HOROSCOP URANIA 18-24 APRILIE 2020. Distanţare de factori de stres, dar apar turbulenţe în Casa Dragostei şi a Banilor

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 18 – 24 aprilie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

a

Horoscop Berbec

Între 18 și 20 aprilie dimineața, momente de calm sau efort de izolare de factorii de stres, nevoia de recuperare a energiei prin somn, odihnă, relaxare. În după-amiaza zilei de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, timp de treizeci de zile, va tranzita casa banilor câștigați din muncă proprie. Urmează o perioadă de implicare, de hărnicie, de efort asumat pentru a duce la bun sfârșit o activitate curentă sau pentru a aborda una nouă. Urmează un răstimp al răbdării și al conștientizării nevoii de a face efort pentru a se stabiliza din punct de vedere material.

Între 20 aprilie, după ora 10:01, și seara zilei de 22 aprilie, Luna va tranzita zodia Berbecului și le va insufla celor care s-au născut în acest semn trăiri intense, patimă, ambiție și atenție îndreptată spre propria persoană. Între 22 aprilie, după ora 22:36, și 24 aprilie, concentrare pe chestiunile curente bănești sau pe cele ce privesc conservarea unei resurse financiare prin reașezarea priorităților care privesc plățile, cumpărăturile, datoriile, ratele.

Horoscop Taur

Între 18 și 20 aprilie dimineața, nevoia de comunicare interumană, de răspuns emoțional, de dovezi de prietenie și solidaritate reală, în plan afectiv și nu doar de cooperare sau de menținere a relațiilor sociale curente. Între 20 aprilie, după ora 10:01, și seara zilei de 22 aprilie, univers interior agitat de evenimente, vești sau situații care îi afectează și le dau nativilor viața peste cap: insomnii, tulburări de gândire, blocarea pe o temă, eveniment sau context care îi preocupă. Între 22 aprilie, după ora 22:36, și 24 aprilie, aceste persoane vor simți din plin “chemarea astrelor” prin intermediul celor cinci ipostaze: tranzitul Lunii prin zodia lor, intrarea Soarelui în zodia Taurului, Luna Nouă în Taur din 23 aprilie, conjuncția Soare/Uranus care se conturează din 23 aprilie și care va dura, la cel mai strâns grad, până spre 25/26 aprilie, precum și cuadratura Soare/Saturn pe direcția Taur/Vărsător.

Nota generală a acestei perioade va fi dată de nevoia de stabilitate și de distanțare de factorii de stres, de rezistență, de pragmatism și de concentrare. Indiferent cât de greu le va fi sau cât de obosiți și nemulțumiți se vor arăta, Taurii vor dori să analizeze ceea ce se petrece în jurul lor pentru a nu scăpa detaliile semnificative. Soarele va fi, din 19 aprilie, timp de treizeci de zile, un aliat important, care le va da ocazia să se reașeze în matca lor, mai ales dacă sunt tineri sau “în puterea vârstei”. În ciuda restricțiilor de mișcare și comunicare, care le grevează inițiativele, totuși, ei vor face tot ceea ce este necesar pentru a da curs unor solicitări sau pentru a le fructifica la momentul potrivit. Taurii vor fi prinși în vârtejul unor evenimente care le pot influența cariera, ce au legătură cu funcția, imaginea, autoritatea, pe fondul situațiilor-limită care se pot produce în acest răstimp.

Horoscop Gemeni

Între 18 și 20 aprilie dimineața, unii vor fi priviți cu simpatie pentru felul elegant și diplomatic în care au rezolvat niște situații delicate, alții pot culege aplauze, laude, pentru felul în care au gestionat o ipostază publică. Între 20 aprilie, după ora 10:01, și seara zilei de 22 aprilie, Gemenii vor fi obligați să constate că au greșit atunci când au trecut prea ușor cu vederea peste avertismentele sau constatările personale, care acum se dovedesc a fi piedici reale în calea cooperării sau a menținerii unei relații de prietenie cu o persoană sau cu un grup de cunoscuți care, prin felul în care răspund unor solicitări, vorbesc, gândesc și acționează, contrazic ideea înseși de prietenie care presupune – sau impune – simpatie, solidaritate, respect și admirație.

Între 22 aprilie, după ora 22:36, și 24 aprilie, universul lucrurilor învăluite în taină va trece prin provocări care nu vor rămâne fără urmări: trezire la realitate, descoperiri de sine sau ale unor adevăruri, consolidarea unor convingeri, până acum șubrede, în absența argumentelor și explicațiilor necesare.

Horoscop Rac

Între 18 și 20 aprilie dimineața, unii își vor face planuri; dorința de mai bine și imaginația lor se vor uni într-o proiecție personală sau profesională. Poate fi vorba de un ideal mai vechi, care a fost marginalizat și care acum pare plauzibil. Între 20 aprilie, după ora 10:01, și seara zilei de 22 aprilie, unele persoane s-ar putea afla “pe baricade”, în sensul în care responsabilitățile ce țin de funcție devin tot mai greu de pus în aplicare din cauza piedicilor care apar la tot pasul în aceste zile, în care măsurile restrictive complică lucrurile și fac cooperarea între oameni și instituții tot mai dificilă. Alții pot fi acuzați sau li se pot cere explicații; conflictele plutesc în aer, dar, pentru moment, cei născuți în Rac nu abandonează și nu cedează presiunilor venite din partea subordonaților apropiați sau a colaboratorilor care nu-i mai susțin și îi critică neîncetat, ca o manevră de destabilizare a acestuia în ochii publicului sau ai colectivului.

Între 22 aprilie, după ora 22:36, și 24 aprilie, relațiile de prietenie sau de asociere în jurul unei idei, unei activități comune care răspunde dorințelor unui grup de apropiați vor fi subiect de discuție. Luna, care se va afla în tranzit în acest sector, va da acestor relații o notă aparte, de blândețe sau de cumsecădenie, de solidaritate și/sau de bunăvoință. În ziua de 23 aprilie va avea loc faza de Lună Nouă în Taur, ceea ce poate atrage instalarea unui alt tip de dialog sau a altei relații interumane. Din 19 aprilie, aici își va face simțită prezența și Soarele, care, timp de patru săptămâni, va pune un accent important pe acele relații care fie trebuie să se reformuleze, fie trebuie să se consolideze. Totuși, pe fondul altor aspecte astrale stridente, nu e deloc indicat să se amestece banii cu prietenia, indiferent cât de imperativi ar fi cei care le solicită Racilor ajutorul.

Horoscop integral aici

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com