Iese scandal în familia Gabrielei Firea. Ce a făcut fiul ei vitreg în Germania

Răzvan Firea, fiul Primarului General al Capitalei, pune paie pe foc în relaţia cu mama sa vitregă. Ce are de zis Gabriela Firea despre comportamentul tânărului?!

Răzvan Firea, fotografii care ar supăra pe mulţi
Răzvan Firea apare nud în cel mai nou număr al revistei germane de modă Kaltblut Magazine. Răzvan este singurul model androgin din România. Mai mult, tânărul este foarte bine cotat la nivel internațional.Pictorialul din revista Kaltblut este realizat de Marius Concita, un artist vizual din București iar conceptul a fost asigurat chiar de Răzvan.

Dezvoltat ca o călătorie în timp, inspirat de o veche fotografie dintr-un magazin de antichități, ei au imaginat viața unui personaj în izolare de la finalul anilor 20, amestecând coduri masculine și feminine într-o viziune a frumuseții androgine. ”Mai 1929” este un proiect intim. Împreună, ei au creat o poveste cinematică a anilor 1920. , scriu cei de la Kaltbult Magazine.

Relaţia dintre cei doi nu este deloc una bună
Gabriela Firea nu a comentat în niciun fel alegerea fiului său vitreg de a se expune nud. Relaţia dintre Răzvan Firea și mama lui vitregă a culminat cu manifestul tânărului de boicotare a referendumului pentru familie, un proiect susținut de Gabriela Firea și PSD.

În România, oamenii se uită după mine, în străinătate mă opresc pe stradă și mă întreabă de unde mă îmbrac. Port haine care nu sunt neapărat foarte masculine, declara în urmă cu ceva timp tânărul.

Răzvan este fiul vitreg al Gabrielei Firea. Acesta este copilul rezultat din relația pe care primul soț al actualului primar general, Răsvan, a avut-o cu modelul Carmen (prima soție a lui Răsvan Firea). Tânărul nu a avut niciodată cuvinte de laudă la adresa primarului Capitalei, acuzând-o pe Gabriela Firea că l-a îndepărtat de tatăl lui.

Mai mult, nu și-a cunoscut până acum cei doi frățiori și nici nu-i dorește să-i cunoască. Răzvan Firea locuiește la Paris, este designer vestimentar și model internaţional celebru.

Sursa: anamariavasile.net

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com