Iată plaja sălbatică de pe litoralul românesc – Plaja cu apă turcoaz

Mulți turiști aleg plajele sălbatice de la Vadu și de la Corbu dar uită că mai există o plajă, mai puțin populată din localitatea Tuzla, care este vegheată de un far construit în 1990. Farul de la Tuzla este cel mai vechi far de pe litoralul românesc.

a

Plaja Tuzla se află între Constanța și Mangalia și este o destinație de vis. Nisipul este fin și apă este de un verde-turcoaz incredibil.

Cei care ajung aici se relaxează și ascultă sunetul mării. Oameni din toată lumea merg vara la Tuzla, plaja care amintește de insulele grecești, și se bucură de un peisaj superb și de multă liniște.

Cei care s-au săturat de stațiunile în care șezlongurile sunt așezate unele lângă altele, ar trebui să meargă la Tuzla. Cei care doresc să se așeze pe cearșaf când fac plajă au la dispoziție o plajă plină cu nisip fin. De asemenea, sunt și destule pensiuni și vine unde să se cazeze.

Mai mult, se poate cumpăra pește proaspăt, direct de la pescari, pe această plajă. Localnicii sunt foarte amabili și-i primesc pe turiști cu brațele deschise.

Sursa: stilfeminin.net

Sursa: https://tonypoptamas.eu/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com