Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 – 24 octombrie 2020. Piedici și nesiguranță în carieră pentru două zodii

Cu Soarele în Scorpion, săptămâna începe cum nu se poate mai prost pentru două zodii. Malefica Lilith își face de cap și apar cumpene și dispute în dragoste.

Horoscop săptămânal zodia BERBEC

Berbec – Vestea bună este că în săptămâna care urmează, mai exact pe 20-21 octombrie, Lilith va părăsi constelația voastră. Vestea mai puțin bună este că Marte Retrograd mai zăbovește încă la voi în gradenă și vă poate pune piedici. Soarele își face bagajele și se pregătește să intre în Scorpion, unde-l întâmpină un Mercur Retrograd. Deci, perioada are amprenta a două planete retrograde: semne karmice.

Taur – Lilith va părăsi Berbecul și va intra la voi. Să vedeți ce afectați veți fi, că va face opoziție cu Soarele care se pregătește să intre în Scorpion și va rezona cu Mercur Retrograd. Cumpene, dispute în dragoste, nesigurață în carieră și business, se conturează un impact destul de dur în perioada ce urmează. Semnificația este karmică și vizează diferit fiecare Taur în parte!

Horoscop săptămânal zodia GEMENI

Gemeni- Axa Karmică din Gemeni și Săgetător nu iartă. Reflectați asupra tuturor greșelilor pe care le-ați făcut în trecut, deoarece acestea se pot întoarce asupra voastră.

Horoscop săptămânal zodia RAC

Rac – Urmează o perioadă agitată și pentru raci. Marte va rămâne retrograd în Berbec, iar semnificația karmică și analiza fiecărui destin se face individual(dragoste, carieră)

Cu Soarele în Scorpion, săptămâna începe cum nu se poate mai prost pentru două zodii. Malefica Lilith își face de cap și apar cumpene și dispute în dragoste.

Horoscop săptămânal zodia LEU

Leu – Intrarea lui Lilith în Taur vizează casa, familia, cariera, sănătatea domniilor voastre sau a cuiva din anturaj. Diferența o face astrograma complexă a fiecărui nativ, pentru a înțelege și depăși momentele grele de se configurează pe viitor, inclusiv pe business sau alte sectoare existențiale. Nu exclud deloc nici copiii.

Horoscop săptămânal zodia FECIOARĂ

Fecioara – Intrarea lui Lilith în Taur, zodie de Pământ ca și a voastră vizează sentimentele și copiii, dar și studiile și evoluția spirituală. Să vedeți de acum și conflicte deschise, căci este și Mercur Retrograd antemergător la Soare în Scorpion, în a doua parte a săptămânii. Axa Karmică anunță blocaje și avertizări pentru sănătate. Căile de înțelegere și calea spre lumină se pot descifra individual.

Horoscop săptămânal zodia BALANȚĂ

Balanță – Soarele se pregătește să părăsească constelația voastră și va fi primit de un Mercur retrograd și debusolat în Scorpion. Vestea bună este că Lilith părăsește Berbecul și intră în Taur. Dar poate lăsa în urmă inimi frânte, secrete nelămurite, neelucidate, nedescifrate. Greu de trăit cu o astfel de povară în dragoste sau carieră/business. Sau, de ce nu, chiar și pe sănătate! Pericolele nu au trecut…

Scorpion- Soarele va intra în constelația voastră și va rezona cu Mercur Retrograd. Lilith intră în Taur, unde deja este Uranus retrograd, iar Marte mai este retrograd în Berbec(patron astral pentru voi). Aceste tranzite se duc pe carieră(cutremure), pe dragoste(risc de ruptură și tensiuni grave, grele), etc.

Horoscop săptămânal zodia SĂGETĂTOR

Săgetător – Axa Karmică Săgetător-Gemeni nu iartă! Se acumulează păcatele, la care se adaugă și datoriile karmice din viețile anterioare. Puteți ajunge într-un moment în care nu veți mai ști încotro să o luați (dragoste, căsătorii, compatibilități care se vor dovedi incompatibile). Lilith în Taur vizează sănătatea.

Horoscop săptămânal zodia CAPRICORN

Capricorn- Cuadratura a trei planete cu Marte Retrograd din Berbec face ravagii și aici, chiar dacă Lilith va intra în Taur. Dezechilibru la mulți dintre cei care se agață cu disperare de relații sentimentale neconforme cu planul Universului. Sau…. business neprofitabil.

Vărsător- Intrarea lui Lilith în Taur și conjuncția pe care o va face cu Uranus produce mari dezechilibre și în cazul vărsătorilor. E liniștea dinaintea furtunii, dar la alții furtuna e deja declanșată. De ce? Va face cuadratură cu Soarele natal, deci mulți sunt în criză. Atenție, se anunță multe dezastre la orizont!

Horoscop săptămânal zodia PEȘTI

Pești – Lilith intră în Taur și va taxa pe toți cei cu furtul de idei, de identitate. Adică pe profitori, că tot este și Mercur Retrograd în Scorpion și va intra și Soarele. Posibile probleme cu justiția terestră, ce țin inclusiv de carieră sau dragoste. Veți trece prin mari cumpene, care pot fi descifrate doar în funcție de Axa Karmică a fiecăruia în parte.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com