Îl mai ții minte pe Doru Octavian Dumitru? De ce a dispărut Regele Comediei

Doru Octavian Dumitru a fost unul dintre cei mai cunoscuți comedianți ai anilor 90, care s-a bucurat de mare succes o bună perioadă de timp. De ani buni s-a retras din viața publică și nimeni nu a mai știut nimic de el, însă fanii nu l-au uitat nici acum. Ce mai face inventatorul stand-up-ului românesc și cu ce se ocupă acum.

a

De ce s-a retras Doru Octavian Dumitru

Doru Octavian Dumitru este considerat inventatorul stand-up-ului în România. În anii ’90 se bucura de mare succes și era iubit de o țară întreagă. Toată lumea mergea la spectacolele lui și îi știa replici pe de rost. Era iubit și recunoscut drept un actor excepțional, dar succesul lui a apus.

Celebrul comediant s-a retras din viața publică din România pentru că a simțit că nu se mai regăsește aici. A declarat că spectacolele nu mai mergeau și nu mai exista niciun proiect care să îl facă să se simtă bine, că show-urile din România nu mai erau unele de calitate și așa a ales să facă o schimbare, să caute ceva mai bun.

Doru Octavian Dumitru, apariție incendiară la iUmor

Ultima sa apariție la noi în țară a fost la iUmor, unde a făcut un show de zile mari. Jurații au fost extrem de încântați să-l asculte și să se bucure de glumele sale și au gustat fiecare glumă pe care marele actor a făcut-o.

Doru Octavian Dumitru a ajuns la venerabila vârstă de 65 de ani și s-a schimbat mult fizic, dar umorul a rămas același. Este la fel de amuzant, plin de viață și dornic să-i facă pe cei din jur să râdă, motiv pentru care are încă are mare succes peste hotare.

Nu neagă posibilitatea de a mai avea spectacole și la noi în țară, dar activitatea lui a cam fost dată peste cap de boala nemiloasă cu care ne confruntăm în acest moment. Îi merge foarte bine în Canada, unde spune că a învățat o mulțime de lucruri.

”Am plecat pentru că aici nu aveam cu cine să mă «bat» în meserie. Nu aveam competitor, iar eu voiam să învăţ mai mult. Am luat cursuri de comedie. În Canada am aflat ce înseamnă stand-up comedy şi mi-am dat seama că asta mi se potriveşte. Sunt membru al sindicatului actorilor canadieni ACTRA, am legitimaţie de profesionist, T4”, a declarat Doru.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com