Îl recunoști? Este un mare artist al țării noastre, iubit de toți românii

Gabriel Dorobanțu este unul dintre marii muzicienii ai țării noastre, cu un repertoriu impresionat și multe piese ce au devenit adevărate șlagăre de-a lungul timpului.

Cum arăta Gabriel Dorobanțu când era mic

Gabriel Dorobanțu este deja arhicunoscut în țara noastră, dar puțini știu cum arăta el, de fapt, atunci când nu cunoscuse faima. În tinerețe, cântărețul de muzică ușoară aproape că nu mai poate fi recunoscut. Suplu, cu o gropiță în bărbie și cu uniforma de militar, cântărețul era cu totul diferit față de acum, la 66 de ani.

Artistul a dezvăluit că voia să devină vedetă încă de când era mic, iar acum este fericit că a reușit să încânte publicul și munca să îi fie recunoscută.

”În copilărie voiam să fiu vedetă, nu știam ce înseamnă lucrul asta. Nu știu cât sunt de vedetă, dar ce mi-am propus am făcut: am cântat pentru public, publicul mă răsplătește cu aplauze și îi sunt recunoscător. Învățăm cântece de la radio, încercăm să imit artiștii la modă, făceam spectacole pentru părinți. Nu am cântat pentru musafiri, dar am cântat pentru vecini și i-am convins. Era firesc să improvizez și o scenă, imaginația era bogată, credeam că suntem pe scenele mari ale lumii”, spune artistul.

Gabriel Dorobanțu tânăr
Gabriel Dorobanțu tânăr

Gabriel Dorobanțu nu s-a căsătorit niciodată

Ajuns acum la o vârstă respectabilă, Gabriel Dorobanțu a dezvăluit de ce a ales să nu se căsătorească niciodată. El a spus că preferă viața de burlac și mai mult decât atât, se amuză pe seama celor care au probleme din cauza soțiilor.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com