Horoscopul pe 3 săptămâni pentru toate zodiile

BERBEC * Horoscopul pe 3 săptămâni

a

Deși ești o fire curajoasă și nu stai pe gânduri când trebuie să iei taurul de coarne și să faci ceva major, de data aceasta ai mari rezerve și chiar temeri dacă ceea ce vrei să faci e bine. Ți se cere să spui stop, să închizi o etapă, să spui adio unei stări de lucruri, și cel mai greu asta e: să spui gata!

Vei reuși s-o faci, pentru că ajungi singur la concluzia că e mult mai bine să oprești un drum decât să-l urmezi fără ca acesta să ducă undeva. Te vei elibera de un stres, de starea de derută și de teamă, și după ce totul va fi încheiat, te vei putea gândi și la altceva, cu mintea limpede și locul curățat. Deci nu te teme să închei acel capitol care nu mai are nimic de oferit în viața ta.

TAUR * Horoscopul pe 3 săptămâni
Ai lăsat, o vreme, lucrurile să se miște în voia sorții, fără să le dai tu un anumit sens, și acum îți dai seama că nu mai poți continua așa, ca o pană dusă de vânt, ca o barcă dusă de valuri, indiferent de direcție. E vremea să iei taurul – din tine! – de coarne și să faci ceva! Să faci planuri, să vorbești despre viitor în tonuri cât se poate de clare. Nu mai ajunge doar să spui: lasă, vom vedea… nici să accepți că există forțe mai presus de tine, pentru că, de data aceasta, stă chiar în puterea da să controlezi cursul evenimentelor.

Poți mobiliza toată familia sau toată echipa ta de lucru pentru a lupta laolaltă pentru acest vis, deocamdată îndepărtat, dar când vezi că și alții cred în visele tale și se arată dispuși să te susțină necondiționat, parcă devii din ce în ce mai sigur de reușită. Preia conducerea corabiei, n-o mai lăsa în derivă!

GEMENI * Horoscopul pe 3 săptămâni

Viața e făcută din suișuri și din coborâșuri, dar uneori nu poți aprecia lucrurile bune dacă nu dai piept și de cele mai puțin plăcute. Fii sigur că hopul cu care ai acum de a face e în beneficiul tău, la urma urmei, nu-l privi nici ca pe un ghinion, nici ca pe intervenția răutăcioasă a vreunui dușman, pentru că nu se află nimic necurat în spatele acestei situații.

E doar o altă probă de încercare pentru tine, pe care viața ți-o mai oferă din când în când anume pentru a arăta că știi ce să faci, că deții toate mijloacele necesare pentru a trece peste cu capul sus. Nu te lăsa învins de depresie, de pesimism, ne abandon, de cine știe ce emoții negative care nu-și au rostul, pentru că nu e nici prima, nici ultima piedică de acest gen din viața ta. Înveți din ele, deci și acum e o lecție de învățat și de pus acolo, la bagajul de experiențe.

RAC * Horoscopul pe 3 săptămâni
Ca să poți beneficia de o șansă excelentă care ți se oferă acum, ai impresia ciudată că ai mai mult de plătit decât de câștigat. Simți că trebuie să-ți calci pe orgoliu, pe mândrie, să sacrifici ceva, să renunți la altceva pentru câștigul care ți se promite, de aceea nu știi ce să faci. Te tot întrebi dacă merită să plătești prețul care ți se cere. Probabil că da, dar înainte de a da un răspuns ferm, gândește-te bine, pune serios în balanță argumentele pro și contra să vezi ce ai de dat și ce ai de primit în urma acestui schimb.

Dacă ai măcar un punct în plus pe lista de plusuri și minusuri, înseamnă că merită să spui da fără să stai pe gânduri, dar nu te arunca încă la concluzii până nu ești sigur că ai privit situația din măcar două unghiuri diferite. Poate există chiar și o cale de mijloc.

LEU * Horoscopul pe 3 săptămâni

Te arunci în gol într-o aventură care da, poate îți promite multe și te atrage ca un magnet, dar nu ți-ai luat totuși măsuri de precauție! Situația de față seamănă un pic a sport extrem, o escaladă pe clădiri fără corzi, dar oare e bine așa? Cineva îți spune că riști enorm, că nu ai analizat situația din toate direcțiile, că e o nebunie ce faci!

Curajul tău frizează inconștiența, dar așa ești tu, imprudent când îți place ceva atât de mult! Simți că e o șansă care nu poate aștepta și, dacă nu îi dai curs chiar acum, când e în fața ta, nu se știe dacă va mai veni vreodată. Poate nu ești genul care stă să gândească o lună până dă un răspuns, nici genul care spune nu înainte de a încerca, de aceea preferi să faci ceva, orice, și abia după aceea să analizezi situația. Riști, dar altfel cum să câștigi?

FECIOARA * Horoscopul pe 3 săptămâni

Nu poți fi de acord cu toată lumea, oricât de tolerant sau de amabil ai fi, ci mai trebuie să spui și nu, când trebuie. Unii îți cer să te comporți într-un anumit fel sau așteaptă de la tine să gândești ca ei, să acționezi ca ei, or nu poți fi pe aceeași lungime de undă, ci te mai și împotrivești la propunerile lor.

Poate că ei au coalizat și vâslesc aparent în aceeași direcție și cu aceleași scopuri și numai tu ești Gică Contra, dar e mai bine să rămâi ferm pe poziția ta, chiar și singur împotriva tuturor, dacă simți că ceva nu e în regulă la opinia generală. Într-o zi, din opoziție se poate naște soluția, deci dacă tu simți nevoia să spui nu, ține-o pe a ta!

BALANȚA * Horoscopul pe 3 săptămâni

Nu poți deține controlul unei situații fără să-i cunoști toate dedesubturile, de aceea, înainte de a te implica într-o acțiune nouă, analizeaz-o pe îndelete. Pune în balanță – și nimeni nu te întrece la asta! – toate argumentele pe care le ai la dispoziție, caută dovezi, cifre, documente, acte, tot ce poate argumenta deciziile tale și nu lăsa nimic la voia întâmplării. Cu cât ai mai multe instrumente legale la îndemână, cu cât cunoști mai bine și mai corect situația, cu atât șansele de reușită sunt mai mari, de aceea e bine să nu tolerezi nicio abatere de la regulă.

Numai legea poate ghida problema acolo unde trebuie, deci bazează-te pe ea. Dacă tu nu o cunoști, apelează la cei care au experiență în acțiuni de natură legală (avocați, contabili, experți, consultanți), pentru că doar știind – și respectând – adevărul vei rezolva orice situație cu mai multe căi de interpretare.

SCORPION * Horoscopul pe 3 săptămâni

Vrei o schimbare, tot visezi la ea de ceva vreme, dar ți-e puțin teamă să nu cumva să alegi o cale care nu duce acolo unde doreai, să nu cumva să alergi după o himeră! Te-ai schimbat enorm în ultimele luni, de când Jupiter te-a pus atât de mult la încercare, dar uneori ai impresia că ai mers pe căi lăturalnice, că nu ai ales cele mai bune soluții sau poate cineva, cu interese nu tocmai corecte, ți-a alimentat niște vise care nu prea au avut efectele scontate.

Nu e târziu nici acum, în ultimul ceas, să schimbi macazul, dar primul lucru pe care trebuie să-l faci e să descoperi minciuna, care e visul imposibil care te-a atras ca un magnet. Deschide bine ochii, privește realitatea în față și dă afară iluzia din viața ta, indiferent de planul în care și-a făcut era simțită prezența. Mai ai vreme să redresezi direcția!

SĂGETĂTOR * Horoscopul pe 3 săptămâni

Cum să analizezi problema cu care te confrunți acum: cu mintea sau cu sufletul? Nu toate lucrurile necesită o analiză la rece, ca și cum ai fi doar un computer care se bazează pe reguli stricte, deci nu te baza doar pe cifre, pe fapte, pe sume, pe rezultate. În situația de față se aude și o voce mai puțin sonoră decât cea care vine de la creierul tău și aceasta e intuiția. Îți spune că dacă torni un dram de iubire în ceea ce te preocupă acum, o picătură de emoție, de trăire, de simțire, vei înțelege mult mai bine situația.

Evită simplele analize de caz ca după manual, bifând punct cu punct dacă te încadrezi în anumite standarde, ci privește lucrurile și prin prisma inimii tale. E ceva ce-ți face plăcere sau provoacă teamă? Emoția poate pune, în final, punctul pe i!

VĂRSĂTOR * Horoscopul pe 3 săptămâni

Primești exact sfaturile de care aveai nevoie și care te duc mult mai repede la ținta visată cândva. Dacă ai merge pe drumul tău, fără a cere ajutor și fără a asculta de nimeni, da, ai ajunge tot acolo, dar poate nu la fel de repede ca acum. Ai mare noroc să ai în preajmă persoane înțelepte, inteligente, cu experiență, care îți pot împărtăși din ideile sau cunoștințele lor.

Privește la ei ca la niște modele demne de urmat, pentru că, dacă ei au atins deja succesul pe anumite planuri, poți urma rețeta lor de succes ca să ajungi și tu acolo, călcând întocmai pe urmele lor. Vin spre tine atât de multe soluții, idei, îndrumări, instrucțiuni, zi-le cum vrei, acele informații care te pot ajuta, deci fii pe fază! Deschide ochii și urechile și primește ceea ce vine spre tine, valuri – valuri!

PEȘTI * Horoscopul pe 3 săptămâni

Primești exact sfaturile de care aveai nevoie și care te duc mult mai repede la ținta visată cândva. Dacă ai merge pe drumul tău, fără a cere ajutor și fără a asculta de nimeni, da, ai ajunge tot acolo, dar poate nu la fel de repede ca acum. Ai mare noroc să ai în preajmă persoane înțelepte, inteligente, cu experiență, care îți pot împărtăși din ideile sau cunoștințele lor.

Privește la ei ca la niște modele demne de urmat, pentru că, dacă ei au atins deja succesul pe anumite planuri, poți urma rețeta lor de succes ca să ajungi și tu acolo, călcând întocmai pe urmele lor. Vin spre tine atât de multe soluții, idei, îndrumări, instrucțiuni, zi-le cum vrei, acele informații care te pot ajuta, deci fii pe fază! Deschide ochii și urechile și primește ceea ce vine spre tine, valuri – valuri!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com