Horoscop țigănesc. Ce înseamnă și ce zodie ești. Ce spune asta despre tine

Horoscopul țigănesc este cel vechi și își rădăcinile în Evul Mediu. Sute de ani, arta incantațiilor a fost legată de istoria țiganilor, iar horoscopul țigănesc este unul mai puțin cunoscut de lume.

Acesta are la fel ca horoscopul vestic sau oriental, 12 zodii și sunt asociate unor anumite perioade conform datei nașterii. Află mai jos ce cum este împărțit zodiacul țigănesc și care sunt caracteristicile fiecărei zodii.

Horoscop țigănesc. Cupa 21 ianuarie-19 februarie VĂRSĂTOR

Această zodie are darul receptivității și al uniunii. Este o zodie creativă, originală și foarte norocoasă. Nativii acestei zodii au tendința de a irosi lucrurile, iar scorțișoara și acvamarinul au puteri unice și speciale pentru Varsători.

Capela 20 februarie-20 martie PEȘTI

Nativii născuți în această perioadă sunt persoane tăcute, serioase și retrase. Aceștia nu au încredere în oameni, dar cei care ajung să fie în jurul lor sut oameni pe care aceștia îi va aprecia în și cu care au o legătură spirituală.

Ametistul este piatra de putere a acestei zodii.

.

Cuțitul 21 martie-20 aprilie BERBEC

Berbecii au un mod foarte direct și rapid de a acționa în orice situație. Sunt persoane practice, dar impulsive și competitive. De asemenea, aceștia au calități de lider.

Jaspul verde este piatra de susținere și levănțica parfumul magic.

Coroana 21 aprilie-20 mai TAUR

Aceasta este simbolul purității și al eleganței. Nativii acestei zodii sunt persoane credincioase, sensibile și chiar romantice. Sunt adepții confortului și luxului și le place să muncească mult pentru a le avea.

Piatra de putere a taurilor este safirul albastru, iar trandafirul este parfumul perfect pentru ei.

Candelabrul 21 mai-20 iunie- GEMENI

Reprezintă simbolul înțelepciunii și al inteligenței. Cei drept nativii acestei zodii sunt încăpățânați, dar comunicativi. Îți fac prieteni cu ușurință și știu cum să se facă îndrăgiți.

Magnetitul este puterea, iar parfumul floral îi oferă vibrații pozitive.

Roata 21 iunie-21 iulie RAC

Simbolul ciclicității vieții, roata se întoarce, exact așa cum se spune. Racii sunt persoane sensibile, emotive, rezervate și nesigure uneori.

Dar iubește cu pasiune și intensitate și au tendința de a deveni ultraprotectori.

Smaraldul este piatra de putere, iar parfumul de trandafiri li se potrivește cel mai bine.

Horoscop țigănesc. Steaua 22 iulie-22 august LEU

Echilibrul dintre cer și pământ este Steaua.Nativii Leu sunt persoane optimiste și le place să strălucească. Norocul va fi de partea lor la tot pasul, iar rubinul este piatra de putere, în timp parfumul magic va fi santalul.

Clopotul 23 august-22 septembrie FECIAORĂ

Clopotul este simbolul punctualității și al disciplinei. Acestea sunt persoane organizare, ambițioase și adoră perfecțiunea. De asemenea, acestea au un spirit critic, dar le place să îi ajute pe ceilalți să de dezvolte.

Agata este piatra de putere, iar gardenia este parfumul preferat.

Pumnalul 23 octombrie-21 noiembrie SCORPION

Pumnalul simbolizează schimbarea, învățarea și evoluția. Scorpionii sunt analitici, puternici inteligenți.

Topazul este piatra de puetre, iar parfumul moscul este talisman.

Securea 22 noiembrie-21 decembrie SĂGETĂTOR

Securea este simbolul libertății și al aventurii. Puțin nesăbuiți, dar au o luciditate mentală unică. Piatra de putere este turcoazul, iar iasomia este parfumul magic.

Potcoava 21 decembrie-20 ianuarie CAPRICORN

Simbolul efortului și al muncii. Acestea sunt persoane dedicate și perfecționiste și îi încântă succesul.

Întotdeauna sunt pregătiți să îi ajute pe cei din jur și au tendința des să cheltuie mulți bani.

Onixul este piatra de putere, iar parfumul de citrice este perfect pentru ei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com