AD

HOROSCOP

Horoscop țigănesc anul 2018. Care sunt zodiile care ajung la altar

todaydecembrie 28, 2017

Background
share close
AD
AD

Horoscop țigănesc pentru anul 2018, zodie cu zodie
PUMNAL – BERBEC: Va fi un an în care vei descoperi lucruri incredibile despre cei din jur. Vei face curățenie definitivă în lista ta de prieteni, însă nu e motiv de panică. Vor veni oameni noi în viața ta, oameni alături de care vei realiza lucruri frumoase.

COROANA – TAUR: Anul 2018 începe în forță, dar se poate termina prost. Trebuie să fii extrem de atent tot anul la tranzacții, fișe de lucru, tot ce ține de hârtii. Cu iubirea vei sta bine. E posibil să te căsătorești la vară.

SFEȘNIC – GEMENI: Dacă 2017 nu a excelat la capitolul amoros, 2018 va fi complet diferit. Vei trăi o poveste de dragoste ca în filme.

ROATA – RAC: Ai de făcut o serie de alegeri în primele luni ale noului an. Trebuie să te gândești serios la traiectoria ta profesională. Multe dintre deciziile pe care le ai de luat te au în vizor direct, dar îi poate afecta și pe cei din jur.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care isi cunosc sufletul pereche si devin parinti in 2018. Este anul lor

STEA – LEU: Dacă ești născut sub semnul Stelei, ai parte de un an formidabil. Motive de îngrijorare pot apărea doar în prima parte a anului, când buzunarul tău va fi ultrasolicitat.

CLOPOT – FECIOARĂ: Nu aduce anul ce aduce luna septembrie pentru tine! Va fi o lună magică, o lună în care ți se vor îndeplini o serie de vise. Până în toamna lui 2018 va trebui să tragi tare din toate părțile.
MONEDĂ – BALANȚĂ: Bate fierul cât e cald! Cam asta va fi deviza după care te vei organiza în noul an. Trebuie să ai în vedere o serie de factori motivaționali care apar din senin.

CUȚIT – SCORPION: Anul 2018 înseamnă un an al noilor speranțe, al marilor speranțe. Ai de făcut o serie de drumuri. Vei călători destul de mult, însă asta nu reprezintă o problemă pentru tine pentru că îți place.

TOPOR – SĂGETĂTOR: Sunt șanse mari să încurci anumite borcane și de aici vor ieși tot felul de nemulțumiri, de neconcordanțe. Trebuie să faci pace cu tine și apoi cu cei din jur. În 2018 va trebui să dovedești că ai suficientă maturitate încât să mergi mai departe chiar și pe timp de furtună.

POTCOAVĂ – CAPRICORN: În 2018 vor apărea persoane din trecut în viața ta, sub o altă formă, în contexte complet diferite. Trebuie să te gândești serios dacă vrei ca ele să te însoțească la drum.

CUPA – VĂRSĂTOR: Noul an te va duce peste mări și țări. Vei avea ocazia să călătorești mult, ba chiar să te stabilizezi în țara visurilor tale.

CAPELA – PEȘTI: Cine a zis că norocul nu e de partea ta? E adevărat că nu vei mai avea bafta pe care ai avut-o în 2016 și 2017, dar anul 2018 continuă în aceeași notă optimistă.

Vei avea suficienți bani încât să nu te îngrijoreze ziua de mâine. Cu dragostea poți întâmpina probleme, pentru că apar crize de gelozie, din partea partenerului sau din partea ta, la tot pasul.

sursa:teotrandafir.ro

Aceste 5 lucruri vor influența sănătatea ta mai mult decât orice altceva

Chiar suntem predispuşi bolilor datorită geneticii și biologiei noastre, indiferent de obiceiurile noastre de viață?

Karen Foster, Prevent Disease

Cele mai multe instituții educaționale și guvernamentale din întreaga lume au un istoric foarte slab atunci când vine vorba de influențarea obiceiurilor practice care mențin populația lor sănătoasă. Ei spun că suntem predispuşi bolilor, în funcție de genetica și biologia noastră, fără să adresăm vreodată cei mai importanţi factori care ne modelează sănătatea.

1) Ceea ce absorbim prin piele

Producția de vitamina D a pielii influențează dramatic sănătatea noastră. Ea este influențată de vârstă (persoanele de peste 65 de ani generează doar o pătrime la fel de mult ca și oamenii din anii ’20), culoarea pielii și utilizarea de protecție solară (exageraţi cu protecția solară în timpul verii și eliminaţi din start ocazia de a vă înmuia în vitamina D). Pulverizarea insectelor toxice, creme și alte produse cosmetice vă influențează imunitatea. Copiii au o suprafață corporală mare și o piele delicată, făcându-i mai predispuși la absorbția transversală a pielii. Persoanele cu vârsta peste 65 de ani au tendința de a avea piele mai subțire și au avut ani de expunere la soare, ceea ce le face pielea să absoarbă mai mult din aceste substanțe chimice. Ultimul lucru pe care ar trebui să-l faceți după 60 de ani este aplicarea cosmeticelor, hidratantelor (cu excepția cazului în care acestea sunt naturale), machiajul și utilizarea șampoanelor și a balsamurilor convenționale. Cercetatorii au descoperit evenimente specifice de semnalizare moleculara prin care vitamina D prin intermediul productiei de piele previne inflamatia. In experimente, multi cercetatori au aratat ca nivelurile scazute de vitamina D, comparabile cu nivelurile descoperite in milioane de oameni, nu au reusit sa inhibe cascada inflamatorie – o serie de evenimente biochimice rapide care propaga si matureaza raspunsul inflamator in sistemul imunitar.

2) Ceea ce mâncăm

În zilele noastre, ceea ce nu mâncați este mult mai important decât ceea ce mancaţi. Aromele, culorile, conservanții, emulgatorii, îndulcitorii au saturat industria alimentară de mai mult de patru decenii. Evitarea acestor ingrediente poate face minuni pentru a preveni, cel puțin, supraîncărcarea toxică. Încercarea de a consuma produse ecologice și de a evita OMG-urile pe bază de glifosat poate foarte bine să adauge mulți ani în viața noastră. Unele substanțe nutritive, cum ar fi grâul și soia, sunt practic inevitabile atunci când consumați orice fel de alimente procesate și fiecare este profund inflamator, imunotoxic și neurotoxic. Atunci când majoritatea oamenilor le elimină din dieta lor, pierd în greutatea, diminuează inflamația și adesea măresc funcționalitatea sistemului imunitar. Calitatea nutritivă a alimentelor noastre influențează starea nutrițională și sistemul imunitar. Eliminarea vaccinurilor, a medicamentelor și a altor substanțe fabricate artificial nu face decât să ne îmbunătățească sănătatea pe termen lung. Deși dieta joacă un rol esențial în funcționarea sistemului nostru imunitar, acesta este doar unul dintre elementele care contribuie la funcționarea completă a acestuia.

3) Ceea ce respirăm

Efectele asupra sănătății legate de expunerea la poluarea cu particule fine chiar și pe termen scurt sunt foarte dăunătoare pentru sănătatea umană. Acestea includ atacuri de cord nonfatale, admiteri spitalicești crescute, vizite de urgență (ER) și vizite la medic pentru boli pulmonare, sporeşte admiterea în spitale și bolile cardiovasculare, simptome respiratorii crescute, cum ar fi tusea, respirația scurtă și modificările funcției pulmonare . Ceea ce respirați influențează întreaga gamă de procese fiziologice și celulare care vă permit să trăiți. Cu cât este mai curat aerul, cu atât este mai eficient sistemul imunitar.

citeste continuarea pe pagina2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com