AD

HOROSCOP

Horoscopul runelor pentru săptămâna 11 – 17 decembrie cu Mihai Voropchievici

todaydecembrie 9, 2017 6

Background
share close
AD
AD

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la ”Adevăruri ascunse” horoscopul runelor pentru săptămâna 11 – 17 decembrie. Aflați în clipul de mai jos care sunt previziunile complete pentru fiecare zodie.

erbec: Fertilitate și belșug

Taur: Săptămână de atenționări și mesaje

Gemeni: Săptămână de plimbăreală

Rac: Săptămână cu protecție divină

Leu: Se produce un salt calitativ în viață

Fecioara: Își poate rezolva problemele

Balanță: Abordare diferită. Puteți cere o majorare de salariu

Scorpion: Stau pe teren alunecos

Săgetător: Lăsați la o parte grijile legate de trecut

Capricorn: Vă consolidați poziția

Vărsător:Sunteți la mâna Domnului. Totul se face doar cu ajutor divin

Pești: Fericiți toată luna

Mercur retrograd in săgetător: redefinire a convigerilor si aspiraţiilor

Mercur a început ultima ediție a procesului său retrograd pe 3 decembrie, care va dura până pe 22/23 decembrie. În săptămânile și mai ales în zilele care urmează, începem să observăm efectele sale, deoarece Mercurul încetinește și se oprește înainte de a se deplasa în cealaltă direcție.

Retrogradul Mercurului este renumit pentru efectele problematice pe care le are deseori asupra tehnologiei, a tranzacțiilor, a autovehiculelor, a oricărui lucru cu componente în mișcare și a deplasării în general. Am putea întâmpina câteva provocări, neînțelegeri și erori în legătură cu comunicările, numerele / detaliile și comerțul, precum și modificările, anulările sau întârzierile din programele noastre. S-ar putea să ne simțim, de asemenea, mai provocați atunci când facem o muncă analitică excesivă fără a folosi orientarea noastră internă.

Deși există o probabilitate mai mare de a ne confrunta cu mai multe din aceste probleme în această perioadă, acestea nu se vor aplica neapărat în fiecare situație. Unii oameni ar putea să nu observe aceste energii la fel de mult, în funcție de ce fel de lucruri fac și de felul în care astrologia joacă un rol unic în matriţa astrologică a persoanei.

Retrogradul Mercurului poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a revizui sau a reface sarcinile, proiectele, ideile sau orice altceva care a fost inițiat în trecut. Ne poate da o altă perspectivă sau o schimbare în gândire care ne poate ajuta să abordăm aceste lucruri în moduri pe care nu le-am fi făcut înainte. Aceasta poate fi, de asemenea, o perioadă de reconectare cu vechii prieteni sau familii sau cu alte persoane pe care nu le-ați văzut de ceva vreme.

Scopul mai profund al mercurului retrograd

În cele din urmă, Mercur Retrograd este un moment pentru a ne recalibra mintea și anumite zone ale vieții noastre. Este o perioadă în care putem primi informații importante și putem vedea lucrurile într-o lumină nouă. În timpul și după retrograd, anumite zone ale vieții noastre pot trece prin schimbări, sau putem avea o anumită reorientare.
În perioada post-retrogradă, avansăm cu un anumit grad de conștientizare și ajustare. Unii oameni pot chiar să simtă transformări mai semnificative, în funcție de graficul natal al astrologiei lor, bazat pe timpul exact de naștere.

Lucrurile pe care le-ați făcut sau le-ați instalat în cele două până la trei săptămâni care au dus la această perioadă ar putea determina cum și unde se desfășoară această energie. De asemenea, este posibil să se fi putut face schimbări atunci, care ar putea trece printr-un proces de sortare în acestă perioadă. Poate că în acea perioadă s-ar putea să fi existat variabile necunoscute, atât pozitive, cât și negative, care erau fie nevăzute, fie nu au fost încă concepute, lucru care ar putea deveni evident în următoarele săptămâni.
Zodia (ele) și Elementul (elementele) în care se deplasează Mercur retrograd arată energia la care ne reorientăm. De asemenea, dacă vă familiarizați mai mult cu graficul dvs. natal astrologc, casa dvs. sau orice destinații planetare fiind afectate vor arăta mai exact în ce domenii de viață veți experimenta energia sa. Pentru cei versaţi în astrologie, a început la 29 de grade de Sagetator și va retrograda până la 13 grade de Sagetator înainte de a se întoarce din nou.

Mercur retrograd apare în prezent în zodiile de foc

În fiecare an și jumătate aproximativ, trece de la un element la altul. Am început să trecem de la Pământ la Foc de la Mercur retrograd din iarna trecută. Cu toate acestea, aceasta marchează prima dintr-o serie de trei care va fi completă în zodiile de Foc pentru anul următor, celelalte fiind în Berbec și Leu.

Reluarea mercurului în zodiile Pământului înainte de aceasta a fost un moment în care mulți dintre noi au trebuit să învețe să fie mai practici, mai organizați, structurați, productivi, întemeiați sau, în unele cazuri, mai atenți la sănătatea noastră fizică în ceea ce privește nutriția sau mod de viata. Tranziția de la Pământ la Foc în ultimul an a schimbat focalizarea spre a ne re-calibra în jurul pasiunilor, inspirațiilor și creativității noastre și ne-a ajutat să fim mai curajoși, mai încrezători, mai pozitivi și mai activi.

A început cu o conjuncție cu Saturn aliniat cu Centrul Galactic

Acest retrograd al Mercurului a început în apropierea Centrului Galactic în Sagetator, unde se află retrogradul de anul trecut, în decembrie / ianuarie, încheiat, deși a călătorit mai ales în Capricorn. Acest lucru ar putea sugera că pentru mulți oameni această perioadă este de a continua, a revizui sau a evolua o zonă din viața voastră similară sau legată de ceea ce se întâmpla atunci. Poate că o luați de unde ați rămas și / sau că luați o nouă abordar.

Astrologic, Centrul Galactic are potențialul de a fi o sursă puternică de inspirație și ar putea declanșa o nouă conștientizare și niveluri de conștiință. Poate fi revoluționar sau evolutiv, iar contactele în acest punct pot ajuta la transmiterea de idei, intuiții și perspective care depășesc ceea ce în mod normal putem să percepem. De asemenea, poate amplifica energiile planetei (planetelor) care se deplasază acolo și ajută la plantarea semințelor asociate cu ceea ce reprezintă planeta.

Mercurul și-a început retrogradul într-o conjuncție cu Saturn la Centrul Galactic și, de asemenea, în relație cu Marte în Balanță. Această parte a fost mai puternică până la 6 decembrie, dar are încă o influență pe tot parcursul retrogradării. Alinierea cu Centrul Galactic amplifică energiile lui Mercur și Saturn.
După cum am menționat mai sus, Mercur este asociat cu mintea, comunicarea, scrierea, informarea, precum și comerțul și deplasarile. Cu Saturn, acest lucru se poate manifesta ca un accent puternic și concentrare în jurul acestor zone legate de Mercur. Se poate manifesta, de asemenea, ca teme generale Saturn legate de structura, disciplina, angajamentul, prudența, responsabilitatea, reținerea sau necesitatea de a fi realiste, astfel încât să putem obține rezultate tangibile.
Marte implicat în acest lucru poate ajuta să ne împingem și să ne dăm unii să ne aplecăm spre ceva. Acest lucru se reflectă și în faptul că va intra în Scorpion în timpul acestui retrograd, unde se exprimă foarte puternic.

Mercur retrograd în Sagetator

Sagetatorul este zodia credinței, opiniilor, perspectivelor, explorării, călătoriei și învățământului superior. De asemenea, este asociat cu marketingul, vânzările, publicațiile și mass-media. Este idealist, filozofic și expansiv. Această energie poate fi de asemenea judecată, argumentativă și are un complex “stie-tot”. Acestea sunt câteva dintre modalitățile prin care evoluțiile sau provocările legate de retrogradul lui Mercur se pot manifesta pentru a ne ajuta în cele din urmă să avansăm într-un mod nou în perioada post retrogradă după 22 decembrie.

Având în vedere că Saturn este o mare parte a acestui lucru, ar putea exista o temă de a avea nevoie de a deveni real în privința anumitor convingeri, de a revizui structurile de credință sau de a aborda limitări în perspectivele noastre sau altfel. Acest lucru ar putea fi și în ceea ce privește aplicarea energiilor lui Saturn spre alte parti ale Sagetatorului, așa cum am menționat deja.

Călătoria Mercurului retrograd

4 decembrie – Mercurul retrograd a început la ora 6:34 ora universală

6 decembrie – Mercur în conjuncție cu Saturn, ambele planete sextile (menționate mai sus)

Dec 9/10 – Această perioadă poate fi de înţelegere, pot apărea idei bune și, eventual, pot apărea și unele surprize plăcute. Probleme care înconjoară rănile și blocajele noastre pot apărea și în acest moment. Venus este de asemenea în pătrat cu Neptun, în care pot exista teme de idealism, iluzie, fantezie, conexiune spirituală, unitate sau chiar confuzie și înșelăciune în jurul relațiilor noastre. Unele dintre aceste teme pot chiar să se aplice în situaţii financiare.

Dec 12/13 – Mercur în conjuncție cu Soarele. Aceasta marchează punctul de mijloc al lui Mercur retrograd și poate fi una dintre cele mai insistente perioade și un timp puternic de realizări. Unii oameni pot, de asemenea, să simtă mai multe din complicațiile comune ale retrogradului Mercurului în acest timp.

Dec 14/15 – Mercurul este în conjuncție cu Venus. Acest lucru poate fi un moment excelent pentru a vă reconecta cu prietenii și cu cei dragi, potențial într-un mod nou / diferit, care poate fi expansiv, explorator și, probabil, educativ. În mod alternativ, acest lucru ne poate ajuta să privim într-un mod diferit chestiuni legate de bani sau de plăcere.

Dec 15-17 – Comunicările, gândurile, conexiunile sau evenimentele petrecute în acest timp ar putea fi legate de luarea în considerare a viitorului nostru și de ceea ce ne străduim. Pot fi surprize plăcute, inovare sau noi posibilități, sau lucrurile pot fi neobișnuite și chiar interesante.

Dec 22/23 – Finisajele Retrogradului se îndreaptă direct spre staționare. În acest moment începem să continuăm cu unele ajustări, o nouă conștientizare sau o claritate bazată pe ceea ce am învățat și ce sa întâmplat în timpul retrogradării. Puteti observa o parte din aceasta energie in aceasta zi, dar pe masura ce Mercury isi asuma viteza in miscare inainte in urmatoarele saptamani, lucrurile vor fi mai bine definite si putem progresa intr-un mod diferit.

 

 

sursa:antena3.ro/sanatateminutcuminut.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com