Horoscop Urania perioada 27 ianuarie – 2 februarie. 2 ZODII sunt date peste cap de doua fenomene astrologice

Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 27 ianuarie – 2 februarie 2018 / Mercur va intra în zodia Vărsătorului. Lună Plină în Leu

a

Berbec
Între 27 și 28 ianuarie, seara, discuții, uneori profitabile dar și multă pierdere de timp în conversații mondene sau ocazionale. Șansă pentru a învăța, pentru a expune un subiect în public, pentru a se exprima colorat și pentru a aduce argumente destul de convingătoare într-o dispută.

Mici divergențe sau neconcordanțe pe fondul unor schimburi de idei, impresii, intenții sa mod de abordare a unei chestiuni în relațiile cu străinii sau cu instituțiile din afara granițelor țării.

Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, preocupări casnice, domestice legate de casă, gospodărie, patrimoniu sau familie. Stres provocat de imposibilitatea de a face față cu brio tuturor provocărilor și evenimentelor care apar în plan public, oficial, profesional din cauza suprasolicitărilor care vin dinspre familie.

Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, la mare preț vor fi relațiile cu prietenii care pot oferi surprize și nu o dată, ci în repetate rânduri. Comunicarea cu aceștia va fi uneori stranie, mai ales pe fondul intrării planetei Mercur, în zodia Vărsătorului, în ziua de 31 ianuarie.

Berbecii pot afla lucruri uimitoare despre unele cunoștințe de natură să îi pună pe gânduri sau chiar să-i facă să reevalueze relația cu aceștia, asta și pe fondul fazei de Lună Plină în Leu, care va avea loc tot pe 31 ianuarie.

Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, discrete și trecătoare probleme digestive, biliare sau intestinale ori legate de metabolism și alimentație. Muncă multă la servici , e nevoie de calm și răbdare. Ca notă generală, posibile călătorii neprevăzute care se complică pe parcurs.

Taur
Între 27 și 28 ianuarie, seara, discuții despre bani; negocieri pentru o formă de plată anume sau renegocieri salariale. Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, sobrietate în relațiile cu persoanele întâlnite ocazional, cu vecinii. Reticență în dialog, responsabilitate față de afirmațiile sau formulările revendicative.

Nativii vor avea tendința să renunțe să mai ceară explicații sau informații din dorința de a nu complica lucrurile, de a nu deranja sau enerva pe cineva. Etapă bună pentru învățare în cadrul pregătirii școlare, universitare.

Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, viața profesională, ipostazele publice ori responsabilități publice apăsătoare care le pot da peste cap programul de viață obișnuit prin suprasolicitare sau griji generate de deciziile majore pe care ar trebui să le ia.

Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și îi va aduce pe unii în prim-planul vieți publice. Cei care trăiesc banal și nu au funcții și ranguri sociale pot depăși acest moment fără dificultate, cei care dețin funcții importante pot accepta sau refuza o ofertă profesională.

Tot pe 31 ianuarie, se va produce faza de Lună Plină în Leu care va angaja axa caselor IV -X (familie, casă, patrimoniu – ranguri și imagine publică). O turnură se poate produce, o noutate poate bulversa aceste sectoare. Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, dorință de a pune ordine în relațiile părinți/copii sau în cele sentimentale.

Moment bun pentru a-și analiza „la rece” sentimentele sau pentru a-și controla emoțiile. Posibile demersuri oficiale în vederea rezolvării pe cale legală (juridică) a unor chestiuni bănești sau materiale.

Horoscop Urania – Gemeni
Între 27 și 28 ianuarie, seara, perioadă bun ă pentru trup și suflet: Gemenii vor fi în formă, veseli, optimiști, detașați de stres, chiar dacă el există, plini de fantezie și imaginație, abili și novatori.

Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, posibile momente de restricție sau „jenă” financiară; în mod nora, ea ar trebui să fie o chestiune trecătoare sau ușor de rezolvat. Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, dorință de a -și impune punctul de vedere sau interesul personal în orice discuție pe o temă sau un subiect precis și, eventual, disputat.

Gemenii vor deveni vehemenți, impetuoși, autoritari sau chiar, vanitoși și ostili oricărei concesii sau abateri de la principiile lor. Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, respectiv în casa a IX-a, a gândurilor „înalte” și a preocupărilor superioare, sporind capacitatea nativilor de a gândi corect, anticipativ, modern, original.

Excelentă comunicare verbală sau prin intermediul mijloacelor moderne de a menține legătura cu o persoană, un grup sau o instituție din țară și străinătate.

Cei care vor face călătorii, mai ales, peste hotare, pot avea parte de aventuri mai mari sau mai mici ori surprize rezultate dintr-un context de viață neobișnuit la care vor asista, poate și din cauza fazei de Lună Plină în Leu care se va produce tot pe 31 ianuarie pe axa caselor III/IX, pe care vorbim.

Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, momente de îndoială ori de cumpănă înaintea luării unei decizi sau a formulării unor observații care țin de mersul evenimentelor din familie, din căsnicie, dintr-un parteneriat ori în context public.

Rac – Horoscop Urania
Între 27 și 28 ianuarie, seara, idei mai puțin obișnuite stăruie în mintea Racilor; ele pot fi rezultatul unor factori de stres personal la locul de muncă sau al stării de sănătate care îl obligă pe nativ să se replieze: să schimbe orarul unor activități, să-și modifice ritmul, efortul și volumul de muncă la serviciu.

Stare de agitație, de nervozitate, de neliniște, alimentată de multe ori zvonuri și informații hazardate. Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, moment special din punct de vedere fizic și psihic datorită tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal natal care îi transformă în niște persoane sensibile, delicate, hiper-senzoriale, care vădesc, mereu, tendința de a se retrage într-un spațiu de muncă și viață confortabil sau protejat; tranzitele care au loc pe casa a VII-a vor aduce ecouri nemulțumitoare dar pentru a căror rezolvare nu au nicio soluție.

Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, motive de „ambalare” într-o chestiune de bani proveniți din muncă proprie (secundar) sau a unor câștiguri și beneficii materiale ori patrimoniale. Această direcție de viață se va accentua o dată cu intrarea, pe 31 ianuarie, a planetei Mercur în zodia Vărsătorului, care va tulbura apele printr-un noian de știri, informații, speculații, considerații pe o tema sensibilă care radicalizează opiniile celor implicați.

În preajma zilei de 31 ianuarie se va produce faza de Lună Plină în Leu, acest sector, ea putând declanșa o stare de lucruri ce pot schimba datele problemei. Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, probleme curente care provoacă entuziasmul dar obosesc și plictisesc.

Leu
Între 27 și 28 ianuarie, seara, schimburi de idei și impresii cu prietenii; consultări cu cei apropiați în vederea găsirii unei soluții la o chestiune cu are se confruntă în ultima vreme. Nativii vor consuma multă energie și, uneori, se pot supăra pe câte cineva care îi contrazice constant. Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, problemele de natură organică le vor abate atenția de la activitățile de rutină. Vor avea senzația că ceva, în organismul lor, nu funcționează normal: ei se pot confrunta cu stări de apatie, somnolență accentuată, oboseală excesivă, dureri în diferite zone ale corpului, anchiloze, alergii, sensibilități deranjante la mirosuri sau gusturi care le „dau stomacul peste cap”. Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, Luna le va oferi suport energetic, fizic sau moral pentru acești nativi care își vor reveni „ ca din senin”. Vor uita de disfuncțiile zilelor trecute și vor aborda viața de fiecare zi cu chef de lucru, cu poftă de viață ba chiar și cu poftă de mâncare. Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și îi va provoca pe Lei la dialog. Nu chiar toate întâlnirile cu acești nativi combativi vor fi comode. Felul lor de a ataca verbal poate deveni uneori, redutabil, eficient și prin asta, victorios, chiar dacă, pe fond, va avea o pronunțată tendință conflictuală sau intolerantă. Luna Plină în Leu (e momentul lor important din acest an!) va declanșa (prin prezența Soarelui în casa a VII-a), posibile furtuni în viața conjugală și în celelalte tipuri de relații parteneriale. Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, preocupări obișnuite legate de câștigarea și administrarea banilor.

Fecioară
Între 27 și 28 ianuarie, seara, implicare în viața publică, imagine personală sau „nume” care circulă, participare la activități oficiale. Nativii se pot confrunta cu situații mai greu de explicat logic și la piedici fără vreun temei legal ori de câte ori vor încerca să rezolve o problemă locativă, patrimonială sau familială. Nota generală este de aplicare incorectă a unor acte normative sau lipsa de reacție a unor funcționari publici și instituții ale statului solicitate să rezolve respectiva chestiune. Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, disponibilitate redusă față de chestiunile afective sau cu încărcătură emoțională. Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, axa celor două case ale sănătății va fi solicitată de tranzitul Lunii prin sectorul lucrurilor neștiute, ascunse sau străine de conștiința nativilor și de faza Lunii Pline care va avea loc în ziua de 31 ianuarie și va antrena casa a VI-a a sănătății de fiecare zi sau, într-un alt plan de interpretare, sectorul muncii. Sunt de anticipat stări organice: tulburări de circulație periferică, tulburări ale fiziologiei sistemului nervos central, funcționarea sistemului cardio – vascular, al celui venos și al aparatului loco-motor. Dintr-o altă perspectivă, intrarea planetei, Mercur în zodia Vărsătorului, în ziua de 31 ianuarie, respectiv în casa a VI-a poate chema discuțiile furtunoase, informațiile alarmante, turnurile nebănuite ale evenimentelor care îi vor obliga pe nativi să ia decizii rapide, fără a avea mai multe variante între care să aleagă (situații-limită?). Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, calm, tenacitate, încăpățânare, fixism, conservatorism.

Balanta
Între 27 și 28 ianuarie, seara, multă vioiciune mentală, disponibilitate pentru a asimila ușor și repede informații de ultimă oră care le vor îmbogăți și nuanța cultura generală sau pregătirea profesională. Totuși, se pot identifica și tendința de a intra în controverse, de a riposta față de formulările imprecise sau informațiile inexacte ale interlocutorilor, ceea ce poate stârni orgoliile rănite de aceste observații. Posibile dispute de moment cu reprezentanții instituțiilor unde se aplică legi stricte (minister de interne, vamă, grăniceri, minister de externe, regim internațional al actelor și documentelor, domeniu financiar/economic, justiție, în general). Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, relații încordate și pline de disconfort socio-profesional, resimțite mai ales de către cei care au funcții, ranguri și demnități. Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, tendința de a-și impune punctul de vedere în fața celor apropiați ori de a avea reacții intempestive față de prieteni pe fondul Lunii Pline în Leu (casa a V-a a cerului astral al acestor nativi) care va avea loc în ziua de 31 ianuarie, moment când se va produce și un al doilea eveniment astrologic care va pune presiune pe axa caselor V/XI. Este vorba de intrarea planetei Mercur în Vărsător care va avea un rol destabilizator pentru acești nativi; aceștia, brusc, se vor simți atrași de situațiile ciudate, de chemarea irezistibilă a aventurii, de provocările unui mod de viață neconvențional, pentru a găsi, astfel, o compensare la cenușiul existenței lor cotidiene. Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, mici disfuncții organice de natură digestivă, metabolică.

Scorpion
Între 27 și 28 ianuarie, seara, dialoguri, schimburi de impresii, consultări cu persoane care au competențe diferite cu privire la găsirea celor mai bune soluții pentru o chestiune de antură contractuală sau legală ce va reglementa primirea, împărțirea unei sume de bani ori îi va acorda un beneficiu material în bani, natură, servicii. Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, moment al închiderii în sine, al cultivării unor activități sau al unui mod de viață care să-i rupă de contextul solicitant al vieții de fiecare zi și al responsabilităților ce decurg din meserie, viață de familie, postură publică. Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, Scorpionii vor fi obligați să facă un gest de autoritate, să dea un semnal de stabilitate mai ales dacă este vorba de un raport de forțe într-un colectiv, într-o postură publică (criticată, contestată sau șubrezită de detractori) ori pe fondul unor evenimente majore pentru a căror rezolvare nativii sunt chemați să le rezolve (sau să participe alături de alții la un act de conducere colectivă). Situația poate deveni din ce în mai acut sau chiar mai critică în preajma zilei de 31 ianuarie pe fondul Lunii Pline în Leu (casa a X-a a înălțării în rang social a acestor nativi). Axa caselor IV/X se încarcă, tot din 31 ianuarie, cu vibrația planetei Mercur în Vărsător, care ce va avea rolul unui activator și intensificator al conflictelor mai ales prin intermediul „cuvintelor”: afirmații, acuzații, comentarii, declarații, rezoluții, formulate verbal sau în scris. Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, Scorpioni se vor arăta distanți, reticenți și deloc dispuși la îngăduință și concesie față de prieteni sau față de cei dragi: copii, iubit/iubită.

Sagetator
Între 27 și 28 ianuarie, seara, perioadă relativ bună pentru discuții și analize în vederea finalizării unui proiect, a semnării un ui contract, a ajungerii la o înțelegere, indiferent de antura ei. Dar, cum Luna se va afla în opoziție cu Marte în tranzit și cu Soarele Săgetătorilor există și riscul degenerării discuțiilor în chestiuni neimportante (devierea discuției, abaterea atenției) ori prin înflăcărarea nativilor care pot să nu facă cea mai bună impresie sau care să exagereze prin insistență, subiectivism, nervozitate. Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, unele persoane pot deveni îngândurate: starea lor financiară, pentru moment, nu este echilibrată sau, în viitor, estimările lor nu sunt de natură să-i liniștească. Mai poate intra în discuție regimul unor bunuri de familie pe care nativii, deși doresc, nu le pot folosi sau nu pot intra în posesia lor. Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, se poate vorbi de o furtună în planul conștiinței. După ce au cântărit foarte bine riscurile, pierderile și câștigurile unei investiții care le-a justificat o adeziune, o simpatie, o implicare afectivă sau ideologică, constată că nu mai răspunde intereselor sau convingerilor lor actuale. Uneori, simplul curs al evenimentelor poate să scoată la iveală adevăruri incomode despre oameni, grupuri și instituții iar o atare situație se poate petrece în preajma zilei de 31 ianuarie, când va avea loc Luna Plină în Leu zdruncinând un sistem de gândire și un set de criterii de referință. Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, atenție, concentrare, responsabilitate, maturitate și echilibru în decizii și acțiuni.

Capricorn
Între 27 și 28 ianuarie, seara, discuții la locul de muncă, știri, vești, informații. Mici comploturi împotriva câte unui nativ „tocmite” din bârfe și zvonuri, menite să-l manipuleze și să-l facă să greșească. Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, stare generală marcată de relațiile parteneriale ce provoacă disconfort interior, care adâncesc nemulțumirea față de situația în care se află și pe care nu o pot rezolva. Responsabilitățile care se bat cap în cap pot atinge un maximum al trăirilor în preajma zilei de 31 ianuarie, când va avea loc Luna Plină în Leu, pe axa celor două case ale banilor. La acest tablou astral intens se va adăuga și Mercur care va intra, tot pe 31 ianuarie, în același sector (casa banilor câștigați prin efort propriu). Într-o astfel de situație, nu este bine să se facă cheltuieli extravagante, inutile, de lux, investiții, cumpărături care mai pot aștepta (case, terenuri, acțiuni la bursă) ori contracta credite care se bazează doar pe capacitatea de susținere a salariului. Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, efort de a rămâne calm și limpede în gândire în mijlocul „furtunii”. Totuși, nativii trebuie să fie atenți la „ceva” care, dacă este analizat cu atenție și pus în contextul general al unei probleme persoane, le poate sugera direcția spre care se îndreaptă niște persoane, definite, de acum încolo, generic, „dușmani”. Uneori, poate fi vorba de o concluzie subtilă, alteori, poate fi vorba de un detaliu explicit, semnificativ. Dintr-un gest, un surâs, o grimasă, un ton anume, o turnură stilistică a exprimării, o amânare sau o precipitare a disponibilității spre dialog, Capricornii pot trage concluzii interesante.

Varsator
Între 27 și 28 ianuarie, seara, momente de veselie, de exuberanță, chef de viață, de inițiativă sentimentală (mai ales în cazul bărbaților) care vor dori să fie recunoscuți drept „cuceritori care nu cunosc eșecul”. Pentru asta vor face un efort susținut de a arăta bine, a face o impresie plăcută prin haine, gesturi, vorbe, comportament, capacitatea de a face surprize plăcute: o adevărată artă a seducției. Față de prieteni , Vărsătorii se vor arăta instabili, capricioși, pretențioși sau exigenți, dar, pe fond, corecți. Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, munca se va desfășura în condiții de stres, pentru că, solicitați de numărul mare de vibrații astrale care se revarsă, acum, spre semnul lor zodiacal, nu poate fi vorba de muncă, efort și răbdare. Nu vor fi excluse micile disfuncții organice, rezultate, mai ales, din curiozitățile culinare la care s-au dedat sau la excesele de orice tip (hrană, băutură, energizante, cafea, tutun, medicamente, nesomn). Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, posibile crize de orgoliu, ambiție, vanitate, mândrie sau autoritate, exercitate în relațiile parteneriale dintre care, cele conjugale, nu sunt excluse. Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și le va da acestor nativi o mare și frumoasă capacitate de a se exprima convingător, expresiv, artistic, de a fi originali și inventivi ori de a „sclipi de inteligență”. În aceiași zi se va produce Luna Plină, care poate marca o etapă semnificativă în relațiile personale, contractuale, de cooperare sau dușmănii, competiții și rivalități. Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, fluctuații financiare.

Pesti
Între 27 și 28 ianuarie, seara, discuții pe o temă de casă (domestică, gospodărească, locativă, de vecinătate). Explicațiile și replicile în contradictoriu pot continua întreaga săptămână. Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, preocupări cu tentă artistică sau subiectivă prin beneficiul scontat (artă plastică, literatură, muzică, religie, creativitate, artă interpretativă cultivate în postură de creatori, de profesioniști, de spectatori sau ca hobby. Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, posibile schimbări (unele majore!) în regimul de muncă al cestor nativi care se pot muta dintr-un sector în altul, de la o instituție la alta, care pot fi detașați (mai ales dacă este vorba de o promovare sau de o etapă de probă). Ipostaza poate fi grăbită sau declanșată de forța de impact Lunii Pline din Leu, din ziua de 31 ianuarie care va opera pe axa caselor VI/XII, angajând, în afara sectorului muncii și relațiilor de serviciu, și sănătatea. De aici, un avertisment firesc cu privire la buna funcționarea inimii și a registrului cardio- vascular. Atenție cu privire la circulația periferică, atât arterială cât și venoasă. Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și va accentua povara astrală a casei a XII prin vocația lui de a patrona tulburări și răsturnări de opinie. Peștii se vor putea răzgândi în următoarele săptămâni cu privire la oameni, fapte și intenții pe baza informațiilor, dezvăluirilor, revelațiilor sau descoperirilor personale. Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, analize, verificări, cântăriri ale unor situații de viață ce ar decurge din acceptarea sau respingerea unei propuneri de parteneriat.

sursa:libertatea.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com