HOROSCOP

Horoscopul pentru luna decembrie 2017

todayNovember 28, 2017

Background
share close

Află ce îți rezervă astrele în luna ce urmează! Vezi dacă ești una dintre zodiile care se confruntă cu schimbări majore în luna decembrie!

BERBEC:

În luna ce urmează, Uranus îi va aduce multă inventivitate, inovație și mult mai multă genialitate nativilor născuți sub acest semn zodiacal. Vor dori să facă cât mai multe lucruri și imaginația și inteligența îi va ajuta să realizeze tot ce și-au propus.

TAUR:

În luna decembrie, acești nativi vor avea șanse mari de promovare la locul de muncă, iar dacă nu au un job încă, vor avea în luna ce urmează. Li se vor oferi o mulțime de colaborări interesante și se vor bucura de compania unor oameni minunați.

GEMENI:

Pentru gemeni, luna cadourilor va fi o lună benefică din punct de vedere sentimental. Vor fi mai îndrăgostiți ca niciodată și se vor bucura de povestea de iubire pe care o trăiesc. Sunt șanse mari ca gemenii singuri să se bucure de aceeași dragoste.

RAC:

Pentru acești nativi, luna decembrie va fi o lună plină de vești de departe și de voie bună. Deși nu se va întâmpla nimic special pentru ei, vor fi mai fericiți ca niciodată pentru că se vor afla alături de familia lor.

LEU:

Nativii născuți sub semnul zodiacal al leului vor avea o lună plină de activități de dezvoltare personală. Dacă până acum s-au concentrat asupra persoanelor dragi lor, acum se vor focusa asupra lor, ceea ce este foarte bine.

FECIOARĂ:

Pentru acești activi, planeta Marte va avea o influență mare în luna decembrie. Marte le va transmite toată ambiția și perseverența de care aveau nevoie de altfel. Acești nativi sunt puși pe fapte mari!

BALANȚĂ:

Acești nativi sunt de departe cei mai norocoși nativi din zodiac în luna decembrie. Vor avea parte de tot ce este mai bun pe lume și nu vor duce lipsă de absolut nimic în această lună.

SCORPION:

Scorpionii vor avea câteva belele pentru că vor fi neglijenți și s-ar putea ca soția sau iubita să afle de relațiile lor extraconjugale. Acest lucru îi va afecta pe acești nativi pentru că nu voiau să se afle, dar mai mult le va afecta pe partenerele lor.

SĂGETĂTOR:

Nativii născuți în săgetător vor avea parte de multă pasiune în această iarnă și este posibil ca o legătură mai veghe care s-a rupt, să se fortifice din nou. Totuși, ar trebui să aibă grijă de sănătatea lor pentru că este șubredă.

CAPRICORN:

Luna decembrie este luna în care capricornii or să învețe că nu sunt atotștiutori și că mai au multe de învățat. Deși sunt extrem de muncitori, acești nativi tind să aibă o atitudine superioară celorlalți, însă în această lună își vor revizui acest comportament.

VĂRSĂTOR:

Pentru acești nativ este o lună excelentă de concretizare a relației de cuplu. Se simt iubiți și iubesc la rândul lor și de aceea, va fi momentul să stabilească cel mai important eveniment din viața lor: nunta.

PEȘTI:

Nativii născuți în zodia pești nu se vor simți prea bine din punct de vedere psihic în luna decembrie pentru că se vor simți singuri. Deși vor fi înconjurați de multe persoane apropiate lor, consideră că nimeni nu le este prieten, ci doar cunoștințe.

3 retete de post pe care trebuie sa le incerci: doua feluri principale si un desert de post

Perioada postului este una in care gospodinele sunt puse putin in dificultate intrucat trebuie sa gateasca numai preparate fara carne, oua si produse lactate. Va sarim in ajutor cu 3 retete de post, gustoase si satioase, care vor fi pe placul tuturor membrilor familiei.

Oferirea nutrientilor necesari organismului este esentiala si in timpul postului asa ca trebuie sa adoptam, in aceasta perioada, o dieta cat mai diversificata.

Mancarica satioasa de linte
Timp:

Ingrediente pentru 6 portii:

2 cepe frantuzesti
1 conserva de pasta de tomate
1 ardei iute
4 felii de ghimbir
2 catei de usturoi
2 lingurite de chimion
2 lingurite de coriandru boabe
2 cani de supa de legume
1 ½ cana de linte
1 cana de lapte de cocos
3 cani de buchetele de conopida
1 cana de mazare
orez basmati gatit
1/3 cana de fistic pisat
sare si piper dupa gust
1 lingura de zeama de limeta
Intr-un blender, marunteste ceapa, apoi adauga sosul de tomate, ardeiul iute, ghimbirul, usturoiul, chimionul, coriandrul si ½ lingurita de sare si ½ lingurita de piper. Dupa ce se transforma acest amestec intr-o pasta, pune-o la fiert intr-o cratita, la fic mic.

Adauga in cratita si supa de legume, lintea spalata, laptele de cocos, 1 cana de apa si amesteca bine. Asaza conopida deasupra si pune un capac cratitei. Fierbe acest amestec pana cand lintea este foarte moale.

Adauga apoi mazarea, zeama de limeta si sare dupa gust si mai fierbe pana cand mazarea este moale.

Serveste preparatul asezonat cu fisticul pisat si alaturi de orezul basmati fiert pe post de garnitura.

Cartofi dulci copti, in stil mediteranean
Timp: 30 minute

Ingrediente pentru 4 portii:

4 cartofi dulci
400 g de naut din conserva, spalat si scurs
½ lingura de ulei de masline
½ lingurita de boabe de coriandru, chimen, boia de ardei dulce
Pentru sos:

¼ cana de hummus
zeama de la ½ lamaie
3 catei de usturoi maruntiti
apa
sare dupa gust
Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius si acopera o tava cu hartie de copt.

Curata cartofii de coaja si taie-i in doua pe lungime.

Amesteca nautul cu uleiul de masline si condimentele si asaza amestecul pe hartia de copt din tava.

Maseaza cartofii dulci cu putin ulei de masline si asaza-i in aceeasi tava. Introdu tava in cuptor, unde o vei lasa pana cand cartofii se coc.

Intre timp, prepara sosul amestecand toate ingredientele. Completeaza cu apa pana cand amestecul capata textura de sos.

Scoate tava din cuptor, asaza jumatatile de cartofi in farfurii si umple-le cu nautul si cu sosul preparat separat.

Budinca de ciocolata vegana
Timp: 45 minute

Ingrediente pentru 2 portii:

3 linguri de amidon de porumb
2 linguri de apa
1 ½ cana de lapte de soia
¼ lingurita de esenta de vanilie
¼ cana de zahar brun
¼ cana de pudra de cacao
Intr-un bol, amesteca amidonul cu apa pana cand obtii o pasta.

Intr-o tigaie pusa pe foc mic, amesteca laptele de soia, esenta de vanilie, zaharul, cacaoa si pasta de amidon. Amesteca incontinuu pana cand amestecul incepe sa fiarba. Lasa apoi sa fiarba pana cand se ingroasa, opreste apoi focul si pune budinca in doua boluri. Dupa ce budinca se raceste putin, introdu bolurile in frigider si lasa-le pana cand aceasta este complet rece. Serveste-o simpla sau acompaniata de fructe.

 

 

 

sursa romaniastar.ro/doc.ro

Written by: admin

Rate it