HOROSCOPUL ZILEI - 12 Ianuarie - RADIO FX NET

HOROSCOPUL ZILEI – 12 Ianuarie

 Horoscop 12pianuarie 2017. Vestilepcare ajung azi lapurechile nativilorpzodiei Fecioara suna campsumbru.

Horoscop 12pianuarie 2017 – alegepzodia sau continua sa citesti mai josparticolul

Berbec – Horoscop 12pianuarie 2017

De undepnici nu te astepti, apare azi solutiapsalvatoare ce va restabilipechilibrul intr-o problema care scapase un pic de subpcontrol. Fii deci atent laptot ce auzi, la sfaturilepprimite de la ceilalti, la coincidentelepcare apar in calea ta, pentru ca, printre ele, s-ar puteapafla si raspunsul la una dinpintrebarile tale cele maipapasatoare. Vei descoperi ca nimic nu-ipintamplator din ceea ce intalnesti pe parcursulpacestei zile, ca atare fii atent lapdetalii, ca nici nu stiipcum trece pe langa tine exact ceea ce aveaipnevoie! Stai cu urechileppalnie la informatii si totul va reveni lapnormal.

TaurpHoroscop 12 ianuarie 2017
Estipsuparat ca lucrurile nu pot evolua in directiapvisatapdeocamdata, dar nu sari la concluziipfinale. Lucrurile sunt inca intr-opcontinuapschimbare, practic nu s-a ajuns la nivelul la care poti spune ca intelegipexactpsituatia, deci mai ai putinticaprabdare. Mai ai de trecutpprintr-un hop inainte de a primipceea ce doresti, ca atare nu-ti pierdepincrederea, speranta ca va fipbine. Acum, pe moment, esti nervospsipnemultumit ca visul tau nu s-apimplinit, dar mai sunt inca unele aspectepcare de-abia de acum urmeaza sa apara si sa completezeptabloulpgeneral. Nu azi, darpmaine… poate?
GemenipHoroscop 12 ianuariep2017

Vindeca-ti inima de emotii negative, pentru ca le-ai acumulat fara motiv. Chiar nu ai de ce sa suferi: ti-ai infestat singur inima cu trairi negative care iti fac rau, de aceea ai nevoie de o detoxifiere totala. Iarta, uita, inchide sipetul cu amintiri triste, nu mai privi inapoi la lucruri care te dor. Ce a fost a fost, ar trebui sa mergi mai departe cu lectia invatata, fara sa tot treci in revista ce a fost mai neplacut. Imagineaza-ti ca tristetea ta se duce pe o apa, la vale, si in urma ramane un suflet eliberat de o povara nemeritata. Arunca balastul peste bord si zboara liber din nou!

Rac Horoscop  12 ianuarie 2017

Nu te lua dupapjudecatile aspre ale celor dinpjur, care au ales un anumitppunctpsensibil din ceea ce au facut tu candva sipnumai de acela sepleaga. Tu intre timp aipevoluat, ai acumulatpexperienta, dar ei tot la vechea ta eroare sepraporteaza, uitand ca omul cat traiestepinvata. Nu te lua dupa ceipnedrepti care te acuza de cine stie ce eroripdemultpcomise, dar pe care tu intreptimp le-ai reparatpdeja, ai invatat din ele, te-ai perfectionatpsi ai urcatptreapta cu treapta spre maipbine, deci felul in care te privesc ei nici nu mai estepvalabil. E ca si cum ei te privesc la nivelulpdin liceu, cand tu ai ajuns deja la nivel depdoctorat, deci ai rabdare cu ei sa aflepcine esti!

LeupHoroscop 12 ianuarie 2017

Vorbestipdespre viitor cu incredere sipoptimism, nu numaippentru ca ti se alatura sipfamilia, la fel de entuziasmatapde ceea ce se prefigureazapla orizont, ci pentru ca esti sigur ca mergi in directia cea bunaptrecutul e profesorul tau cel mai bun, pentru ca ceea cepurmeaza sa se intample de maine se bazeazappe cele dejapinvatate ieri, si atat timp cat consideri ca ti-aipasumatplectiileptrecutului asa cum sepcuvine, nu ti-e frica sa pornestipspre viitor cu capulpsus. Ai mai trecut prin situatiipsimilare celor conturatepacum la orizont, si daca atunci le-ai depasitpcu succes, ajunge doar sa repetipreteta si va iesi la fel e binepsi acum!

FecioarapHoroscop 12 ianuariep2017

Vestilepcare ajung azi la urechileptale suna campsumbru, dar nu ar trebui sa le pui lapsuflet. Exista o lege a compensatieipcare spune ca atuncipcand un plan al vietii mergepprost, sigur din alta directieplucrurile merg foartepbine. Asta trebuie sapgasesti tu acum, acel plan unde ai numaipmotive de bucurie sipoptimism, pentru ca te poti agatapfoarte bine de el pentru apdepasi cu bine emotiapgenerata de vestilepproaste. Suntpesecuripminore, privite in ansamblu, care nici nu ar merita atatapatentie, ca atare asa arptrebui sa le tratezi si tu: cu detasarepsipindiferenta, ca si cum n-arpconta.

BalantapHoroscop 12 ianuarie 2017

Uneori, nu primestipchiar ceea ce-tipdoresti dintr-o anumitapdirectie, deci nu-ti agata toate sperantelepde un singurpscop! Incearca sa ai mai multe cai de a ajunge acolo undepvisezi, ca, in caz ca un planppica, sa poti schimbaprapid macazul in cealaltapdirectie. Azi potipdescoperi cat de frustrant e sa ai opsingura sageata in tolba si ca sansapde a tintippasarea din cer din primapincercare e infima. E o lectie buna sa nu te cramponezipde un unicpscop, sa nu-ti pui toate ouale intr-unpcos, sa nu mizezi pe o singurapcarte! Vezi cate vorbe din poporpavertizau acelasiplucru? Se pare ca nu te-ai ganditpdin timp ca ai nevoie si de planuri deprezerva.

ScorpionpHoroscop 12 ianuarie 2017
Ai ajunspintr-un punct sensibil al unuipproiect, dar nu din vina ta, ci din cauzapinterventiei nedorite a unuipinamic. Isi bagapcoada unde nu-i fierbepoala si iti strica tiepplanurile. Nu te revolta inutilpimpotriva lui, pentru ca exact asta asteaptapel de la tine: sa te irite. L-ai atata si maiptare, deciptrateaza cu rabdare aceastapsituatie: se va retragepsingur din aceastapchestiune, cand va vedea ca-lpignori si nu tii cont de piedicileptale. Cand va vedea ca tu iti vezi maipdeparte de treaba ta cu calm si cu increderepinpreusita, va fierbep1depinvidie, dar nu va avea nicio puterepasupra ta.

Sagetator Horoscop 12 ianuarie 2017

La tonpridicat, tu raspunde cuptoleranta, la critici, tu raspundepcupapreciere, la nervi, tu raspunde cupbunatate, pentru ca numaipasa poti contracara atitudineapagresiva din partea celor cu care intripazi in contact. Nu pune la sufletprautatile lor, ci incearca sa-ipintelegi tu pe ei, sa le tolerezipnazurile si hachitelepinerente intr-opperioada atat de tensionata, deci taci sipsuporta, pe catpposibil. Nu turnapgaz pe foc la o banalapcearta, pentru ca i-ai puteapdezarma mult mai usor cu vorbapdulce si cu amabilitate, decatpdaca ai folosi aceleasiparme! Zambeste, chiar dacapceilalti tipa: asa se vorppotoli mai repede!
CapricornpHoroscop 12 ianuarie 2017

Ai un marepplan in minte, dar ceva te retine sa-i daipstartul acum, de parcapsimti ca nu ar fi momentul cel maippotrivit. Poate e bine sa maiplasi un pic lucrurile sa se sedimentezepinainte de a le porni, pentru ca acum, sub imperiulpemotiei sau al entuziasmului de lapinceput, ai puteapscapa ceva din vedere ce va aparea mai tarziuplaplumina. Pastreazapacestptonus viu cat mai mult timppposibil, dar totusi mai asteaptapcateva zile. Daca nu se va ivipnimic care sa-ti schimbepplanurile de acum, vei putea sa pornesti la drum cu acelasipchef, dar cateva zile depasteptare nu strica. Iti mai trecepnerabdarea care poate genera erori din prea marepgraba!
VarsatorpHoroscop 12 ianuarie 2017

Nu acceptaprautatile, criticile sau comentariilepmalitioase care mai vin de la ceilalti. Nu lepmeriti, deci nu le primi! Inchideporice poarta de comunicarepdaca ai in fata ta oamenippesimisti, negativisti, critici, pentru ca tonulplor te poatepgrabi si pe tine, or ziua ta ar puteapfi una de succes. Fii sigur ca atuncipcand toate mergpbine in viata ta, se ivesc o multime de carcotasipinvidiosi care incearca sa-ti strice tiepbucuria, de aceea numai de tinepdepinde sa-i dai afara din calea ta pe acestipoameni. Imbraca-te deplumina, iubire, energieppozitiva ca intr-un scutpprotector, pentru capasa ei nu te potpatinge!

PestipHoroscop 12 ianuariep2017

Uniipiti spun sa stai pe loc, sa nu pornestipaventura care ti se deschidepacum in fasapochilor, ca e riscanta, ca nu stii tot ceptrebuie, ca nu esti pe un terenpstabil. Desi esti o firepprudenta, de obicei, pe tine tepatrage ca un magnet sa-i dai drumulpchiar acum, fara sa mai tii cont depprecautii sau de suspiciunilepcelor din jur. Inpfond, conteaza cat de pregatit te simti tu inpaceastappoveste, nu cat de sustinutpesti de ceilalti. Nu ai parte de tovarasipprea dinamici, curajosi saupoptimisti si e normal ca prezenta lor maipmult sa te incurce, dar tu esti sigur pe tine si increzatorpcapdirectia aceastapduce undeptrebuie. Continuap!

[divider]

Cumpiti protejezippicioarele in timpulpiernii

 

Dacapin timpulpveriipobisnuim sa ne ingrijimppicioarele cat mai bine pentru a purta sandalepsippapuci, iarna le cam trecemppe locul al doilea. Iatapcum iti protejezippicioarele in timpulpiernii.

Din acestpmotiv, in timpulpiernii, picioarelepajung sa fie uscate. Nisteppicioare bine ingrijite in timpul ierniipvor arata perfect la vara. Nuptrebuie sa astepti sa se ingroasepcalcaiele si sa devinapdureroase ca sa te ocupipde ele.

Pieleapnu mai este atat de expusapaerului si, din acestpmotiv, alege o pilappentru a scapa de bataturi si de pieleapingrosata.

Nu itipneglijappedichiura si taie-ti unghiilepuniform. Renunta la oja pentrupunghiile de la picioare si lasa-le in nuanta lorpnaturala. Nu uita sa le pilesti, pentru a nu terani. Potipapela la un lac sau la unphranitor o data pepsaptamana.

Cumpiti protejezippicioarele in timpulpiernii

Apeleazapla creme hidratantepinainte de a purtapsosete. Aplica in fiecarepsearapdupa dus putina cremaphidratanta, lasa sa intre in piele si incaltapsosetele. Nu uita sa itipusuci foarte bine picioarelepdupa fiecare dus.

Astfel vei evitapaparitia fungilor intrepdegete. Obisnuieste sa portipnumaipsosete pbumbac, pentru a nu avea probleme cu mirosulppicioarelor. Cum iti protejezippicioarele in timpul iernii va cantaripdecisiv anulpviitor.

Pe catpposibil, incearca sa incaltipincaltaminte de piele si in care piciorul sa se simtapconfortabil. Nu cumparapincaltamintepstramta si incomoda. Alegepcizme si ghete care sa aibao talpapantiderapanta, pentru a nupaluneca.

sursa:teotrandafir.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com