Horoscop Urania pentru săptămâna 10 – 16 septembrie 2022. Ce aduce Luna Plină în Pești - RADIO FX NET

Horoscop Urania pentru săptămâna 10 – 16 septembrie 2022. Ce aduce Luna Plină în Pești

Intervalul astrologic este marcat de un eveniment major, Luna Plină în Pești, care va avea loc în cursul zilei de duminică, 10 septembrie 2022. În aceeași zi Mercur intră în mișcare aparent retrogradă.

Horoscop Urania pentru intervalul 10 – 16 septembrie 2022. Zodii, marcate de Luna Plină

Berbec

Sănătatea se află sub semnul Lunii Pline în Pești, eveniment care are loc pe 10 septembrie. E o perioadă excelentă pentru spirit, suflet și psihic. Între 11 și 13 septembrie se anunță determinare și capacitate de mobilizare rapidă pentru a duce la capăt treburile curente.

Mercur intră în mișcare aparent retrogradă și se întoarce în zodia Fecioarei, dar revine în Balanță pe 11 octombrie. Mercur aduce umbre de îndoială în parteneriate și nuanțe de ambiguitate. Unele promisiuni pot fi retractate sau apar condiții noi la vechile înțelegeri.

În perioada 13 – 15 septembrie mecanismele bănești vor funcționa pe baza acelorași principii astrale instaurate cu mai multe luni în urmă. Prietenii pot complica o situație financiară. Din 16 până în 18 septembrie vorbim despre dialoguri, agitație și scurte deplasări.

Taur

Între 10 și 11 septembrie se consolidează o prietenie mai veche. Poți primi ajutor de la o persoană care nu îți este prietenă, dar care se implică în evoluția ta. Luna Plină netezește drumul spre comunicarea interumană și către aspirații, talent și simpatii.

Următoarele două zile aduc posibile destabilizări de scurtă durată, tulburări ale percepțiilor sau ale funcțiilor cerebrale. Datorită lui Mercur se reiau activități și proiecte puse în discuție în parte a lunii septembrie, în legătură cu locul de muncă sau cu salarizarea.

Taur

Între 10 și 11 septembrie se consolidează o prietenie mai veche. Poți primi ajutor de la o persoană care nu îți este prietenă, dar care se implică în evoluția ta. Luna Plină netezește drumul spre comunicarea interumană și către aspirații, talent și simpatii.

Următoarele două zile aduc posibile destabilizări de scurtă durată, tulburări ale percepțiilor sau ale funcțiilor cerebrale. Datorită lui Mercur se reiau activități și proiecte puse în discuție în parte a lunii septembrie, în legătură cu locul de muncă sau cu salarizarea.

Astrele mai anunță că între 11 și 13 septembrie, se păstrează tensiunile născute în urmă cu ceva vreme între nativi și unele cunoștințe. Mercur retrograd aduce reluarea unor activități și proiecte puse în discuție în prima parte a lunii septembrie.

Următoarele zile răbdarea nu este suficientă și e nevoie de un tratament adecvat din punct de vedere medical. Sunt suferințe care provoacă inflamații și durere. Din 16 până în 18 septembrie calitățile sunt accentuate și ies la iveală o serie de disfuncţii la nivelul vieții casnice, obișnuite.

Rac

Idei interesante care pot veni ca o sugestie, cum ar fi conferințe, sesiuni de comunicări sau întruniri. Se deschide o nouă perspectivă profesională. Luna Plină clarifică unele situații confuze și intervine în corectarea unor erori.

Se pot face demersuri profitabile pe lângă instituţiile statului sau chiar deplasări la capătul cărora se rezolvă o chestiune mai veche. În intervalul 11- 13 septembrie 2022 ai parte de ipostaze presante în plan profesional, dar și decizii ce trebuie luate în regim de urgență.

Mercur în mișcare aparent retrogradă creează o stare de aparentă relaxare a conflictelor și disputelor pe temele curente. Revenirea în Balanță atrage reluarea unor activități și proiecte despre care se vorbește în prima parte de lunii septembrie. Poți fi dezamăgit foarte ușor.

Leu

Situație specială în plan material între 10 și 11 septembrie dimineața: finalizarea unei dispute sau o surpriză plăcută. Luna Plină în Pești este pe axa celor două case ale banilor și câştigurilor de orice fel. Posibilă confruntare între speranță și realitate, eveniment care se conturează pe 16 sau 17 septembrie.

În perioada 11 – 13 septembrie se anunță contradicții, controverse și dialoguri marcate de superficialitate. Pe 11 septembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, timp în care se va întoarce în zodia Fecioarei.

Constrângeri care provin de la colaboratori, de la partenerii de orice fel ori chiar din partea soțului/soției (conflicte conjugale). Urmează mult stres profesional și numeroase întâlniri, conversații sau dialoguri pe teme serioase cu prietenii, cunoscuții și apropiați.

Fecioară

Între 10 și 11 septembrie dimineața, sectorul relațiilor parteneriale va sta sub semnul Lunii Pline în Pești. Se conturează un noroc surprinzător, în special în cazul persoanelor care nu mai sperau la o rezolvare. Se face dreptate și se petrece o schimbare semnificativă.

Din perspectiva casei I, evenimentul va avea o influență secundară, dar reală asupra felului de a fi lucid, rațional, logic și fără reproș. De asemenea, urmează stres provocat de neînțelegeri financiare sau procedurale între 13 și 15 septembrie.

Unele situații se destabilizează brusc sau apar informații care să te pună pe gânduri. E nevoie să iei decizii pentru consolidarea statului actual sau pentru a deschide un nou culoar în viață. Din 16 până în 18 septembrie, posibil succes de importanță modestă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com