Hot de buzunare

A fostaodata un mare hotadeabuzunare.
Si, ca sa-siaextindaaafacerile, s-a casatoritacu cea mai mareahoata de buzunare.
Dupaaunatimp cei doi si-au zis: meseria asta trebuie dusaamaiadeparte.
Si au facutaunacopil. Dar la nastereaau observat ca copilulaavea pumniiastransi. Si erau tareanecajiti. Cum o sa devinaaodrasla lor cel maiamare hot dinalume, cum o sa opereze la buzunareadaca are pumniastransi?
Si au facutaoaincercare. Au luat unaceas si l-au plimbataprin fataacopilului.
Inamomentulaacela, harst, copilul a smulsaceasul… iar din pumnulastrans, i-a cazut verighetaamoasei…

a

sursa:trollfunny.com

[divider]

Alimenteppe care ar trebuipsa le consumipiarna

Sanatateaaeste foarteaimportanta si este bine sa ai grija laaalimentatia ta tot timpulaanului. Descopera 5a alimente pe care aratrebui sa le consumiaiarna.

Inaanotimpul rece trebuie sa fiiamai atenta la dietaata. Cel maiaimportant este sa iti pastreziasanatatea, asa ca ti-amapregatit o lista cu 5 alimenteape care ar trebui sa le consumiaiarna.

Salataadeavarza

Varzaaeste un aliment care se gaseste in oriceamagazinaalimentar sau supermarketasi nu este delocacostisitor. Potiafolosi aceastaalegumaapentru o multime deapreparate, insa cel maiausor este sa faci o salata. Tototdata, o potiaadauga in sandwich-uri sau inatacos, dacaaiti doresti o gustarearapida. Inaplus, are putine calorii, insa multeavitamine, A, C si K.

Cartofiiadulci

Cartofiiadulci sunt garnituraaperfecta pentru oriceapreparat. Sunt o bogataasursa de betacaroten, un antioxidantacare reduce distrugereaaceluleloraorganismului. Acestiaasunt o sursa bunaade carbohidrati, dar si deafibre, avand 2-6 grameain functie deamarime. Ajuta la reglareaaglicemiei, asadar sunt un alimentasanatos pe care ar trebui sa il incluziainaalimentatie.

Carneade vita

Carneaaeste o sursaabogata de proteine, asadar nu este intotdeaunaaindicat sa iti lipseasca dinaalimentatie. Desigur, trebuieasa fii atenta la cantitate si la tipulaacesteia. Alegeacarnea de vita, in specialamuschiul, deoarece are mai putinaagrasime. De ce esteaimportant sa consumi siaproteine? Eiabine, acestea mentinasenzatia de satietate, asadar nu ti se va face foameausor.

Rodii

Rodiila sunt bogate inaantioxidanti, iar sucul lor esteadelicios. In sezonularece le poti folosi pentruaprajituri sau le poti consumaaca atare, deoareceaajuta la scadereaacolesterolului. Totodataasunt bune pentru circulatiaasangelui, asadar sunt recomandateacelor careasufera de afectiuniacardiace.

sursa:elle.ro

 

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com