HOROSCOPUL african. Ai curaj să afli ce te așteaptă în viață?

Horoscopul african îți spune mai multe decât crezi despre personalitatea ta! Află ce semn ești, în funcție de data în care te-ai născut.

a

Tatăl (4 ianuarie-3 februarie) – Ești o persoană stabilă și bine ancorată în realitate. Dai dovadă de onestitate, corectitudine și altruism și, de cele mai multe ori, lumea îți cere sfatul.

Mama (4 februarie-5 martie) – Ești o fire extrem de emoțională, protectoare și dai dovadă de multă blândețe. Dai dovadă de multă generozitate și asta îți aduce mulți prieteni.

Familia (6 martie-4 aprilie) – Ești o fire caldă, atentă și dispusă să se sacrifice pe sine pentru binele celorlalți. Adori să te implici în acte caritabile și asta îți va aduce multă mulțumire sufletească.

Fiul (5 aprilie-4 mai) – Respecți mereu promisiunile pe care le faci, te organizezi bine și asta îți aduce multe laude la locul de muncă. Ești o fire energică și extrem de muncitoare.

Cu siguranță destinul ți-a pregătit lucruri mărețe
Fiica (5 mai- 4 iunie) – Optimismul și generozitatea te vor ajuta să depășești orice obstacol din viață. Ești o fire veselă ce atrage imediat atenția celor din jur.

Unchiul (5 iunie-4 iulie) – personalitate autoritară și directă, poți părea genul de om foarte sever. Dai totuși dovadă de autoironie și asta te face plăcut celor din jurul tău.

Vrăjitoarea (5 iulie-4 august) – fire puternică și isteață, aproape că niciun obstacol nu te va pune la pământ. Totuși, ai și anumite defecte: nerăbdarea!

Leul (5 august-3 septembrie) – ești o personalitate caldă și plină de energie, veselă și iubitoare de lucruri frumoase. Optimismul și intuiția bună te vor duce mereu pe culmile succesului.

Antilopa (4 septembrie-3 octombrie) – Iubești pătimaș și ai mari pretenții, iar asta îți poate aduce multe obstacole în viață. Ai prostul obicei de a te supăra ușor și de-a deveni prea suspicios din fire.

Înțeleptul (4 octombrie-3 noiembrie) – ești genul de persoană protectoare și emotivă. Dai dovadă de multă înțelepciune și asta te ferește în viață de multe neplăceri.

Mătușa (4 noiembrie-3 decembrie) – personalitate devotată, generoasă și binevoitoare, vei căuta toată viața să faci fapte bune.

Abundența (4 decembrie-3 ianuarie) – Toată viața va trebui să ai grijă cum îți alegi prietenii, dar și cum arăți că iubești pe cineva. Ai parte de noroc și mereu găsești soluții cu ușurință/

sursa:  http://huff.ro/horoscop/horoscopul-african-ai-curaj-sa-afli-ce-te-asteapta-viata-136969

Se cere RENUNŢAREA la ora de iarnă! Care este motivul

Guvernul finlandez ar trebui să acţioneze pentru ca Uniunea Europeană să desfiinţeze directiva privind ora de vară, a declarat joi un comitet parlamentar.

Decizia vine după ce populaţia a semnat o petiţie în acest sens iar specialiştii susţin că această trecere afectează oamenii.

Comisia parlamentară pentru transport şi comunicaţii a făcut această recomandare guvernului după ce peste 70.000 de finlandezi au semnat o petiţie cerând statului să renunţe la această practică.

Oamenii nu se adaptează fără probleme la aceste schimbări
Când se trece la ora de vară, ceasurile sunt date cu o oră înainte pentru ca lumina zilei să dureze mai mult seara în timpul lunilor de vară. Cea mai mare parte a Americii de Nord şi Europei practică acest obicei, în timp ce majoritatea restului ţărilor nu.

Comitetul a declarat că, după audierea mai multor experţi, a ajuns la concluzia că oamenii nu se adaptează fără probleme la aceste schimbări.

“Dereglarea” ceasurilor provoacă tulburări de somn pe termen scurt, reduce performanţa la locul de muncă şi de asemenea ar putea conduce la probleme grave de sănătate, potrivit comitetului.
“Obiectivul principal ar trebui să fie eliminarea modificărilor orei pe o bază uniformă în întreaga Uniune Europeană”, a adăugat comitetul parlamentar într-un comunicat.

sursa : http://huff.ro/stiri/se-cere-renuntarea-la-ora-de-iarna-care-este-motivul-136949

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com