Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 noiembrie 2020. Furtuni amoroase pentru trei zodii, afecțiuni ascunse ies la iveală

Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânal. Kiron Retrograd face opoziție cu Venus, ceea ce face ca să apară probleme uriașe în familie, dar și în dragoste. Trei zodii riscă despărțirea, după zeci de ani de relație. De asemenea, urmează o săptămână plină de neînțelegeri și la locul de muncă. 

Iată care sunt zodiile care vor avea parte de o săptămână liniștită, potrivit astrologului.

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec – Săptămâna viitoare vine cu o veste mare. Marte își va relua mersul direct în constelația voastră. Dar cum face opoziție cu Venus, dragostea și compatibilitățile rămân afectate. Și Kiron Retrograd face opoziție cu Venus, semn că problemele în familie, dar și cele de iubire au impact puternic asupra sănătății. Cariera vă poate fi influențată de aceste aspecte, deci aveți nevoie de colac salvator.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Vă spuneam că atunci când va intra Lilith în Taur va face ravagii și va scoate la lumină secrete care vă vor șoca. Multe cupluri riscă separarea, întrucât pentru voi urmează o perioadă plină de stres și de neînțelegeri.

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Mercur va reintra în această săptămânâ în Scorpion, semn că se agită spiritele în toate sectoarele existențiale(dragoste, business, familie, sănătate, carieră, etc). De ce? Pentru că va face opoziție cu planetele din Taur. Cum Axa Karmică este în constelația voastră, cauza problemelor voastre este profundă și de natură karmică, cu influență personală…

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Lipsiți de vitalitate și de orizont, căci Soarele natal face opoziție cu cele trei planete din Capricorn(Saturn, Pluton, Jupiter). Și cuadraturi cu Marte, Kiron Retrograd(Berbec) în opoziție cu Venus(Balanță). Cum Kiron este retrograd sunt marcate familia și sănătatea. Business-ul și cariera sunt la răscruce de vânturi și cum e toamnă, vântul se transform în tornade și furtuni amoroase rapid, neașteptat.

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Horoscopul săptămânal pentru zodia LEU

 
Leu- Cuadratura pe care o va face Luna din zodia voastră cu Marte și Uranus Retrograd din Taur, cu soarele și Mercur din Scorpion. Să vedeți de acum preambulul ce urmează să se producă. Vă spuneam că s-a schimbat complet structura stabilă astrală în dragoaste?! Pot intervene situații total neplăcute, care schimbă structura sortiților, carierei, etc.

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Intrarea lui Mercur în Scorpion pentru a doua oară în ultima perioadă ar trebui să vă dea de gândit. Prima oară a fost un avertisment, un fel de cartonaș galben. Acum se poate transforma în cartonaș roșu. Răspunsurile la toate probleme se pot vedea pe astrograma complexă karmică a fiecăruia, astfel încât nu se pot da soluții într-un cadru prea larg, ultra-general. Pot viza dragostea, cariera/business, sănătatea.

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ


Balanța- Venus rămâne încă, Mercur vă părăsește! Venus va face în continuare opoziție cu Kiron Retrograd și cu Marte, care își va relua mersul direct în săptămâna care urmează . Kiron este responsabil cu sănătatea, relațiile sentimentale(dragoste) și asocierile, parteneriatele, business-ul. Se ascut săbiile, cu Marte! Cumpene care vă pot da toată viața peste cap, dacă nu vă cunoașteți karma.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Sunteți la fel de afectați ca și Taurii. Cum Soarele este în constelația voastră și va reveni iar Mercur, opozițiile pe care cei doi aștri le vor face cu Lilith și Uranus Retrograd, ar trebui să vă pună pe gânduri. Evindent, cutremură relațiile, inclusiv pe cele de căsătorie pe care le considerați stabile. De ce? Fisurează temelia edificiului familial.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Cvintilul pe care Axa Karmică o face cu Soarele din Scorpion, anticipează momentul din acest an de 2MALEFIC KISSES, care va fi potențat de Eclipsele care se vor produce tot în Săgetător. Vizează direct sănătatea(afecținui ascunse, mocnite, evident de natură karmică), cariera, business-urile și familia, chiar și în cuplurile de le considerați compatibile.

Horoscopul săptămânal pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- Conjuncția Pluton cu Jupiter este din nou vizibilă pe astrograma generală, și nu pe cea personală. Probleme profunde, inclusiv ce țin de justiție, caracter, dorința de a evolua spiritual și de a nu putea face acest lucru. De ce? Blocaje de tip karmic și enegertic care vizează sănătatea și cariera, business-ul. Cum dragostea este un capitol delicat, compatibilitățile se transformă în incompatibilități.

Horoscopul săptămânal pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător- Până și Norocul Divin din constelația voastră face opoziție cu Luna la debut de săptămănă și, ambele aspecte astrale fac cuadraturi cu Soarele și Mercur din Scorpion sau cu Uranus Retrograd și Lilith din Taur. Dacă ați parcurs acest Horoscop, ați înțeles că salvarea este o chestiune se poate analiza doar individual, căci fiecare are karma lui.

Horoscopul săptămânal pentru zodia PEȘTI

Pești- Vă doriți să intrați iar într-o perioadă de tranziție? Ei bine, aflați că acum nici nu veți ști cum să faceți acest lucru! Cuadratura Soarelui natal cu Axa Karmică din Săgetător și Gemeni nu vă arată în ce direcție să o luați, iar dacă veți decide singuri sau vi se va impune, puteți să accesați o cale greșită, care să nu fie conformă cu misiunea karmică pe care ați primit-o la naștere. Afectează dragostea, sănătatea, viața.

Sursa: kfetele.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com