Horoscopul de joi. Ce se întâmplă cu zodiile pe 18 noiembrie

♈ BERBEC

Schimbările nu se opresc în această săptămână, Aries. Lasă-te aplecat asupra a ceea ce trebuie ajustat pe frontul carierei, pe măsură ce Venus, care definește valorile, formează o conexiune de susținere cu Uranus, care încurajează schimbarea. În altă parte, mesagerul Mercur se blochează într-o aliniere visătoare cu mistificatorul Neptun, oferind o auto-exprimare inspirată și poetică, dar făcând dificilă concentrarea asupra detaliilor realității dure și rapide.

a

♉ TAUR

În calitate de Taur, culegi îndrumări cosmice de la fermecătoarea planetă Venus. Cerul de joi o găsește pe Venus aplecându-se asupra nevoii de schimbare și revoluție, în timp ce se întinde spre Uranus, care rupe stagnarea. Această împerechere armonioasă îți oferă șansa de a da un suflu nou expresiei tale de sine și de a te îmbarca în călătorii sau planuri educaționale revigorante. În altă parte, mesagerul Mercur se întâlnește cu somnorosul Neptun, oferind conversații vindecătoare pe frontul parteneriatului.

♊ GEMENI

Nu fi surprins dacă te simți epuizat și fără energie, Gemeni. Planeta ta guvernatoare, Mercur mesagerul Mercur, se află astăzi plutind în largul mării cu Neptun care dizolvă realitatea. Această pereche plină de imaginație îți oferă un spațiu amplu pentru a fi creativ și a trage inspirația din eter, dar poate, de asemenea, să intensifice oboseala și să reducă limitele. În altă parte, întâlnirea iubitoarei Venus cu haoticul Uranus oferă spontaneitate și schimbări binevenite în relațiile apropiate.

♋ RAC

Îmbrățișează dulceața care te inundă sub cerul de joi, Rac. Comunicativul Mercur formează o conexiune de susținere cu vizionarul Neptun, facilitând exploatarea unei surse de inspirație și aplicarea ei în propriile proiecte creative. În același timp, magneticul Venus formează o conexiune de susținere cu electricul Uranus, insuflând o viață nouă poveștii tale de relații și făcând-o să strălucească.

♌ LEU

Schimbările se infiltrează din toate părțile, Leu. Permite-ți să le îmbrățișezi cu ușurință astăzi, deoarece Venus, care definește valoarea, formează o conexiune de susținere cu Uranus electric. Această împerechere radiantă lucrează pentru a sparge orice blocaje stagnante care se profilează în jurul meseriei și carierei tale. Între timp, expresivul Mercur se bucură de o conexiune dulce cu inspiratul Neptun, oferind conversații vindecătoare în jurul problemelor de familie.

♍ FECIOARĂ

Apleacă-te în ceața romantică pe care o prinzi astăzi, Fecioară. Planeta ta guvernatoare, mesagerul Mercur, se află prinsă într-o conexiune amețitoare cu etericul Neptun. Această pereche dulce îți oferă o grămadă de inspirație pe care să o aplici la proiecte de scriere creativă și oferă energie vindecătoare pentru discuții blânde despre relații, în timp ce scade nivelul de energie. În altă parte, magneticul Venus se aliniază cu electricul Uranus, aducând spontaneitate în viața ta romantică.

♎ BALANȚĂ

În calitate de Balanță, răspunzi la zeița strălucitoare a iubirii, Venus. Cerul de joi o găsește pe Venus într-o conexiune încântătoare cu Uranus, care sparge stagnarea, oferindu-ți un flux constant de energie dezinhibată și o carismă orbitoare. Această pereche electrică facilitează insuflarea unei vieți noi în orice problemă de relații blocate, deoarece încurajează independența și căutarea de spațiu. În altă parte, mesagerul Mercur se leagă cu vizionarul Neptun, oferind viziuni creative de utilizat pe frontul muncii.

♏ SCORPION

Cerul de joi acționează ca un balsam de vindecare după emoțiile de ieri, Scorpion. Magneticul Venus se blochează într-o conexiune de susținere cu Uranus, solicitant de schimbare, facilitând spargerea problemelor de relații stagnante prin așezarea pentru conversații importante. În altă parte, expresivul Mercur se leagă cu visătorul Neptun, oferindu-ți un farmec poetic și o viziune inspirată pe care să le aplici spre romantism și creație.

♐ SĂGETĂTOR

Aplecați-vă spre starea de visare lucidă oferită sub cerul de joi, Săgetătorule. Mercur mental se regăsește în largul mării, deoarece formează o legătură de susținere cu inspiratul Neptun. Această pereche este ideală pentru conversații vindecătoare și momente de meditație, deoarece oferă ample viziuni creative. În altă parte, Venus, care stabilește valorile, se unește cu Uranus, care sparge stagnarea, oferind o doză proaspătă de energie inspirată la locul de muncă.

♑ CAPRICORN

Schimbările vin din stânga și din dreapta, Capricorn. Permite-ți să le faci loc! Magnetica Venus se află astăzi într-o conexiune de susținere cu electricul Uranus, oferind o scânteie de energie radiantă pentru exprimarea ta. Folosește această asociere puternică pentru a te elibera de restricțiile din jurul imaginii și încrederii tale. În altă parte, legătura mesagerului Mercur cu somnorosul Neptun creează o ceață inspirată, una mai bună pentru a visa decât pentru a face.

♒ VĂRSĂTOR

Cerul de joi lucrează pentru a netezi lucrurile, Vărsătorule. Expresivul Mercur se găsește în derivă în largul mării cu imaginativul Neptun, ajutându-te să tragi inspirația din eter pentru proiecte creative pe frontul muncii. Abține-te să te ocupi de lucrări detaliate sau de lucruri care necesită o realitate dură și rapidă. În altă parte, iubitoarea Venus se unește cu electricul Uranus, ajutându-vă să dați un suflu nou relațiilor apropiate de familie.

♓ PEȘTI

Lasă-te să plutești pe cerul de joi, Pești. Mesagerul Mercur se conectează într-o conexiune de susținere cu visătorul Neptun, impregnând ziua cu o ceață romantică și cețoasă în care merită să te lași dus de val. Această pereche aduce o carismă subtilă și inspirată în exprimarea ta, făcând din această zi una ideală pentru proiecte de scriere creativă. În altă parte, Venus, care creează legături, se întâlnește cu Uranus, purtătorul de schimbare, ajutând la revigorarea prieteniilor și a conexiunilor comunitare cu o energie proaspătă și electrică.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com