Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 Mai 2020 – Provocări si evenimente

Horoscop Săptămânal realizat de Minerva în exclusivitate pentru HUFF. Mai jos regăsești toate previziunile acestei săptămâni pentru perioada 10-16 mai 2020. Horoscopul este prezentat în detaliu pentru fiecare zodie, accesând link-urile de sub fiecare nativ.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 mai 2020 Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Berbec. Ai putea fi invitat să participi la un proiect creativ săptămâna aceasta. Orice faci este stimulativ și interesant, chiar dacă stai acasă n fața calculatorului risipiți peste tot în lume. Vei dori să îți canalizezi toată energia și entuziasmul în el. Acesta poate fi cel mai apropiat parteneriat situat la distanță într-o lume virtuală. Bucură-te de sentimentul de încredere. În cele din urmă, recompensele vor urma.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 mai 2020 Taur

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Taur. S-ar putea să intenționezi să găzduiești un eveniment. Te-ar putea determina să faci o mulțime de lucruri – curățenie, reamenajare și înfrumusețare în jurul casei, la fel ca în zilele dinainte de pandemie. Încearcă să nu te simți prea dezamăgit de starea actuală de izolare. Curând vom putea să împărtășim din nou o cină comună!

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 mai 2020 Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Gemeni. O zi provocatoare este în ton cu felul tău de a fi. Dacă faci parte dintr-un grup sau o echipă, în care sunt și prieteni sau dacă vezi prea multe persoane pe care le știi, te poți simți în largul tău. S-ar putea să te insufle gelozie altora. Dacă este așa există o singură modalitate de a afla. Limpezește atmosfera spunând ce trebuie spus. Exprimă-te clar și concis și vei elimina sentimentul de inferioritate din grupul tău.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 mai 2020 Rac

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Rac. Ai șansa să câștigi o sumă mică de bani, poate, cu puțină muncă, în plus, la domiciliu. Ai putea auzi despre asta de la un prieten sau coleg. Un telefon sau o căutare online, ar putea fi necesară pentru a furniza piesa care lipsește, dar ești bucuros să o faci.  

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 mai 2020 Leu

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Leu. Renunță la amintirile de care nu mai ai bevoie și nici nu îți mai sunt de folos. Oricât de mult îți place să te înconjori de obiecte cu valoare sentimentală, vine un moment în care este necesar să privești în viitor, mai degrabă, decât să te lași dominat de trecut. Timpul petrecut pentru curățenia casei și aruncarea lucrurilor care nu îți mai sunt de folos, te va elibera de ceea ce a fost și îți va permite să îmbrățișezi ceea ce va veni.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 mai 2020 Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Fecioara. Intimitatea proprie va fi în aer în următoarele zile. Cei dragi vor să petreacă mai mult timp cu tine și vei dori să ai alături prieteni. Distanțarea socială nu poate face acest lucru posibil, dar există multe alte modalități de a fi împreună.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 mai 2020 Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Balanță. Te simți cuprins de dorul aventurii? De multe ori ești motivat de așteptările tale idealiste, iar influxurile astrale de săptămâna aceasta te vor împinge și mai departe în căutările tale spirituale. 

Ai putea avea în minte tot felul de aventuri legate de călătorie, în timp ce luni Mercur se deplasează prin Casa a 9-a, sectorul orizonturilor îndepărtate. Prezența lui aici te poate face dornic să pleci cât mai departe și să explorezi noi locuri, Ți se trage de la izolare. S-ar putea să fii curios în legătură cu multe lucruri, iar aceasta te poate conduce spre o pasiune colaterală și să te împingă să începi să frecventezi un atelier de specialitate în aces sens.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 mai 2020 Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Scorpion. Oricât de mică ar fi, o criză rămâne totuși o criză. În mijlocul acestei crize globale, așteptă-te  să te confrunți și cu una personală săptămâna aceasta. Din moment ce nu îți plac problemele nerezolvate, nu vei dori să te lași copleșit prea mult de problemele tale, mai ales că întrebările abundă. 

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 mai 2020 Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Săgetător. Ceva trebuie să se schimbe, ești convins de asta. O știai când ai revenit la normal săptămâna aceasta. Oglinda interioară îți dă impulsul unor rezoluții importante. Poate este timpul să începi o dietă, să faci mai multă mișcare sau să consolidezi soluția, înainte de a renunța la fumat să spune. Oricum vei proceda pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, te va face să te simți mai bine pentru tine, iar cei dragi se vor îngrijora mai puțin. 

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 mai 2020 Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Capricorn. Singurul lucru bun într-un coaster roller emoțional este faptul că nu simți niciodată că eti pe același drum. Un moment ești sus, următorul ești jos. În loc să-i aduci la tine pe cei dragi, pe parcursul acestei călătorii sălbatice, retrage-te din mediul tău obișnuit. Îți este mai bine singur până când această dispoziție trece și cine știe, poate că ceva important poate răsări din aceste momente de singurătate!

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 mai 2020 Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Vărsător. Săptămâna aceasta, tendința va fi să rămâi în coconul propriilor vise, adâncit în propriile gânduri. Statul în casă a obligat mulți oameni să privească spre interior, iar gândurile ar putea aduce soluția la unele probleme presante din trecut, care trebuie tratate o dată pentru totdeauna.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 mai 2020 Pești

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Pești. Săptămâna aceasta plutește ceva în aer care te împinge spre schimbare sau reînnoire. Poate este timpul să îți schimbi garderoba sau să îți redecorezi casa. Suflecă-ți mânecile și ocupă-te de asta. Dacă ești limitat financiar sau nu te simți în stare să faci față tentației unei oferte de cumpărături online, ți se va părea la fel de bun și mult mai ieftin să faci curățenie pur și simplu în casă și să renunți la toate lucrurile de care nu mai ai nevoie. Înconjoară-te de lucrurile pe care le iubești.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com