Horoscopul lunar martie 2017 pentru Taur: dragoste, carieră, bani, sănătate

Spiritualitatea va fi un aspect proeminent în viața ta în luna martie. Vei observa lucruri pe care, de obicei, le treci cu vederea, inclusiv percepții și intuiții pe care le vei avea și care te vor ajuta să iei decizii importante. Este posibil să te atragă o activitate spirituală nouă și persoanele care-ți pot oferi îndrumare. În aceeași ordine de idei, vei fi interesată de acte caritabile, de îndrumarea cuiva. Chiar dacă nu vei începe imediat o asemnea activitate, acum îi vei pune bazele.

a

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Taur: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

Dacă ești singură, este posibil ca dragostea să te aștepte undeva, într-un mediu de activitate spirituală sau caritabilă. Poate să fie o persoană pe care o cunoști deja dar cu care, până acum, nu te-ai întâlnit pe nicio lungime de undă.

Viața în cuplu va fi foarte plăcută, mai ales spre sfârșitul lunii. Conform dispoziției și energiei tale, s-ar putea să plănuiești o sarcină.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Taur: CARIERĂ

Concentrarea ta prioritară pe carieră n-o să-ți aducă neapărat progrese imediate. Va fi o lună ceva mai potolită decât precedentele. Dar tocmai această conjunctură te va ajuta să acumulezi abilități profesionale noi, să-ți lărgești puțin aria de competență și, mai ales, să-ți creezi niște conexiuni foarte utile în viitor.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Taur: BANI

Luna aceasta, mai ales după data de 20, Marte nu are un aspect favorabil pentru tine. Asta poate să afecteze ritmul în care îți vin banii.

Ar trebui să iei deciziile majore privind achizițiile și economiile în primele trei săptămâni ale lunii. Asta nu va fi greu, pentru că vei avea timp să planifici până când vor apărea plățile întârziate.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Taur: SĂNĂTATE

Sănătatea Taurului va se va îmbunătăți substanțial în martie. Toate sâcâielile și stările trecătoare de disconfort vor dispărea ca prin minune.

Repere în Zodia Taurului

 • Planeta guvernatoare: Venus
 • Elementul esențial: pamântul
 • Piatra prețioasă reprezentativă: smaraldul
 • Metalul reprezentativ: cuprul
 • Culoarea caracteristică: galben
 • Ziua cea mai favorabilă: vineri
 • Numerele norocoase: 4, 6

Personalitate

Bărbatul născut în Zodia Taurului este un om pe care te poți baza, atât ca prieten cât și ca soț, pentru că este:

 • calculat;
 • stabil;
 • cald și loial;
 • manierat.

Trebuie să fii prudentă în legătură cu anumite caracteristici ale partenerului nativ în Zodia Taurului:

 • reacțiile lente, dar intense;
 • posesivitate și gelozie;
 • disprețul pentru profitorii materiali;
 • perseverența îndelungată în anumite convingeri.

Femeia născută în Zodia Taurului are, la rândul său, aceste caracteristici, în egală măsură cu bărbatul. În mod specific:

 • are un farmec feminin nesofisticat;
 • își oferă ocazional puțin lux în privința vestimentației, a cosmeticelor și a bijuteriilor.

Profilul profesional al nativului Taur

 • sensibilitate artistică și simț estetic;
 • un simț foarte dezvoltat al finanțelor;
 • responsabilitate;
 • atenție la detaliu;
 • perseverență.

Cariera lui de succes poate fi, pe de o parte, în domeniul bancar sau în asigurări; pe de altă parte, poate reuși în profesiile artistice; dar cea mai reușită carieră poate rezulta din combinația celor două, adică în manageriatul artistic. Succesul va fi cu atât mai mare cu cât va lucra independent, ca liber profesionist sau întreprinzător; în orice caz, i se potrivește mai bine poziția de lider decât cea de subordonat.

Femeia născută în Zodia Taurului profită în carieră de atracția pe care o exercită, în sensul captării oprtunităților. Însă în ascensiunea ei se bazează pe calitățile sale reale.

Dragostea și căsnicia

Bărbatul din Zodia Taurului beneficiază de multă senzualitate și de o sexualitate viguroasă. Aventuros la tinerețe, devine pretențios și foarte atent atunci când e să-și aleagă partenera de viață. Iar odată luată marea decizie, este un familist convins și rareori divorțează. Este gelos și posesiv, deci trebuie scutit de amintirile despre relațiile trecute.  Este foarte protector cu copiii, dar și autotitar, în măsura în care se impune.

Femeia născută în Zodia Taurului este, de asemenea, senzuală și foarte activă sexual. Inevitabilele ciondăneli casnice le rezolvă adesea în pat. Se descurcă excepțional în gospodărie cu capacitatea de planificare și cu puterea de muncă pe care le posedă. Este o mamă energică, protectoare și corectă.

Sănătatea

În general, Taurul este robust și rezistent. Zonele lui sensibile sunt gâtul și ceafa, riscând afecțiuni ca laringita sau spondiloza cervicală. Înclinația spre sedentarism și excese alimentare îl predispun la îngrășare și la boli circulatorii. Sunt frecvente bolile endocrine, mai ales în cazul femeilor. Taurul este hotărât să nu cedeze bolii, ceea ce îl face să neglijeze consultațiile medicale și controalele periodice.

Zodia Taurului este o zodie a forței și a onestității. Dacă îi respecți regulile, vei avea numai de câștigat.

sursa : http://www.avantaje.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com