AD

HOROSCOP

Horoscopul turcesc nu te minte niciodată! Ce zodie eşti, în funcţie de ziua în care te-ai născut!

todayianuarie 13, 2018 3

Background
share close
AD
AD

Zodiacul turcesc nu este cunoscut de foarte multă lume. Se spune că fiecare popor, fiecare cultură are ascuns un oracol, o metodă de a citi caracteristicile, trăsăturile cele mai interesante ale oamenilor. Se pare că zodiacul turcesc nu minte niciodată, spun specialiştii în astrologie!

Horoscopul turcesc nu ţine cont de luna în care te-ai născut, ci doar de numărul zilei, astfel:

01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 – zodie TENEGRI

02, 07, 12, 17, 22, 27 – zodie UMAY

03, 08, 13, 18, 23, 28 – zodie ERLIK

04, 09, 14, 19, 24, 29 – zodie AY DEDE

05, 10, 15, 20, 25, 30 – zodie MERGEN

ZODIA TENGRI sunt persoane tare bătăioase. Nu ştiu ce-i aia concurenţă, ce înseamnă să pierzi. Ele sunt persoane foarte inimoase şi săritoare, însă nu ajută pe oricine. Să câştigi încrederea unei persoane născute sub acest semn zodiacal turcesc poate fi o chestiune de ani de zile. Odată ce i-ai câştigat încrederea, poţi spune că ai un prieten pentru eternitate.

ZODIA UMAY este genul de persoană pentru care valorile familiale sunt cele mai importante şi asta o face să se dăruiască mult celor apropiaţi ei. Are parte de noroc şi pace în familie, acesta fiind şi locul unde se simte cel mai bine. Eşti totuşi o fire sensibilă, mai ales în faţa răutăţilor celor din jur.

ZODIA ERLIK are o personalitate interesantă şi dă dovadă de simţ artistic. Are idei ingenioase şi originale, este o fire independentă, libertină, rebelă, care se fereşte de orice fel de limită în viaţă. Nu duce lipsă însă nici de frământări sufleteşti şi, uneori, poate să se lase dusă de val atunci când vine vorba de vicii.

ZODIA AY DEDE este genul de persoană care iubeşte aventura şi adoră să trăiască mereu senzaţii tari. Adoră călătoriile şi un stil de viaţă energic. Este o fire aventuroasă şi hotărâtă, deschisă la schimbări. Poate deveni dur atunci când cineva a supărat-o şi nu duce lipsă nici de ceva încăpăţânare.

ZODIA MERGEN este genul de persoană foarte inteligentă care nu se mai satură de învăţat lucruri noi din punct de vedere intelectual. Iubeşte dreptatea şi are un suflet nobil, fapt ce o determină să aibă înclinaţii către acte umanitare. Nu duce lipsă de curaj şi de iniţiativă, iubeşte natura şi lucrurile frumoase şi îi place să-i ajute pe cei din jur.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com