Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

E o săptămână bună în linii mari. Astrologul Minerva are vești pentru fiecare zodie. Află ce îți rezervă astrele în perioada 25 februarie – 3 martie 2018!

BERBEC: Este începutul unei perioade de succes care va dura până la jumătatea lui martie! Oamenii vor fi mai atrași de ei, dar ar putea să se apropie de ei pentru bani sau succes.

Să fie atenți la ce lasă în urmă, deoarece se află într-o poziție destul de ciudată.

TAUR: Se pare că Universul vrea ca ei să se bucure de libertate, de succes și de parteneriate sociale! Pe 25 februarie, luna va fi în emisfera sudică și va străbate acest interval până pe 2 martie.

GEMENI: S-ar putea să reia contactul cu vechii prieteni, să îşi facă alţii noi și să îşi dezvolte toate relațiile sociale. Chiar dacă este minunat să fie independenți, această poziţie a lui Venus îi va face să simtă şi aprecierile celor din jurul lor.

RAC: Vor fi foarte mulțumiți făcând treburile casei, ocupându-se de curățenie și de organizare. Venus maximizează plăcerea și reduce conflictul, făcând orice lucru pe care trebuie să îl facă, destul de ușor. Perioada este bună pentru a-și reproiecta interiorul casei!

LEU: Astrele îi încurajează să examineze problemele din familia lor precum și relațiile cu cei apropiaţi și să înțeleagă că Prezentul reflectă alegerile din trecut.

FECIOARĂ: Ar putea fi înclinaţi spre un stil de viață mai confortabil, punând accent pe starea de acasă, caldă și confortabilă.

BALANȚĂ: Astrele îi încurajează să se concentreze asupra familiei, a vieții și a bunăstării personale. Emoțiile lor trebuie să fie sortate înainte de a face saltul într-o nouă profesie sau să promoveze profesional.

SCORPION: Acum este momentul să se concentreze asupra identității lor și să lase cariera deoparte în următoarele două luni.

SĂGETĂTOR: În timp ce se vor concentra mai mult asupra lor să încerce să nu îşi facă prea multe griji despre ce gândesc alţii despre ei. Problemele se vor schimba de pe locul de muncă pe spatele scenei pentru a-i face pe alții să îi ajute să obțină ceea ce doresc!

CAPRICORN: Sunteți puternici și în această săptămână, iar stelele îi încurajează să strălucească, să realizeze ce doresc, să se concentreze și să viseze! Acest lucru simbolizează identitatea personală, independența și necesitățile cotidiene.

VĂRSĂTOR: Vor fi înțelepţi să îşi includă colegii în proiecte, deoarece orice reuşită pe care o au prin dedicația proprie îi va îndepărta de colegi şi de prieteni dacă nu sunt atenţi.

PEȘTI: Le este foame să înveţe tot ceea ce lumea are de oferit și să îşi exercite independența. Datorită dorinței lor de a dobândi cunoștințe și experiențe noi, entuziasmul lor va fi contagios, iar alții ar dori să le urmeze calea.

sursa: revistateo.com

 

5 lucruri stupide pe care societatea le aşteaptă de la tine

Neacceptând ceea ce ne oferă societatea ca fiind normal este de fapt un lucru sănătos de făcut, deși ar putea să ne stigmatizeze din punct de vedere social, chiar și în măsura în care ne face să părem oarecum nebuni faţă de ceilalţi.

Desigur, societatea nu este altceva decât creația noastră proprie – o manifestare a minții noastre colective. Societatea, prin urmare, poate fi schimbată în orice moment când decidem că trebuie schimbată, dar înainte de a putea face acest lucru, trebuie să ne transformăm propria conștiință.

Cel mai important pas în acest sens este de a pune la îndoială credințele care ne-au fost date din tradiție și de a începe să ne gândim la noi înșine pentru a afla cum putem trăi într-un mod care contribuie cu adevărat la bunăstarea noastră. Pentru a vă ajuta în călătoria voastră, aș vrea să vă prezint aici cinci dintre cele mai proaste și dăunătoare lucruri pe care societatea te-a învățat și care le așteaptă de la tine, împreună cu motivele pentru care nu trebuie să le crezi și să le urmezi.

“Trebuie să te supui autorității”

De la o vârstă fragedă, societatea ne-a condiționat să nu credem prea mult în noi, să nu ne urmăm vocea interioară și să nu folosim gândirea noastră critică. Dacă am încerca să facem ceva diferit, ni s-a spus că ne vom confrunta cu probleme imense. Prin urmare, în loc de a ne crea propria cale în viață, urmăm o cale predeterminată care ne-a fost dată de alții, fie că ne place sau nu.

Am acceptat ca fiind normal să credem orbește în ce autoritatea ne spune și să ne supunem regulilor pe care le-a forțat asupra noastră, fără să ne oprim pentru un moment și să punem la îndoială acele convingeri pentru a găsi adevărul pentru noi înșine și a trăi așa cum vrem să trăim și nu modul în care societatea se așteaptă să trăim. Nu este surprinzător faptul că majoritatea oamenilor nu pot să gândească singuri și să-și asume responsabilitatea pentru propria viață, ceea ce îi face doar victimele deciziilor pe care le iau alte persoane.

“Trebuie să te căsătorești”

Dragostea este o pasăre liberă și, în majoritatea cazurilor, căsătoria este închisoarea ei.

Societatea ne-a spălat creierul să credem că doar prin căsătorie un cuplu poate trăi fericit. Realitatea însă nu putea fi mai departe de acest lucru și acest lucru este evident din faptul că aproximativ jumătate dintre cuplurile care se căsătoresc ajung să divorţeze.

Căsătoria este o modalitate prin care oamenii să se posede unul pe altul, să îi transforme în obiecte care pot fi controlate pentru a se asigura că vor fi împreună pentru o viață. Dar cum poate cineva să știe cât timp durează iubirea? Dragostea vine și merge, și uneori se duce destul de repede. Deci, să te forțezi într-o relație de-a lungul vieții cu cineva pe care probabil că nu-l vei iubi în viitor este stupid și imatur.

“Trebuie să câștigi mulți bani pentru a avea succes”

În sistemul nostru economic bazat pe datorii, toți avem nevoie de bani pentru a ne acoperi nevoile de bază și avem timp și resurse pentru a urmări acele lucruri pe care le iubim. Mulți oameni, totuși, confundă acumularea de avere financiară pentru o viață de succes. Ei cred că pentru ca cineva să aibă succes, trebuie să dețină o sumă mare de bani.

Desigur, nu sunt responsabili pentru asta. De când eram copii, majoritatea dintre noi au fost făcuți să creadă că banii sunt scopul final al vieții – fără, viața este lipsită de sens și fără scop și dacă nu reușim să câștigăm mulți bani, atunci suntem într-un anumit sens , un eşec.

Așadar, aproape toți cei din jurul nostru se străduiesc să câștige din ce în ce mai mulți bani, dar indiferent cât de mulți bani reușesc să facă, încă se simt trişti și goi, fără să înțeleagă că adevăratul succes nu vine cu adevărat din bani, ci învăţând cum să trăim în armonie cu noi, cu ceilalți şi cu natura.

“Trebuie să ai multe lucruri pentru a fi fericit”

Mulți dintre noi cred că, pentru a fi fericiți, trebuie să deținem o mulțime de lucruri, în special lucruri care sunt scumpe.

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com