Horoscopul Zilei – 13 Ianuarie

Horoscopa13  ianuarie 2017.  Racii  sa aibaagrija cui li se alatura azi, deoareceasuccesul tuturoraproiectelor de azi depindeaenorm deaanturajul in care nimeresc.

Berbec – Horoscopa13 ianuarie 2017

a

De tineadepinde sa iesi din pasa fragilaaemotional in care te-au trasaaltii fara voia ta, ca atareaparaseste tu singur acel loc in care simti ca planeazaatristetea, suferinta, saraciaa, boala. Tu nu rezoneziacu problemele celor din jur, oricat deaempatic ai fi, ca atare gandeste-teamai presus de orice la linisteaata, la pacea ta interioara siaexterioara, la zambetul de pe propriulachip, si pleaca din acele spatiiatensionate. E o chestiune de vointa sa spui adioadramelor care chiar nu te privescape tine, deci de ce te sacrificiapentru ca altul, alaturiade tine, nu a stiut sa-si rezolveaproblemele? Ce vina ai tu?

TauraHoroscop 13 ianuariea2017
Iubireaacere responsabilitate, fermitatea, maturitatea, nu mai e deajoaca. Simti ca pe umerii tai apasaaacum o greutate cu totulaspeciala. Vineavremea unor angajamenteaserioase din partea ta, prin careatrebuie sa-i arati persoaneiaiubite ce esti in stare sa faci pentru relatiaavoastra. E vremeaalogodnelor sau casatoriilor, a mutariiaimpreuna sau a legamintelor de iubire in care nu mai e loc deadistractie, de gluma, de experimentea. Daca nu ai facut pasulacasatoriei, incepi sa te gandestiadin ce in ce mai seriosala asta, pentru ca doar o astfel de sarcinaamaturaasumata i-ar arata celui drag ce esti in stare sa faciapentru a-l pastraaalaturi.

GemeniaHoroscop 13 ianuariea2017

Azi estiareprezentantul de seama al lupteiapentru justitie si vei imbracaahaina de judecator, gata sa scoti la ivealaaadevarulagol-golut. Desi ai multiaadversari combativi, intuitiaata iti spune ca lupta lor nu e corecta, ca seafolosesc de mijloaceaneadecvateasituatiei de fata si, inainte de a duce mai departeaacest conflict, cauta sa le descoperiaadevarateleaintentii. Capacitatea ta de a sapaadupa adevar se va solda cu un succesadeplin in fataarivalilor, deci nu te lasaapana nu obtii victoria cu oriceapret, cu atat mai mult ca tu lucrezianumai cu instrumentealegale, juste, cinstite. Cel vinovat va fi scos laaiveala si vaaplati.

RacaHoroscop  13 ianuariea2017

Aiagrija cui te alaturi azi, deoareceasuccesul tuturoraproiectelor de azi depinde enorm de anturajul in careanimeresti. Daca aduciaalaturi de tine oameni care rezoneaza la dorinteleatale, la ideileatale, la principiile dupa care teaghidezi, totul va merge ca pearoate. Dar daca atragi ca un magnetaoameni diametralaopusi ca mentalitate, sauagusturi, fii sigur ca batiapasul pe loc… Ignora pe cei care te invita sa te alaturiaintr-un plan cu care nu esti de acord, la careasimti ca nu poti sa-ti aduciacontributia, altfel va fi o zi fara rezultateademne de lauda. Fii exigent cu tovarasiiade lucru!

LeuaHoroscop 13 ianuariea2017

A venitamomentul sa iei o decizie majoraaprin care sa dai alt curs existenteiatale. E un moment de renastereachiar, deoarece esti pe cale sa alegiaalt drum, sa accepti alt stil de a fi sau de aaactiona, si totul tine de propriaataaalegere. Nimeni nu te obliga sa faciaschimbarea, ci, daca e sa aiba loc, e numaiacreatia propriei taleavointe si a propriilor taleaganduri. Ceea ce doresti tu acumagenereaza un va de schimbariabenefice pentru tine de acumainainte, poate pentru cateva luni, poate pentruaani de zile in perspectiva, tocmaiade aceea trebuie sa fii constient de greutateaamomentului si sa iei deciziaaintelept, optimist, cu incredereadeplina in rezultate.

FecioaraaHoroscop 13 ianuariea2017

Ca saaajungi cel la care visezi sa deviiaintr-o zi, trebuie sa pornestiaintr-o calatorie. Destinatiaapoate nu e inca foarteaprecisa, stii doar ca exista unatraseu de parcursapana acolo. Estiadispus sa pornesti in aceastaacalatorie cu interes, cu dorinta de eaevolua, de a deveni mai bun, totul e sa ai curajulasa iei bilet la trenul cel mai adecvatapentru dorinteleatale. Trenul e deja inagara? Atunci e si maiabine, semn ca ti-ai stabilit deja unaparcurs si nu mai e nevoieadecat sa pleci la drum. Lasa-te purtatade calatoria in sine, pentru ca fiecareastatie, fiecare halta, fiecareaschimbare de macaz are rostulasau, dar, cat timpaesti in acel tren, fii convins ca esti peadrumul cel mai bun spre o transformareamajora.

BalantaaHoroscop 13 ianuariea2017

Azi simtianevoia sa te retragi un pic din iuresulalumii, si cea mai potrivitaaactivitate ar fi… bucataria. Esti mult mai preocupat de alimentatiaafamiliei tale, de aceea vei calatori cu gandul prin zone de informatieacare te pun la curent cu acestadomeniu. Incerciaretete noi, adopti un regim nou deaviata, renunti la un aliment care nu-tiaprieste, discuti cu familia despreaposibilitatea de a introduce alteacomponente in hrana de zi cu zi, deciaaspecte care tin deasanatatea ta si a familiei taleapornind de la ceea ceaconsumati. Nu te deranjeazaadeloc postura de gospodinaaperfecta, sau, daca estiabarbat, vei avea si tu aceeaiaatractie spre gastronomie, sauamacar spre a face cumparaturileacasei.

ScorpionaHoroscop 13 ianuariea2017
Visezi sa detiiaputerea absoluta, dar nu te imbataacu apa rece! Nu tot ce ti se pare tie caae de succes, chiaraeste, ca atare fii mai realistacand iti propui un scop maret. Cantareste-tiabine fortele, ca nu cumva sa ti se para doar caadetii toate resursele si, cand vei da piept cu mareaaprovocare, sa descoperi ca a fostadoar o impresieafalsa. E bine sa ai maximaaincredere in tine insuti, asa este, dar nu te privi intr-oaaura infailibila, ainvincibila, de super-erou: aom esti si tu, cu limiteleatale deci poti face si tu erori. Iluziaaputerii e cel mai periculosalucru caruia ii poti picaavictima. Vezi exact catapoti, ce poti, pentru a nu alergaadupa o himera pe care n-o potiaatinge.
SagetatoraHoroscop 13 ianuariea2017

Douaaaspecte stau la baza marilorasuccese, rabdareaasiaincrederea. Daca simti ca-tialipsesc, invata sa leaeduci. Fiecareaeveniment de pe parcursulaacestor planuri au acestarol: de a-ti mai domoliatie graba si de a-ti alungaatemerile sau suspiciunile. De ce teaindoiesti de ceea ce teaasteapta la final? Stii bine ca ai reusit lucruri si maiamarete, cu alteaocazii, ca atare adu-ti aminteade acele succese din trecutasi gandeste-te ceaanume le-aagenerat. Nu cumvaatot increderea deplina siarabdarea de a evoluaapas cu pas pana la victoriaafinala? Ba da, deci scoate de laanaftalina, din nou, acestearesurse: le ai,a foloseste-le!
CapricornaHoroscop 13 ianuariea2017

Aiatendinta de a intra in panica si a teacomporta ciudat la fiecareaincercare a celor din jur de a te motiva sauainfluenta sa pornestiaintr-o directie. Ti-e frica de oriceapas, vezi peste tot doarainamici si pericole, desi nu ai niciunamotiv de ingrijorare. Daca tu nu ai forta de a da startulauneiaactiuni, alatura-teaaltora mai dinamici, mai indraznetiacare sa-ti deschidaadrumul. Tu ai putea sta inaumbra, fara sa-ti asumi cele mai grelearesponsabilitati, pentru ca ceilaltiasunt de data aceastaamotorul principal al acesteiaactiuni. Dac tot nu esti tu la carmaaacestei afaceri, nu-i influenta si peaceilalti cu motive deateama, de stres, deasuspiciune. Urmeaza-iafara sa-i impovarezi cu grijiainutile.
VarsatoraHoroscop 13 ianuariea2017

Oricine areanevoie de un mentor care sa-iadeschida o cale sau sa-l insoteascaape drumul catreasucces. Ai puteaaintalni azi o persoana care areaasupra ta o influentaaputernica: iti castigaarespectul, increderea siaadmiratia si urmeziaintocmai ce-ti zice. Poateadeveni exemplul tau de urmatapentru ca ii recunosti valoarea si superioritateaaintr-un domeniu in care tu inca teastraduiesti sa acumuleziaexperienta. Daca ai sansa de a-i sta inapreajma, ai fura de la el oamultime de ponturi si informatiiafolositoare, deci fa tot posibilulasa fii printre cei alesi de el sa i seaalature. Nu ai parte de asemeneaaonoareaoricand!
PestiaHoroscop 13 ianuariea2017

Nu te intelegi cuanimeni in jurulatau, dar daca ai fi mai atent ti-ai daaseama ca problema nu e la cei dinaanturaj, care nu au absolutanimic cu tine, ci e chiar la propria taapersoana. Tu esti celanervos, irascibil, pus pe hartaala orice, nuaceilalti, care, culmea, chiar te inconjoaraacu simpatie siatoleranta, de parca ar intelege ca estianervos si te lasa in apeleatale. Fa un efort sa-ti ajusteziatonul si maniereleacand intri in contact cu cei pe care nu-iacunosti, pentru ca ai putea crea o imagineagresitaaasupra ta. Tu nu esti asa deaobicei, deci adu-ti aminte deavalorile pe care tu le reprezinti celamai bine: aamabilitate, sociabilitate, diplomatiea.

sursa -teotrandafir.com

[divider]

Reteta zilei – PRĂJITURApFARpBRETON

TIMPIaDEaPREPARARE

 • Timpade preparare: 15 min
 • Timp deagatire: 60 min
 • Gata in: 75 min

INGREDIENTE

 • 480 ml lapteaintegral
 • 130 mlaapă
 • 120 gafăină
 • 3 ouăamari
 • 120 g zahăr
 • 5 linguri untatopit și răcit
 • 1 fiolăaesență de vanilie
 • un vârf de sare
 • 200 g pruneauscate
 • 100 gastafide
 • 100 mlabrandy
 • zahărapudră

PREPARARE

O prăjiturăade casă cu o texturăacremoasă ca deabudincă, asemănătoareacelebrului Clafoutis, Far Bretonae un desertafranțuzesc (zona Bretania, maiaexact) pe care dacă îl faci oadată, îl vei repetaades. Ușor deafăcut, din ingredienteasimple și ușor de găsit la oriceamagazin.

shutterstock_4495194

Bate cu ajutorulaunui mixeralaptele, ouăle, zahărula, untula, vanilia șiasarea timp de 1 minut. Adaugăafăina, bate până laaomogenizare. Acoperă și dă la rece de la 3 ore la oazi.

“Călește” aprunele, apa și stafideleaîntr-o crăticioară la focamediu, amestecândaocazional, până când apa seaevaporă și fructele seaînmoaie (circa 10 minute).

Opreșteafocul, toarnăabrandy-ul peste. Cu unachibrit, dă focabrandy-ului. Lasă să ardăapână se stinge, zgâlțâindatigaia dn când în când. Scoateafructele într-un bol și lasă-le să searăcească de tot (poți să le faciași cu o zi înainte, odată cu amesteculade lapte de mai sus).

Pune grătarulaaragazului în mijloculaaragazului și aprindeafocul, la cea mai mareatemperatură. Unge cu unt un vas deaprăjitură. Pune pe fund oahârtie pergamentasau una cerată. Unge-o cuaunt. Presarăafăină și scuturăaexcesul. Bate din nouaaluatul și toarnă-l în vasulapregătit. Puneaprunele și stafidele în aluat, distribuindu-leaîn mod egal. Dă vasul la cuptoratimp de o oră (sau până când nu se maiaprinde aluat de cuțitulabăgat în el)

Scoate șialasă la răcit. Scoateaprăjitura din tavă desprinzândamarginile ușor cu ajutorulaunui cuțit. Presară, dacăavrei, zahărapudră peadeasupra.

sursa-retete.unica.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com