Horoscopul lunii mai 2017 pentru Balanță: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate - RADIO FX NET

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Balanță: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Vrând-nevrând, va trebui să te bazezi pe abilitățile sociale și pe capacitatea de a lucra în echipă ca s-o scoți la capăt. Independența și inițiativele solitare nu te vor duce prea departe luna aceasta.

Și peste toate acestea, te atrag cunoștințele noi de spiritualitate și dezlegarea tainelor lumii și vieții.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Balanță: CARIERĂ

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Balanță pune în evidență aspectul favorabil pe care îl au planetele în Casa Carieirei tale luna aceasta. Șefilor tăi le va plăcea cum te miști prin noianul de treburi și se va gândi serios să te recompenseze cumva. Dacă ai o afacere, vei avea succes în urma celor mai recente eforturi de dezvoltare.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Balanță: BANI

Situația ta financiară va căpăta aspecte diferite în diferitele perioade ale lunii. Aspectele planetare nu sunt pozitive, iar după data de 20 te vei afla în oarecare dificultate.

Nu poți grăbi mersul lucrurilor și banii nu vor veni înainte de scadență, dar situația partenerului tău va fi destul de bună încât să nu suferiți. În lipsa unui partener, familia va fi cea care te va susține până când vei fi din nou într-o situație lejeră.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea va fi imprevizibilă în a treia săptămână a lunii mai. Vor fi urcușuri și coborâșuri neașteptate în relația existentă. În căsnicie, atmosfera va fi volatilă. Trebuie să eviți orice gest sau acțiune care poate stârni gelozia partenerului. Nu este momentul nici să rămâi însărcinată.

Dacă ești singură, dragostea poate să apară chiar lângă tine, în mediul profesional sau în mediile spirituale pe care le frecventezi, unde îți vei descoperi compatibilitatea cu un potențial partener. În această perioadă, dragostea are pentru tine mai mult dimensiuni sociale decât romantice.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Balanță: SĂNĂTATE

În privința sănătății, oricare ar fi neajunsurile în prima parte a lunii, horoscopul tău indică o revenire completă după data de 12 mai. Și situația se poate îmbunătăți chiar mai mult de atât, prin curățarea organismului de toxine și printr-o rutină sănătoasă. Vei avea un libidou crescut peste media ta normală – trebuie să-ți controlezi pornirile ca să nu regreți mai târziu.

Dacă ai așa ceva în fișa medicală, supraveghează-ți atent simptomele de hipertiroidie sau diabet.

Sănătatea partenerului tău poate să dea motive de îngrijorare. Fii insistentă, trimite-l la doctor! De asemenea, trebuie să te îngrijești luna aceasta de sănătatea ta emoțională.

sursa:avantaje.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com