HOROSCOPUL ZILEI DE 4 DECEMBRIE 2019. SEMNE DE APRECIERE PENTRU CEI DIN ZODIA GEMENI!

BERBEC: Poate fi dificil sa te concentrezi pe treburile gospodaresti astazi. Mintea ta se ocupa de chestiuni mai inalte, cum ar fi interesele spirituale si intelectuale.

TAUR: Sunt câteva evenimente de la care n-aţi vrea să lipsiţi, sunt oameni care contează pentru voi şi o să vă aranjaţi în aşa fel programul încât s-ajungeţi să-i vedeţi.

GEMENI: Se poate să primiţi un semn de apreciere, de recunoaştere din partea unor oameni pentru care aţi lucrat şi vă dau increderea să continuaţi munca respectiva.

RAC: Se poate să luați o primă, ori altceva care să compenseze contribuția voastră de la slujbă și o să fie un pas înainte în carieră.

LEU: O să profitați de o conjunctură anume ca să vă cumpărați diverse lucruri pentru casa, chiar o locuință intră în calcul și o să vă simțiți în elementul vostru.

FECIOARA: La serviciu, sefii va apreciaza rezultatele, mai ales dupa ce reusiti sa rezolvati o problema delicata. Va sfatuim sa evitati speculatiile financiare. 

BALANTA: Vă pregătiţi de o nuntă, e ceva care va pune la cheltuială, dar o să fie distracţie, şi un prilej să vă-ntâlniţi cu oamenii pe care-i iubiţi.

SCORPION: O să vă bucuraţi de veşti bune, de nişte cadouri şi de prezenţa unor oameni care sunt foarte valoroşi din punctul vostru de vedere.

SAGETATOR:  Lucrurile ies bine dacă colaborati cu partenerul de viață. Va sunt satisfăcute anumite pretenții.

CAPRICORN:  Astazi s-ar putea sa fiti nevoit sa alergati dupa documentele necesare pentru o tranzactie imobiliara. Intampinati mici obstacole, dar va apreciem pentru eforturile depuse.

VARSATOR: Se pare ca sunteti nevoit sa faceti cheltuieli mari, care va cam afecteaza bugetul. Ajutorul financiar primit de la un prieten va scoate din incurcatura. 

PESTI: Intampinati mai multe obstacole si aveti impresia ca va irositi energia, ceea ce va creeaza o stare de nervozitate. Cei din jur va inteleg si incearca sa va ajute.

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE