Ilinca Vandici, grav afectată de pandemie. I-a revenit depresia, dar și-a salvat căsnicia: “M-am redescoperit.”

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Celebra prezentatoare TV se bucură de mare succes și afișează mereu o imagine impecabilă, dar puțini știu cu ce probleme se confruntă, de fapt. Depresia îi dă din nou bătăi de cap, dar cel puțin a reușit să-și salveze căsnicia datorită pandemiei.

Ilinca Vandici se luptă din nou cu depresia

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Celebra moderatoare de la Bravo, ai stil! este foarte deschisă față de fanii ei și împărtășește cu aceștia cele mai sensibile subiecte din viața sa, pentru a ajuta persoanele care se regăsesc.

Este cunoscut faptul că s-a confruntat cu o depresie gravă în timpul sarcinii și după naștere. Nu mai voia să vadă pe nimeni în preajma ei și simțea nevoia să stea mereu singură și să plângă. După lungi lupte cu boala, s-a vindecat. Dar se pare că nu complet.

Pandemia a afectat-o considerabil pe Ilinca și depresia a revenit. Greșeala ei a fost că, prima dată, a refuzat să apeleze la un specialist, considerând că este suficient de puternică să depășească totul singură. Timpul prea mult petrecut în casă, lipsa socializării și toate schimbările provocate de pandemie au determinat-o să ceară ajutor și a făcut foarte bine. Ilinca este în proces de vindecare acum.

“Lunile acestea de pandemie în care am stat acasă, nu am făcut nimic, nu am putut să muncesc, să mă întâlnesc cu prietenii mei, m-au readus cumva în aceeași stare pe care o aveam atunci. Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă pentru că nu mă mai simțeam eu așa cum trebuia. Am luat decizia să vorbesc cu cineva despre asta, dacă am înnebunit sau chiar mi se întâmplă niște lucruri. Ei bine, sunt reale, se întâmplă și tocmai de asta o dată pe săptămână stau de vorbă cu un psihoterapeut. Mă ajută să conștientizez ce viață frumoasă am, ce familie frumoasă am și că dacă am stări mai puțin plăcute e firesc să le am, doar că nu trebuie să le dau foarte mare atenție”, a povestit prezentatoarea de la „Bravo, ai stil”.

Pandemia i-a salvat căsnicia

Ilinca Vandici recunoaște că pandemia i-a adus și câteva avantaje. Ea mărturisește că această perioadă a apropiat-o mai mult de soțul ei, Andrei. Au reușit să petreacă mai mult timp împreună, având în vedere că programul lor de dinainte era unul foarte aglomerat, iar momentele de familie prea puține.

“Cu siguranță, da. Îți dai seama, eu plec dimineața, el pleacă dimineața, ne întâlnim seara, mai stăm jumătate de oră, o oră împreună, după care ne culcăm, după care dimineața iarăși fiecare pe drumul lui, cam asta era viața noastră înainte. În weekend ce mai păstram timp pentru familie. Dar acum, odată cu pandemia, evident că am petrecut mult mai mult timp împreună. Și mă bucur că am făcut și asta pentru că am descoperit și lucruri care-mi plac și pe care nu le descoperisem înainte, am descoperit evident și lucruri care nu-mi plac și eu la el, și la el mine, e normal să fie așa.”, spune Ilinca.

Ilinca recunoaște că momentele și amintirile în doi au fost prea puține, pentru că relația lor a evoluat rapid și a venit copilul. Totuși, s-au redescoperit acum ca persoane și lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru ei.

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com