HOROSCOPUL ZILEI DE 28 IULIE 2020. RACII AU CURAJ ÎN DRAGOSTE

Horoscopul zilei de 28 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac au parte de acțiuni curajoase la capitolul sentimental.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! 

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aibă parte de tensiuni care pleacă de la bani, fie cu copiii, fie cu partenerul de cuplu. Unii nativi sunt nevoiți să renunțe la o activitate care le face plăcere sau, din contră, vor scoate mai mulți bani din buzunar pentru a-și satisface o poftă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot intra în conflicte serioase cu cei din familie, cu părinții, cu cineva mai în vârstă.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi luați prin surprindere de o decizie a partenerului de viață. În unele cazuri este vorba de o situație în care nativii se luptă pentru libertatea lor, pentru a obține independența, pentru a se detașa de o situație. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești bune din străinătate sau informații neașteptate despre o călătorie.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de tensiuni și conflicte în sectorul profesional și nu este exclus să fie vorba de salarizare. Pe de altă parte, nativii s-ar putea să piardă o sumă de bani, o sursă de venit. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că  este un moment bun să-și reevalueze cheltuielile. Unor nativi li se cer reevaluări sentimentale.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de surprize neașteptate din partea prietenilor. Posibil ca unii nativi să fie invitați la un eveniment, să schimbe datele problemei într-un proiect sau plan pe care-l au cu cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține pe cei siguri să facă un pas important, curajos, într-o direcție sentimentală.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se pot impune cu mult aplomb într-o situație de familie și pot cere o reconfigurare a unei păreri. Cu greu vor accepta să li se dicteze ceva, să li se impună o direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să aibă grijă mai multă la imaginea lor profesională. Pot avea o surpriză neașteptată legată de sectorul profesional.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară nu trebuie să intre sub nicio formă în discuții contradictorii, mai ales legate de principii de viață, de spiritualitate și credință pentru că rezultatul nu va fi pe placul nimănui. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce vești de peste hotare, legate de o călătorie sau de o persoană aflată în străinătate.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar părea că scot din buzunar o sumă de bani pentru a rezolva o situație neașteptată, aspect care-i va tensiona și enerva. În unele cazuri este vorba de obstacole în rezolvarea unei chestiuni financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o mare nevoie și dorință de independență financiară.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de conflicte și răsturnări de situație bruște, neașteptate în cuplu. Posibil ca partenerul să le dea peste cap un plan. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce multă determinare în plan profesional și pot rezolva o chestiune legată de carieră, de locul de muncă, de un proiect.

Horoscop zilnic Săgetător

Trecutul le dă târcoale pe toate părțile, iar cei născuți în zodia Săgetător pot fi bulversați și confuzi. Pe de o parte își dau seama că pot depăși o traumă, iar pe de altă parte se pot confrunta întocmai cu probleme de sănătate cauzate de stilul de viață prea extrovertit, exagerat. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o nevoie puternică de a face o schimbare, însă frica persistă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi luați prin surprindere de o situație care vizează cercul de prieteni sau persoana iubită, în unele cazuri și copiii. Posibil ca unele activități planificate, proiecte, să nu ajungă în punctul dorit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce un noroc, o șansă de a face ceva, de a obține ceva, poate chiar un câștig, o negociere avantajoasă.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să facă un efort să găsească și să mențină echilibrul între muncă și familie. Mulți nativi își doresc să se degreveze de unele sarcini, să-și ușureze munca și responsabilitățile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că în carieră pot apărea niște schimbări neașteptate, neplanificate. Zi bună să finalizeze un proiect important.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de vești neașteptate, dialoguri tensionate cu cei din jur, mai ales pe teme legate de spiritualitate, ezoterism, concepții, doctrine. Unele mentalități trebuie schimbate, înnoite. Pot primi sfaturi sau idei bune de la cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce situații neașteptate legate de o călătorie sau poate vești legate de o persoană din străinătate.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com