Îl mai ții minte pe Frankfurt de la „Vacanța Mare”? Ce face acum și prin ce transformare a trecut

”Vacanța Mare” – unul dintre cele mai bune grupuri umoristice românești din 1988 până în prezent, care ne-a adus de fiecare dată zâmbetul pe buze. Grupul a fost format de Dan Sava, Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava și Dan Ștefănescu. Ulterior au aderat și alți actori la grup, printre care Florin Petrescu (Axinte), Iulian Ilinca (Frankfurt), Emil Rădinoiu (Mitică), Mirela Stoian (Lila) și George Robu (Romică).

Evident, după atâția ani, actorii s-au transformat și chiar s-au regăsit și în alte pasiuni sau profesii, unii renunțând la a mai apărea pe scenă, în piese de teatru. Însă, unul dintre ei s-a menținut pe această cale, fiind vorba despre celebrul ”Frankfurt” – Iulian Ilinca. La șapte ani după aparițiile televizate, actorul nu a renunțat nicio secundă la teatru și a ales în continuare această cale.

În urmă cu două decenii, telespectatorii rămâneau cu ochii lipiți de micile ecrane când rula ”Vacanța Mare”! Fiecare personaj avea anumite caracteristici, erau construite pe un anumit tipar, iar unul dintre acestea era chiar ”Frankfurt”, personaj interpretat de Iulian Ilinca. Un personaj savuros, „un tânăr rebel și scandalagiu”, fiind chiar un favorit al publicului. Personajul în sine a ajuns celebru de la replica ”Te sparg, să moară mama!”. Chiar și acum, printre comentarii, oamenii care îl urmăresc îi aduc aminte prin mesaje de personajul pe care l-a interpretat atât de mult timp.

Acum, Iulian Ilinca a ajuns la vârsta de 47 de ani. A trecut prin transformări, ca fiecare actor din grupul umoristic, fiind chiar unul dintre actorii care nu a renunțat la scenă. În timp, a acumulat câteva kilograme în plus, s-a mai ”împlinit” și și-a lăsat barba să crească. Cel care a jucat în ”O noapte furtunoasă” și ”Ketchup” încă are ”lipici” la public, fiind mereu același om carismatic! Totuși, nu toată lumea știe că Iulian Ilinca a avut un moment în care a lăsat teatrul deoparte și a revenit pe scenă în calitate de… cântăreț! Pe rețelele de socializare apare într-o serie de fotografii, cântând la tobe.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com