Horoscopul iubirii pentru luna septembrie. Cum stăm cu dragostea in prima luna de toamna

Previziuni pentru toate zodiile în luna septembrie. Găsești aici horoscopul iubirii pentru luna septembrie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această lună, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei luni aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în prima lună de toamnă în plan emoțional, mai ales în cazul celor care încep o nouă relație.

Horoscopul iubirii pentru luna septembrie. Berbec

În prima parte a lunii, dispoziția ta sufletească este influențată de stresul pe care ți-l aduc multele sarcini si obligații profesionale, familiale. La jumătatea lunii începi să te relaxezi și îți faci timp pentru dragoste și intimitate. Intri într-o dispoziție romantică și vrei să te revanșezi pentru zilele în care ți-ai neglijat partenerul, dorințele, sentimentele. Tot în a doua parte a lunii e momentul să discuți despre viitorul vostru în doi: contextul astral conciliant și echilibrat te ajută să-ți limpezești gândurile și să conștientizezi ce-ți dorești sa primești și ce ești dispusă să oferi.

Taur

Astrele sunt de partea ta şi te ajută să te comporţi exact aşa cum trebuie pentru a reaprinde flacăra iubirii în relaţia în care eşti implicată. Din fericire, şi partenerul tău face acelaşi lucru, aşa că rezultatele se vor vedea destul de rapid!Şi deşi nu erai deloc încântată de o vacanţă pe care nu ai planificat-o tu, cu siguranţă te vei bucura din plin de ea. Momentele petrecute alături de partenerul tău de viaţă, dar şi de alte persoane dragi te vor face fericit mai mult decât ai fi crezut. Nu te mai gândi la bani şi bucură-te de ceea ce trăieşti!

Gemeni

Chiar dacă nu ai intenţii rele, indiferenţa şi atitudinea ta îi pune pe fugă pe cei dragi. Încearcă să îţi revii înainte de a strica un plan sau o călătorie care ar trebui să fie reuşită. Astrele te sfătuiesc să laşi orgoliul şi răceala deoparte şi să fii mai sufletist, nu pierzi nimic! Vei găsi puterea de a trece peste orice apare. Cel mai probabil vei afla detalii neştiute despre partenerul de viaţă, lucruri care te vor dezamăgi, însă nici chiar atât de grave încât să spui stop. Adună-te şi sapă adânc, iar de acum fii mai prevăzătoare şi nu mai visa cu ochii deschişi tot ce ţi se prezintă!

Rac

Racii în prezent, sunt implicate într-o relație. Această relație este toxică pentru acești nativi, dar ei însă nu văd acest lucru. Astrologii spun că până de ziua lor, prin octombrie, vor descoperi marea și adevărata dragoste. Aceștia își vor cunoaște persoana destinată să le fie jumătate. Relația actuală nu este ceea ce le trebuie balanțelor, dar în lipsă de altceva încearcă în continuare să tragă speranțe. Degeaba, pentru că incompatibilitatea este uriașă, susțin astrologii.

Gemeni

Eşti pe punctul de a intra într-o relaţie serioasă, care va dura mult timp, dacă vei şti să îţi ţii în frâu impulsurile. S-ar putea ca persoana de lângă tine să îţi întoarcă viaţa cu susul în jos şi să te domine, dar pe tine nu te va deranja. În acest caz, poate fi vorba despre o premieră, căci nu suporţi ca cineva să îţi spună ce să faci. Vei trezi în tine sentimente tumultoase, care te vor determina să iei decizii fără să le mai analizezi. Îţi vei dori să fugi cu partenerul de viaţă, să evadezi din realitate şi să vă iubiţi într-un loc secret, în care nimeni să nu vă descopere.

.

Horoscopul iubirii pentru luna septembrie. Leu

Deşi încă mai ai ceva probleme în cuplu, te străduieşti ca totul să meargă bine între tine şi partenerul tău. Nu îţi place să ţi se reproşeze lucruri şi nici nu vrei ca vina să se arunce în partea ta. Dacă ceva nu merge bine între voi, preferi să te consolezi cu faptul că ţi-ai dat silinţa. Poate ar trebui să comunici mai mult. Eşti hotărâtă să te desparţi de partener, mai ales după ultima discuţie pe care ai avut-o. În septembrie, vei avea o perioadă de linişte, în care îţi vei pune în ordine gândurile şi îţi vei da seama dacă merită să faci un pas mai departe sau să laşi lucrurile să stagneze.

Fecioară

Eşti îndrăgostită lulea de o persoană care nu se arată la fel de pasională ca şi tine, prin urmare, nu ştii cum să acţionezi. Ţi-e frică să nu o dai în bară sau să nu creadă că a devenit o obsesie pentru tine, aşa că preferi să aştepţi şi un răspuns din partea lui. Dacă nu va veni, mai bine ar fi să nu insişti, căci dragoste cu forţa nu se poate! Dragostea e un subiect dificil pentru tine, întrucât te ataşezi foarte repede şi ai tendinţa să ţii enorm la fiecare persoană pe care o întâlneşti şi reuşeşte să te emoţioneze. Uneori, ţi-ai dori să nu fii aşa, însă nu te poţi pune cu inima.

Horoscopul iubirii pentru luna septembrie. Balanță

Spre finalul lunii e posibil ca atmosfera dintre tine şi partener să devină încordată şi să te simţi rănită în câteva situaţii. Eşti o fire puternică şi nu te laşi doborâtă de nimicuri inventate. Dacă nu ai un iubit, faptul că eşti sociabilă te va ajuta să îţi schimbi statutul cât de curând. Dacă relaţia în care eşti angajată este una complicată, septembrie vine cu rezolvări cu privire la încredere şi siguranţă. Dacă nu ai încă un iubit, mintea îţi va sta doar la carieră şi la bani! Chiar dacă nu va fi complet linişte, se va simţi o îmbunătăţire a relaţiei dintre tine şi partener. Ce nu se va rupe în această perioadă, va rezista pe vecie, de asta să fii sigură!

Scorpion

Dacă dragostea nu a ajuns şi la tine, e timpul să faci câteva schimbări în viaţa ta. Poate ar fi mai bine să socializezi mai mult în luna aprilie sau chiar să pleci într-o călătorie care îţi poate oferi o mulţime surprize. E posibil să întâlneşti pe cineva cu care să nu rezonezi din prima clipă, dar în faţa căruia să descoperi treptat că aveţi o mulţime de lucruri în comun. Septembrie nu îţi va oferi mare lucru din acest punct de vedere, poate doar o fărâmă, cât să te entuziasmeze. Cel mai probabil, vei încerca să iei legătura cu un fost partener la care ai ţinut destul de mult, dar care nu va mai prezenta acelaşi interes.

Săgetător

Septembrie nu este o lună a iubirii pentru tine, ci mai degrabă o lună a nonconformismului în iubire. Ai întâlnit pe cineva care îţi este drag, dar între voi sunt atât de multe diferenţe care vă despart, încât nici măcar nu îndrăzneşti să te gândeşti la ideea că aţi putea fi împreună. Cu toate astea, vei trăi câteva clipe intense, care te vor pune pe jar. Dacă dragostea nu este punctul tău forte, începând din luna septembrie, e posibil să simţi câţiva fiori care să îţi dea mai mult curaj. Oricât de rece ai pretinde că eşti, nu poţi să nu fii sensibilizată de atingerile şi săruturile partenerului, care vor reuşi să te scoată din zona de confort şi să te aducă pe un teren nou.

Horoscopul iubirii pentru luna septembrie. Capricorn

În a doua jumătate a lunii, e posibil să te îndrăgosteşti de o altă persoană decât partenerul de viaţă, una care să te determine să faci gesturi extreme din iubire. Ai grijă cum gestionezi lucrurile, căci o viaţă dublă nu ţi se potriveşte. Poate ar fi mai bine să spui adevărul şi să iei o decizie, până nu se complică lucrurile. Iubirea este pentru tine o noţiune abstractă, aşa că nu ai încredere că vei găsi pe cineva cu care să fii fericită tot restul vieţii. Şi pe bună dreptate, căci până acum ai întâlnit numai persoane care ţi-au dorit răul.

Vărsător

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta în ceea ce priveşte dragostea. Eşti destul de critică şi mofturoasă cu partenerul tău de viaţă şi nu vei mai fi deloc apreciată de el din această cauză. Pentru nativii care nu au un iubit, a doua jumătate a lunii poate fi benefică în găsirea acelei persoane care să îţi ofere ce îţi doreşti. Dacă astăzi sunteţi cei mai fericiţi, mâine e posibil să simţi numai ură. Dacă renunţi la reproşuri, vei avea parte de zile liniştite. Pentru nativii singuri, septembrie vine cu ocazii mari, cu care nu vă veți mai întâlni prea curând.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com