Horoscopul lunii mai 2017 - RADIO FX NET

Horoscopul lunii mai 2017

TAUR 21.04-21.05

Toate eforturile pe care le-ai depus la job în ultimele trei luni vor fi în sfârșit remarcate și, în această lună, te vei bucura de recunoașterea profesională pe care o meriți. Acum va trebui să lupți însă pentru resuscitarea relației tale, fiindcă între tine și iubitul tău s-au instalat rutina, lipsa de comunicare și o platitudine greu de suportat.

GEMENI 22.05-21.06

Cu Jupiter în Casa dragostei și a erotismului, se anunță momente extrem de pasionale pentru tine. Din păcate însă, energia de care dai dovadă se poate foarte repede transforma în sămânță de scandal și vei ajunge să te cerți cu iubitul tău.

RAC 22.06-22.07

Din cauza responsabilităților profesionale, care îți consumă tot timpul, viața ta de cuplu va avea de suferit luna aceasta. Reproșurile partenerului vor fi greu de suportat, dar ar trebui să fii conciliantă, pentru că nu e dispus să mai lase de la el…

LEU 23.07-22.08

Planeta ta guvernatoare, Soarele, se află în Casa carierei în această perioadă, așadar ar trebui să profiți de toate oportunitățile, deoarece ai șansa să îți împlinești aspirațiile profesionale. Încearcă totuși să nu neglijezi latura amoroasă.

FECIOARĂ 23.08-22.09

Tendința de a despica firul în patru și de a-ți supune iubitul la adevărate interogatorii e mai mare ca niciodată. E momentul să-ți consumi energia altfel – paradoxal, curiozitatea te va face mai creativă și-ți va aduce satisfacții la job.

BALANȚĂ 23.09-22.10

În ceea ce privește dragostea, mai ai niște probe de trecut și ar fi bine să nu tratezi situația cu lejeritate, e în joc relația ta. În plus, iubitul tău e decis să nu-ți mai acorde circumstanțe atenuante dacă vei continua să flirtezi cu alții.

SCORPION 23.10-21.11

Profită de revirimentul din această lună al vieții profesionale, fiindcă, în ceea ce privește latura amoroasă, lucrurile nu stau prea bine. Nu lua decizii pripite și, mai ales, nu da frâu liber tendinței de a te certa cu iubitul tău din orice nimic!

SĂGETĂTOR 22.11-21.12

Viața ta sentimentală e foarte intensă în această lună, iar pasiunea va fi la cote maxime pe tot parcursul ei, așadar ar fi bine să profiți de imboldul astrelor. E posibil ca magnetismul tău amoros să acționeze și în afara cuplului…

CAPRICORN 22.12-19.01

Senzualitatea și gustul pentru aventură îți amprentează viața în această lună și te împing într-o zonă destul de delicată, marcată de minciuni, trădări și infidelități. Relația ta de cuplu va ieși extrem de șifonată, dacă va mai ieși…

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

În această lună, respiri sexualitate prin toți porii, iar asta datorită lui Marte, care-ți injectează adrenalină în vene. Cheful de aventură nu-ți va trece prea curând și nici entuziasmul, în schimb iubitul tău va începe să dea semne de gelozie…

PEȘTI 19.02-20.03

Banii și afacerile ocupă primul loc pe lista preocupărilor tale, luna mai fiind marcată mai mult de pragmatism și mai puțin de romantism. Cumva însă va trebui să împaci ambele laturi, iubitul tău cam începe să-și piardă răbdarea!

BERBEC 21.03-20.04

Se anunță o lună plină de evenimente pentru tine și, oricât vei încerca să eviți sau să amâni luarea unor decizii, îți va fi imposibil. Va trebui să accepți realitatea și să te confrunți cu ea – e momentul să faci ordine în viața ta de cuplu cât mai repede!

sursa:viva.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com