HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2020. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în zodia lor.

a

Luna Nouă reprezintă momentul unor noi începuturi, momentul în care putem demara cu încredere acțiuni și începe noi relații. Luna Nouă în Gemeni aduce ocazia unor noi începuturi legate de comunicare, de activități educative, dar și de comerț și poate aduce noi relații de prietenie, noi idei și planuri, noi perspective și chiar un nou raționament.

Contextul astrologic al momentului, cu Venus retrograd în zodia Gemeni, în aspecte tensionate cu Neptun din Pești, este implicat în această lunație și vorbește despre noi începuturi care pot fi înșelătoare, despre noi începuturi clădite pe minciună, pe ceva ce nu este real. De aceeea este foarte important ca în domeniile în care fiecare zodie va resimți influența Lunii Noi din Gemeni să se acționeze cu mare prudență și cu responsabilitate. Această Lună Nouă ne cere să lăsăm ceva în spate dacă vrem să pornim pe un drum nou, însă este posibil să ne desprindem greu, forțați de împrejurări, sau să nu dorim să ne desprindem de ceea ce ne ține ancorați în realitate.

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de noi începuturi legate de sectorul comunicării, al activităților academice, jurnalistice și de PR, dar și de demararea unor planuri, proiecte ce țin de comerț. Nativii vor schimba ceva legat de modul în care dialoghează cu ceilalți, de modul în care se afiră prin comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce noi începuturi și raportări la rude, vecini, dar și legate de o deplasare.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de noi începuturi financiare și sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care-și negociază un contract, un parteneriat. Posibil să lase în spate un loc de muncă cu salariu mai mic pentru altul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a se pune în valoare prin comunicare, dialog, raționament, mod de a gândi și de a găsi soluții.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de această Lună Nouă chiar în semnul lor, aspect care le deschide noi orizonturi în viața personală, dar și în cea profesională și relațională. Atenție mare la reluarea unei povești din trecut, fie de iubire, fie de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce idei foarte bune, însă nu neapărat și un raționament foarte clar și o capacitate decizională bună.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au șansa să lase trecutul în spate și să vindece frici și temeri legate de o fostă relație, atât de iubire, cât și de prietenie, legate de o problemă de sănătate. Nativii se pot desprinde de prejudecăți și pot avea o viziune mai clară asupra viitorului. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu se entuziasmeze cu privire la ceva din trecut care reapare în viața lor, indiferent despre ce sau cine este vorba, pentru că poate fi doar o iluzie.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de noi începuturi în relațiile de prietenie, noi începuturi legate de planurile personale și profesionale. Nativii sunt sfătuiți să nu se avânte în proiecte decât dacă sunt siguri asupra contextului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a ierta și de a se împăca cu o personaă din anturaj, inclusiv un partener de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au șansa ca la această Lună Nouă să demareze noi proiecte profesionale care să-i pună în lumină, care să le aducă recunoaștere și validare, însă mare atenție la iluzionare și visare, care pot anihila raționamentul și din această cauză unii nativi să ia decizii greșite. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce noi începuturi legate de carieră.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să vadă din alt unghi niște situații de viață, să lase în spate niște principii și mentalități și să pornească pe un drum nou. Mulți nativi vor înlătura principii legate de iubire și de modul în care se raportează la o poveste, prejudecăți și idei fixe legate de evoluția lor profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să reia cursuri, studii, să afle informații noi, să cunoască persoane noi de la care să aibă ce învăța.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de noi începuturi financiare, o reorganizare a unor priorități ce țin de moșteniri, bunuri de patrimoniu, credite, partaje. Mulți nativi pot începe procese pentru a obține un avantaj material. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia unor momente intime intense, însă totul se va încheia odată cu efectul de Lună Nouă, nu va fi de durată.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Nouă întocmai în sectorul relațiilor, al căsătoriei și al parteneriatelor profesionale. Mulți nativi vor dori să intre în afaceri noi, să se asocieze cu noi persoane, însă mare atenție la termeni și condiții, care se pot dovedi înșelătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce determinarea de a începe noi relații sau de a mai da o nouă șansă relației de cuplu în care se află, însă vorbele și declarațiile de dragoste de acum, promisiunile pot fi mincinoase.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi legate de muncă și sănătate. Poate fi vorba de o reorganizare a sarcinilor și activităților, de o redefinire a programului sau chiar de găsirea unui loc de muncă nou, mai ales în cazul celor care își caută de ceva vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că se pot stresa mai mult decât este cazul cu un proiect profesional. Se cere relaxare pe măsură.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Nouă din Gemeni în sectorul iubirii și al copiilor. Mulți nativi pot începe acum noi relații, însă contextul astrologic îi atenționează că este posibil să nu fie de durată și să se reducă la o simplă aventură. Nativii își reconsideră sentimetele față de partener, însă există și tendința flirtului și a infidelității. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a se afirma printr-o activotate creativă, distractivă, un hobby.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com