Horoscop - Zodiile care vor avea noroc in 2017 - RADIO FX NET

Horoscop – Zodiile care vor avea noroc in 2017

O nouăalocuință, câștiguriafinanciareasemnificative, călătorii șiasucces pe planaamoros. De acesteaaspecte se vor bucura cele mai norocoaseazodii în 2017. Află, în cele ceaurmează, dacă te numeriaprintre ele:

Taur

Seaanunță un anastabil, atât din punct de vedereasentimental, cât șiafinanciar. 2017 este anulaîn care Taurul vaaputea să își conturezeaplanuriaîndrăznețe, pentru că nu vor ducealipsă de idei. Dorințelealui se va materializa la momentulaoportun, exact când auanevoie. Devaasemenea, va fi unasprijin de nădejde și pentruaapropiații lui, pe care îi vaasusține cu cele mai buneasfaturi.

Cu toateaacestea, trebuie să acordeamai multă atențieastilului de viațăapentru că existăariscul să ia destul de mult înagreutate.

Fecioară

Fecioareleavor pune foarte multapreț pe visuri, idealuri șiaconexiunileapersonale în anul ceaurmează. 2017 îi găsește cu o energieaaparte și cu multeaidei pe care vor dori să leapună în aplicare. Așa că nu este de mirareacă acești nativiavor avea parte de promovăriași de creșteri salarialeaanulaviitor.

Este, de asemenea, un an bun pentru călătorii, dar nu la fel de bun pe plan sentimental, unde este nevoie de multă răbdare și diplomație din partea Fecioarelor

Scorpion

Anula2017 se anunțăafoarte bun pentruaScorpioni, un an excelentadin toate puncteleade vedere. Va fi un an al legăturilorade prietenie și iubire, un an în care îți vei consolidaarelațiile și te vei simțiaîmplinit. Vei comunicaamult mai ușor, vei aveaacurajul să îți impuiaobiective înalte, pe care vei reușiasă le atingi fără prea multaefort. Ușile ți se voradeschide cuaușurință, pe măsură ceacapeți maiamult curaj și încredereaîn sine.

Cu toateaacestea, problemele ar putea săaapară în ceea ce priveșteasănătatea, mai ales în zonaaabdominală.

Vărsător

Poate căaacum nu poți credeaacest fapt, dar 2017 va fi un anaexcelentapentru tine. Vei reuși să teaechilibrezi și să găseșta răspunsurile tale celeamai intime și maiaprofunde. Va fi un an al călătoriilorași al revelațiilorapentru tine. Te veiaîntâlni cu o serie de oportunităția, careaaproape ți se vor puneaîn palmă.

Deaasemenea, relațiileasentimentale vor fi mai mult decâtasatisfăcătoare, însăaVărsătorii se vor dovediavulnerabili în astresului, motiv pentruacare ar trebui să găseascăasoluții pentru a ieși câtamai puțin „șifonați” din situațiileapresante.

[divider]

Topulpcelor maiphappy domeniipde lucru

Satisfacțiaade la locul de muncăainfluențeazăasubstanțialafericirea fiecăruiaadintre noi. Iată care sunt cele maiahappyajoburi și celeamai râvnite.

Pentruafiecareadintre noi, fericireaapoate să țină de alți factori. Și cu toțiiaștim cât de variate suntadefinițiile pentruafericire. Atunci, cum definești fericirea la locul de muncăași cum găsești cele mai fericiteajoburi?

Celeamai happyadomenii de lucruadin lume

PublicațiaaThe Guardian a făcut în 2015 un clasamentabazat pe nouă studiiadiferite, pentru a afla care profesiiaaduc cea mai mareafericire. Au fostaluate în calculaprofesiile care erau menționateade cele mai multe ori peaprimele 10 locuri în studiilearespective. Iatăarezultatele.

 • Ingineri – Ce îi faceafericiți? Să își vadăaideile transformate în realitate, să ofereasoluții la probleme dinaindustrie, să învețeaconstant și să aibă libertatea de a veni cu propunerianoi.
 • Profesori – Ce îi faceafericiți? Să lucreze cu copiiiași să știe că, astfel, contribuieala bunăstareaaîntregiialumi.
 • Personalamedical (Infirmieri și Doctori) – Ce îi faceafericiți? Să ajute la însănătoșireaapacienților.
 • Grădinari – Ce îa face fericiți? Să lucrezeaîn natură și să contribuie la fericireaaclienților lor.
 • Muncitori înaconstrucții – Ce îi faceafericiți? Să vadă roadeleamuncii lor, odată ce produsul esteaterminat.
 • Asistențiapersonali – Ce îi faceafericiți? Să aibă acces la informațiiace țin de toate aspecteleacompaniei în care lucrează și să se înțeleagăabine cu șefii lor.

Motivațiile, veniturileași domeniileasunt extrem de variate. Cu toateaacestea, pentru fiecareacategorie, se poateaobserva că fericirea stă în a-i ajutaape alții să fie fericiți.

Preambul / Satisfacțiaala locul deamuncă

Româniaase află pe locul 71 din 157 de țări, înaceea ce privește fericireaaglobală, potrivitaRaportului Mondial al Fericirii (World HappinessaReport 2016). Studiul aaluat în calcul produsulaintern brut, susținereaasocială, speranța de viață, libertatea de a faceaalegeri, agenerozitatea, percepțiaacorupției și corespondențaacu cea mai nefericităasituație.

Dar fericirea esteacompusă din mult mai mulțiafactori care, la rândul lor, se împartaîn mult mai multeabucățele. Ariileaanalizate de RaportulaMondial al Fericirii au fostaextrem de mari și exprimăapuțin din ceea ce trăieșteafiecare dintre noi zi de zi.

De aceea, am vrut săaanalizăm o parte mai mică din toată aceastăaplăcintă mare, numităafericire. Și am vrut să vedem ce descoperimaîn legătură cu fericirea la locul deamuncă.

În 2015, companiaadaneză HappinessaResearchaInstitute a lansat unaindex al satisfacției la loculade muncă. Studiul a fost bazatape răspunsurile a 2.569 de angajați dinaDanemarca (țară aflată pe primul loc în RaportulaMondial alaFericirii), pe studii deaspecialitate și pe interviuriacu experți înadomeniu.

Indexulaa dezvăluit că satisfacțiaala job înseamnă pesteajumătate din fericireaaglobală și că este influențată de 6 factoriamajori, ordonațiadupă importanța acordată dearespondenți:

 • Scop – Esteanevoie să putemaidentifica semnificația și scopulajobului nostru, pentru a fiafericiți.
 • Leadership – Manageriiapot afecta toate aspectele ale condițiilorade muncă, de la sarciniaprecise până la cultura laalocul de muncă.
 • Work/ Life Balance – Când știm că există un echilibru între gradul de încărcare și timpul alocat sarcinilor de la muncă, suntem mai fericiți la job. Același lucru esteavalabil și pentru echilibrul întreatimpul petrecut la serviciuași cel liber.
 • Influență – Conteazăafoarte mult să știm că ne putemâainfluența singuriacondițiile de muncă și că putemadecide când, cum și cu cine neadesfășurăm sarcinile.
 • Rezultate – De la miciala mari, individuale sau înaechipă, orice pas înainte la jobacontribuie la fericireaaglobală.
 • Colegi – Pe lângăafamiliaaapropiată, petrecem cel mai multatimp alături de colegiiade muncă, așa că esteanormal să vrem să ne simțimabine cu ei.

ÎnaRomânia, potrivitainfograficului realizat deaEurostat, satisfacția la locul deamuncă are o notă de 7,1 din 10, majoritateaarespondențiloraplasându-și satisfacția laajob pe undeva peala mijloc.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com