AD

HOROSCOP

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018

todaydecembrie 31, 2017 3

Background
share close
AD
AD

Horoscopul amoros pentru luna ianurie 2018. Luna – și Anul Nou – sunt deshizătoare de simțuri. Nu vă faceți griji! Acesta este un lucru bun, mai ales că este vorba de dragoste și relații. Veți avea o conștiință completă în acest moment când vine vorba de modul în care vă simțiți cu adevărat, despre traiectoria curentă a vieții amoroase, datorită Lunii Pline în Rac pe 1 ianuarie.

Dacă sunteți singur, este timpul să vă implicați emoțional și să luați decizia de a vă deschide în fața persoanei pe care o întâlniți.

Dacă sunteți într-o relație, acesta va fi și un timp iluminat. Veți fi capabil să precizați exact când partenerul te lasă să te simți împlinit și inspirat. Din fericire, cu liniile de comunicare deschise, veți putea să vă dezvăluiți nevoile, ceea ce va face viața iubirii și mai plăcută. La urma urmei, dacă partenerul nu știe care sunt nevoile tale, cum va putea să fie aproape de tine?

 

Pe 17 ianuarie, Venus se mută în Vărsător. Până pe 10 februarie vă veți apropia de dragoste printr-o lentilă mai detașată, unde veți putea cu ușurință să onorați nevoia partenerului de a-și exprima individualitatea. Prietenia va fi o componentă esențială în spatele oricăror relații potențiale de iubire.

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018 – BERBEC
Vei începe luna simțindu-te ca și cum ai avea mari doze de adrenalină curse prin vene. Uranus, planeta revoluției, se va transforma direct în semnul tău pe 2 ianuarie, după ce a fost retrograd pentru câteva luni. În cazul în care s-ar fi putut reține înainte în exprimarea personală sau în a lua o nouă direcție de relație, acum veți fi gata să pășiți pe un teritoriu nou și neexplorat. De ce? Pentru că te simți din nou în viață.

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018 – TAUR
Pe 6 ianuarie, Marte și Jupiter se vor conecta în sectorul de parteneriat, asigurându-se că tu și partenerul te bucuri de o intimă conexiune fizică.

În zilele de 8 și 9 ianuarie, ați putea primi o altă doză de bunăvoință de la partenerul dvs., deoarece acesta vă complimentează foarte mult în legătură cu succesul pe care îl aveți. Puterea legăturii voastre spirituale va fi, de asemenea, palpabilă în acest timp, și orice fel de iubire fizică care se întâmplă acum poate deveni literalmente o experiență transcendentală.

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018 – GEMENI
S-ar putea să nu fie o poveste mult ludică în această lună, dar tu și partenerul tău îi veți acorda cu siguranță atenție relației. Finanțele comune se concentrează într-o anumită măsură datorită unei flăcări a activității planetare din cadrul celei de-a 8-a Case de resurse partajate.

Până la data de 17 ianuarie, Venus va trece prin această parte a graficului dvs., deci este posibil ca partenerul dvs. să primească informații financiare bune despre câștigurile sale – în special în jurul datei de 3 ianuarie. Este posibilă o majorare sau un bonus generos și dacă aceasta se întâmplă, sigur va fi reciproc avantajos.

Din 11-13 ianuarie 2018, tu și partenerul veți avea o conversație realistă despre bani. Acest lucru ar putea fi inițial inconfortabil, deoarece vă va cere să recunoașteți limitările și, de asemenea, să ajungeți la un acord privind obiectivele financiare pe termen lung. O puternică Lună Nouă pe 16 ianuarie va ajuta.

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018 – RAC
Posibilitățile romantice incitante sunt la orizont pentru tine luna aceasta! Pe 1 ianuarie, Anul Nou începe cu o Lună Plină în semnul tău care se opune brusc lui Pluto. Aceasta va aprinde cea mai puternică reacție a sentimentelor atât pentru dvs., cât și pentru partenerul dvs. Dacă există vreun indiciu de necaz în legătură cu dragostea ta, această Lună Plină îți va da un sentiment de urgență emoțională pentru a rezolva problema, pentru că nu vei dori ca securitatea relației tale să fie amenințată.

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018 – LEU
Dacă tocmai ați început să vă întâlniți cu cineva nou și vă întrebați dacă noul partener va fi sau nu parte din familia ta, aceasta va fi o lună bună pentru a afla. Pe 6 ianuarie, Marte și Jupiter se vor conecta frumos în sectorul dvs. intern, care vor activa oportunități profunde și semnificative pentru conexiuni.

Din moment ce Jupiter guvernează sectorul dvs. de dragoste, acest lucru va aduce șansa să transmiteți familiei dvs. cât de importantă este nul partener. Ca urmare, ei îl vor îmbrățișa ca pe un membru din familie.

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018 – FECIOARĂ
O poveste de dragoste interesantă care apare luna aceasta, Fecioară! Totul a început luna trecută – anul trecut tehnic – în decembrie, când Saturn s-a mutat în sectorul dvs. de dragoste. Până în 2020, sunteți în bătaia a ceea ce va deveni un moment în viața voastră, care vă va învăța mai mult despre dragoste decât v-ați imaginat vreodată.

Faceți pași pentru copii acum, care vă vor ajuta să definiți cu adevărat ceea ce vă doriți într-o relație romantică.

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018 – BALANȚĂ
Pe 2 ianuarie, Uranus se va transforma direct, influențând atât sectorul tău adevărat de dragoste (pe care îl conduce), cât și pe cea de-a 7-a Casa a Relațiilor Angajate (unde se află în prezent în tranzit). După câteva luni de întrebare o schimbare se va produce în continuare în situația vieții amoroase.

Schimbarea, cu toate acestea, nu trebuie să fie una negativă. De fapt, s-ar putea să o experimentați ca pe o forță de natură necesară pentru a vă propulsa către următorul capitol din povestea personală de dragoste. Dacă ați început să vă simțiți blocați și învechiți în situația actuală, aceasta este calea universului de a vă dezlega, astfel încât să puteți lua legătura cu ceea ce aveți nevoie, să vă simțiți în viață din nou în departamentul de relații.

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018 – SCORPION
Va fi mai important decât de obicei pentru tine să comunici cu partenerul în această lună despre subiecte care au o pondere semnificativă în viața ta și în relația ta. Dacă voi doi ați depășit recent un obstacol în relație, este clar că în noul an v-ați hotărât să continuați acest lucru până când veți ajunge la victorie.

Până în 17 ianuarie, veți avea un nivel suplimentar de sprijin pentru a vă ajuta să vorbiți despre ceea ce ar fi putut crea obstacole în primul rând.

Dacă, de exemplu, a avut loc o trădare sau o dezamăgire recentă, veți putea să-i transmiteți partenerului că iertarea este posibilă, dar, de asemenea, atrageți limite foarte clare pentru a vă asigura că partenerul dvs. știe că nu veți sacrifica respectul de sine. Partenerul dvs. nu numai că primește mesajul dvs., ci și își asumă răspunderea semnificativă pentru tot ceea ce el sau ea a făcut pentru a vă răni în trecut.

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018 – SĂGETĂTOR
Pe 2 ianuarie, Uranus, planeta surprizelor bruște, se va transforma direct în sectorul dvs. de dragoste după ce a fost retrograd pentru câteva luni. Acest lucru va avea un efect foarte interesant asupra problemelor sentimentale. Într-un anumit sens, veți fi gata să îmbrățișați adevărata eliberare atunci când vine vorba de modul în care vă deschideți inima și iubiți pe altcineva.

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018 – CAPRICORN
Pe 1 ianuarie o superbă Lună va cădea în sectorul dvs. de parteneriat. Această Lună Plină va face parte dintr-un râu bogat, rar, emoțional, deoarece se va conecta atât la Marte, cât și la Jupiter în Scorpion, precum și la Neptun în Pești. Vei avea cu adevărat capacitatea de a simți o împlinire profundă în relația ta și de a o exprima. De fapt, s-ar putea chiar să existe o aspirație reciprocă între tine și partener care este atinsă în acest timp, și dacă da, va spori doar punctul culminant emoțional.

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018 – VĂRSĂTOR
Prima jumătate a lunii ianuarie ar putea fi considerată un eveniment de amânare când vine vorba de potențialul tău de viață amoroasă. A doua jumătate a lunii vă va trezi cu siguranță inima!

Pe 17 ianuarie Venus intră în semnul tău, unde rămâne până la 10 februarie. Acest lucru îți va da o doză specială de magnetism, care va face imposibil să fii neobservat în lume. De fapt, indiferent dacă ești singur sau nu, poți aștepta cu nerăbdare să flirtezi cu tine mai mult. Atenția romantică va servi doar la creșterea încrederii și mai mult, iar acest lucru va alimenta acel ciclu delicios de a obține și mai multă reacție față de ceilalți.

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018 – PEȘTI
Anul nou începe cu o oportunitate de aur pentru iubire. Pe 1 ianuarie, o Lună Plină în Rac va ateriza chiar în sectorul dvs. de dragoste, oferindu-vă o profundă conștientizare legată de sentimentele dvs. pentru cineva special. Dacă ați început recent să întâlniți pe cineva, aceasta ar putea fi luna care vă lovește deasupra capului, realizând că sunteți, de fapt, cu adevărat nebun și profund îndrăgostit de această persoană. Chiar dacă credeați că vă întâlniți doar ocazional, este clar că voi doi aveți o legătură emoțională și sexuală incontestabilă.

 

 

sursa: revistateo.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com