ÎL RECUNOŞTI? BĂRBATUL DIN IMAGINE A AJUNS ACUM IDOLUL FEMEILOR ŞI FACE MII DE EURO DIN MELODIILE SALE

Îl cheamă Remus Ionuț Dumitrache, însă acest nume îi poate pune pe mulți în dificultate. Și asta pentru că artistul care rupe topurile și are vizualizări respectabile pe YouTube este cunoscut sub numele de scenă… Jador. Este băcăuan și provine dintr-o familie numeroasă, iar toți cei care l-au cunoscut în adolescență au crezut în el și în talentul său. E drept că nu s-ar fi așteptat, poate, la o evoluție artistică fulminantă, dar realitatea confirmă faptul că Jador… a dat lovitura la nivel artistic.

Și nu numai atât. Jador are cuvintele la el, tot timpul, așa cum se spune, iar în anul 2017 a absolvit Facultatea de Relații Internaționale, demonstrând că este atent și la pregătirea personală, nu numai la muzică.

Jador, atunci când nu era, încă, o celebritate

”Idolul femeilor” a participat la ”Puterea Dragostei”

Jador a reușit să câștige notorietate indiscutabilă după ce a participat la showul de mare succes ”Puterea Dragostei”, difuzat de Kanal D.  Ulterior, încetul cu încetul și pas cu pas, Jador a atins celebritatea muzicală prin melodiile lansate singur sau alături de alți artiști. Fiecare piesă propusă publicului se transformă, rapid, în hit, și – ceea ce este foarte important – ajunge locul 1 în trendingul de pe Youtube.

Cea mai recentă melodie pe care a lansat-o manelistul se numește „Nu ești cuminte” și a ocupat locul 3 în trending, pe Youtube. De asemenea, piesa lansată alături de Culiță Sterp și Șușanu, „Am renunțat la ea” a avut și încă are un succes răsunător.

Jador ”prestează” și în străinătate, iar câștigurile sale financiare sunt impresionante. Există deja voci care afirmă că Jador face bani pe bandă rulantă. Mai exact, câștigă 4.000 de euro pentru o singura cântare. Tănărul de 25 de ani are un tarif de 4.000 de euro pentru o oră și 30 de minute de cântat. Ceea ce înseamnă că, într-o singură lună, Jador a încasat 48.000 de euro, potrivit playtech.ro.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com