AD

HOROSCOP

Horoscopul iubirii si sexului pentru 2018

todaynoiembrie 28, 2017

Background
share close
AD
AD

Diferența dintre sex și dragoste este că dragostea provoacă tensiune și sexul o ameliorează. Ideea este că cele două lucruri sunt atât de complexe încât una fără cealaltă nu are sens.

Acesta este motivul pentru care vă aducem aici o listă exhaustivă a ceea ce se pot aștepta toate zodiile pe linia de dragoste și sex în anul 2018. Este posibil să fii iubitor și să dorești să o duci la nivelul următor, prin intrarea într-o relație intimă sau prin căsătorie, dar s-ar putea să vă confundați de felul în care să o faceți și dacă timpul este corect.

De exemplu, pentru nativul Gemeni, perioada cuprinsă între sfârșitul lunii februarie și jumătatea lunii iunie va fi favorabilă pentru a vă bucura de relații intime cu iubitul tău. Și pentru Leu, anul va fi favorabil dezvoltării relațiilor fizice intime.

La ce să se aștepte zodiile pe plan amoros în 2018

Unele semne, cum ar fi Săgetătorul, pe de altă parte, poate să nu găsească partenerul pe termen lung potrivit, dar dacă sunteţi în căutarea unei aventuri este posibil să reuşiţi în 2018.

BERBEC – Horoscopul dragostei în 2018
Când începe anul, Venus, planeta legată de dragoste şi relaţii intime, va fi într-o stare înflăcărată.

Cei care sunt deja într-o relaţie de dragoste şi sunt dornici să meargă la nivelul următor (să se căsătorească) trebuie să aştepte ca Venus să iasă din această stare.
Venus va ieşi din starea de „ardere” în jurul lunii februarie. Ulterior, Venus va fi prezentat în semnul său de înălţare. Aceasta începe vremurile bune pentru ca dragostea să lege nodul şi să devină relaţia despre care să se spună că sunt “facuţi unul pentru celălalt”.
Este posibil să apară unele îndoieli între iubiţi. Dacă lucrurile se întind prea mult, acest lucru poate duce la o despărţire. Având în vedere aceste influenţe planetare, cei care sunt îndrăgostiţi nu ar trebui să lase problemele nerezolvate. Legătura puternică şi sentimentul de apartenenţă vor funcţiona bine în curăţarea norului de rătăcire şi întinerire a relaţiei.

TAUR- Horoscopul dragostei în 2018
Prezenţa lui Marte va juca un rol important în problemele relaţiilor de dragoste. Vi se va cere să vă ridicaţi nivelul de compatibilitate pentru a vă menţine un nivel standard de armonie.

Planeta indică necesitatea înţelegerii partenerului. Această creştere a compatibilităţii va fi bună pentru consolidarea încrederii în partenerul tău. Poziţia lui Jupiter în a şaptea casă nu arată fericirea în viaţa cuplurilor căsătorite. Va trebui să aveţi grijă de sensibilităţile partenerului.
Pe de altă parte, în general, anul este bun pentru îndrăgostiţi, dar care nu sunt căsătoriţi până acum. Vor avea un timp plăcut împreună. Cu toate acestea, anul nu este foarte favorabil pentru cei care doresc să să căsătorească.

GEMENI- Horoscopul dragostei în 2018
Jupiter este conducătorul casei a şaptea. Această casă se referă la chestiuni legate de relaţiile care au devenit confirmate (cum ar fi căsătoria sau parteneriatele de afaceri). Jupiter este plasat în semnul mistic. Cea de-a şasea casă se ocupă de adversitate şi de dezacordul puternic. Acest lucru înseamnă că cei căsătoriţi trebuie să fie foarte atenţi cu privire la relaţiile lor.

Pot apărea situaţii adverse care pot testa angajamentul în relaţie. Pe de altă parte, casa a cincea este legată de dragoste şi relaţii intime. Venus este conducătorul casei a cincea. Trecerea de la Venus poate avea un impact imens asupra relaţiilor de dragoste ale localnicilor.
Poziţia lui Venus nu este un semn bun pentru viaţa de dragoste a localnicilor, în special pentru cei care sunt interesaţi să dezvolte o relaţie. Perioada până în 20 februarie nu este foarte favorabilă dezvoltării relaţiilor de dragoste. Cu toate acestea, perioada cuprinsă între 21 februarie şi jumătatea lunii iunie sprijină romanticii să se bucure de relaţii de dragoste.

RAC- Horoscopul dragostei în 2018
Saturn va domina casa a şaptea (casa care se refera la relatia cu sotia / partenerul tau).
Această poziţie a lui Saturn nu implică, în general, un an foarte bun pentru cuplurile căsătorite.

Este posibil ca aceştia să nu aibă timp plăcut cu partenerul lor. Este posibil să apară diferenţe, ceea ce duce la disconfort şi dezavantaj. Cuplurile sunt obligate să aibă timp de calitate cu partenerul lor de viaţă pentru a menţine căldura şi armonie în relaţie.

Faptul că Saturn este în Capricorn și rămâne acolo pentru tot anul, care se află în opoziție directă cu semnul tău Rac, nu înseamnă o situație plăcută în viața personală. Saturn poate să nu lase lucrurile să meargă doar spre rău. În același timp, aceasta nu înseamnă doar nefericire pentru tine tot timpul.

LEU- Horoscopul dragostei în 2018
Saturn rămâne staționat în propriul semn Capricorn, în casa a șasea. Aceste poziții planetare pot declanșa nemulțumiri în viața de dragoste. Puteți simți uneori să strigați cu voce tare pentru a afirma cum vă place și nu vă place.

V-ați sfătuit să nu vă supuneți acestui tip de înclinații. Dacă intenționați să vă ridicați vocea, aceasta ar putea afecta sentimentele partenerului de viață. S-ar putea chiar să îți înrăutățești relația cu ei. Înțelegeți, toleranța este cheia păcii și a fericirii în viața iubirii.

Mișcările planetare de la mijlocul lunii mai pot ridica situații provocatoare în chestiuni legate de dragoste și viața personală. Ați putea obține o declarație deschisă în timp ce vă exprimați opiniile. Ar trebui să aveți o abordare pragmatică pentru a rezolva situații dificile legate de viața de dragoste.

FECIOARĂ- Horoscopul dragostei în 2018
Există vești bune pentru tine de la stele. Forța binevoitoare a lui Jupiter este să privească cea de-a unsprezecea casă pentru cea mai mare parte a anului. Această planetă binevoitoare va funcționa bine în păstrarea căldurii și a armoniei în viața iubirii voastre.

Dar, într-o notă diferită, influența lui Saturn asupra casei a unsprezecea poate prezenta unele obstacole în calea voastră. Saturn nu este foarte susținător în menținerea păcii și a armoniei în relația cu partenerul.

În cazul în care îndoielile dezvoltate ca urmare a poziției lui Jupiter nu sunt tratate cu tact, acestea vă pot afecta relația. Amintiți-vă că Saturn poate distruge. Deci, trebuie să fii atent la acest aspect.

Marte are, de asemenea, rolul de a influența relația de dragoste. Marte va intra în starea de exaltare la mijlocul lunii martie când intră în semnul Capricorn. Și Saturn este așezat în semnul Capricornului, în a cincea casă. Lupta dintre acești doi giganți poate deveni minunată. Ca o consecință a acestei bătălii, ați putea fi foarte bine pregătiți și ați putea deveni în fruntea abordării.

BALANȚĂ- Horoscopul dragostei în 2018
Doi factori astrologici nu sunt încurajatori în această privință. Unul este prezența Ketu ( este un nod karmic purtător de energii spirituale și este considerat în astrologia vedica un element periculos) puternic și malefic în casa a cincea, casa care este legată de dragoste și de relația intimă. Deci, această poziție planetară nu este foarte favorabilă pentru trecerea fără probleme a vieții.

Al doilea factor: La începutul anului, Venus, planeta legată de dragoste și relație intimă, se află într-o stare de ardere. Cu toate acestea, această stare a lui Venus nu este aversă pentru că se bucură de plăcerile de intimitate fizică cu persoane de sex opus.

Venus va ieși din starea de ardere după 21 februarie. Perioada care începe de la începutul lunii aprilie până la jumătatea lunii iunie pare a fi foarte favorabilă pentru cei singuri. Este un moment bun pentru aceștia să intre într-o relație de dragoste cu un membru al sexului opus.

SCORPION- Horoscopul dragostei în 2018
Situația în dragoste contează în cursul acestui an și pare a fi un sac mixt. Există două mișcări planetare semnificative, dintre care una susține intimitatea dragostei și cealaltă care nu este foarte încurajatoare față de fluxul neted al iubirii.

Jupiter domnește casa a cincea, casa care este legată de dragoste și de relația intimă.

Această poziție a lui Jupiter este văzută ca o bună poziție de susținere a celor singuri, pentru a dezvolta o relație de dragoste. Relațiile pe care le dezvolți în acest timp bun vor dura mult timp. Dar aceasta este partea pozitivă.

Pe de altă parte, planeta iubirii Venus va fi într-o stare de ardere. Acest lucru nu este încurajator pentru fluxul de dragoste. Cu toate acestea, acest moment nu este rău pentru cei singuri.

SĂGETĂTOR- Horoscopul dragostei în 2018
Marte deține portofoliul casei a cincea pentru semnul tău. Această casă este legată de iubire și de relația intimă. La începutul anului, Marte este poziționat în celălalt semn, Scorpionul, împreună cu Jupiter în casa a 12-a.

Toate aceste poziții planetare nu susțin netivii singuri pentru a-și dezvolta relația de dragoste. Însă, cei singuri se pot bucura de intimitatea fizica. Venus va deveni vizibil la orizont de la 21 februarie. Apoi, cei singuri, care sunt în căutarea dragostei, pot merge mai departe și se pot căsători.

În plus, timpul favorabil pentru iubire și sex începe încă din a doua săptămână a lunii august. Acest lucru se întâmplă pentru că Venus își schimbă propriul semn Balanță.

CAPRICORN- Horoscopul dragostei în 2018
Saturn va ieși din starea de ardere în a doua săptămână a lunii ianuarie, în timp ce Venus va ieși din această stare pe 21 februarie. În timp ce poziția lui Saturn și Venus nu conduce la viață iubitoare, marele forță coerentă Jupiter poate schimba situația pentru tine.

Jupiter va influența casa a șaptea, iar influența sa va funcționa bine în păstrarea sub control a problemelor.

Efectul combinat al lui Venus și al lui Jupiter ajută la armonia relației cu soțul / soția.

VĂRSĂTOR- Horoscopul dragostei în 2018
Nu este un moment bun pentru cei care sunt dornici de a forma o relație de dragoste. Acest lucru se datorează faptului că Venus, planeta iubirii, se află într-o stare de ardere. În plus, cei care sunt deja în relație de dragoste pot experimenta o scădere a intensității sentimentelor.

Va trebui să luați măsuri pentru a preveni rezistența legăturii. Astfel, va trebui să fii foarte precaut în timp ce interacționezi cu soțul / soția. Ar trebui să păstrați comunicarea directă cu partenerul dvs. De asemenea, trebuie să petreceți timp de calitate cu ea sau cu el, deoarece acest lucru poate ajuta la susținerea armoniei în relație.

Cheltuielile de petrecere a timpului de lucru cu soțul / soția dvs. vor fi foarte utile, deoarece acesta este cel mai bun cadou pe care îl puteți oferi partenerului.

PEȘTI- Horoscopul dragostei în 2018
În general, pozițiile planetare creează o pungă mixtă pentru momente fericite și dificile din viața ta. Mercur domnește a șaptea casă (casa care semnifică relații permanente). Nu există nicio influență benefică sau o influență malefică asupra casei a șaptea. Marte poate pune fisuri în relații.

Astfel, cuplurile căsătorite vor avea un timp greu să-și păstreze partenerul într-o stare bună.

Marte se va întoarce retrograd în jurul zilei de 27 iunie și va continua să vadă a șaptea casă. Va trebui să fii răbdător în gestionarea acestei situații. Această influență negativă este temporară și, prin urmare, nu ar trebui să fii influențat din cauza acestor evoluții. Veți avea un timp plăcut cu partenerul dvs. începând cu luna septembrie.

sursa teotrandafir.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com