nu-și poate controla fiica, ce să mai spun de relația cu soția!… Deși, îmi plac foarte mult ca artiști, se vede cum karma-i lovește.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 SĂGETĂTOR

Săgetător- Vedeți ce am scris și la Gemeni și la Fecioară și, chiar puteți citi întreg Horoscopul, ca să înțelegeți faptul că acum Karma care este la voi în gradenă nu iartă și nu uită. Este o Lege a Universului, chiar dacă mulți cred din naivitate că multe păcate și greșeli le vor fi iertate. De legea talionului ați auzit? Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte… Drame grele în căsătorii(trădări, rupturi, etc), carieră.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 CAPRICORN

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 - 24 iulie 2020
Capricorn- Complicații, de nu veți ști încotro să o luați! Asta anunță prezența celor trei planete grele retrograde în zodia voastră. E vorba de Saturn Retrograd reîntors din pribegie în domiciliul astral. Aici va face aliniere de planete, iar pe un termen lung cu Jupiter Retrograd și Pluton Retrograd; șocuri existențiale pe care trebuie să le studiez ca să le înțelegeți fiecare în parte(business, carieră, amor, sănătate, copii).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 VĂRSĂTOR

Vărsător- Între ciocan și nicovală veți fi, deși doriți să decantați o problemă care a apărut deja sau va apărea/reapărea. Ați văzut ce ravagii a făcut Saturn Retrograd în Vărsător în întreaga țară, ca un exemplu macro, concludent. Deși astrologia când a apărut se centra numai pe om, sunt singura care a reușit să prevadă probleme grave modiale:războaie în lumea arabă, cutremure, accidente aviatice, incendiu Franța, șa.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 PEȘTI

Pești- Să vedeți ce plesne vă pregătește Axa Karmică din Gemeni și Săgetător. Cei mai mulți s-au aliat și se aliază în secret și cu dușmanul, fac pact și cu știți voi cine, numai ca să le fie lor bine… Zodie dublă, unde o față este prietenoasă și alta este ascunsă și dușmănoasă(valabil și la Gemeni, Săgetător, Fecioară-zodii duble sau la cei care au marcaj pe aceste zodii pe astrograma lor karmică). Dubii și dispute…

Sursa: kfetele.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com